Gebelik gün hesaplaması. 4 hafta 6 gün demek istemişBu konu ne ? 4+6?
İnşallah. Çarşamba günü kan testi istedi doktorinşallah kan testinde pozitif sonucu alırsınız ne zaman test yapacaksınız
Ben negatifi gördüm maalesefdünde adet o
üzmeyin kendinizi umarım en kısa sürede anne olursunuz maddi ve manevi zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde ilk denemem bugün ilk günümmuhtemelen boşuna kuruntu yaptım inanın hiç bilmiyorum ilk denemem, bugün transfer günü hariç 5.günüm
Kabız olmamak için canım bana çok iyi geldi (duphalac)Hangi ilaç etkili
Allah'ım inşallah nasip eder bende cuma günü test yaptıracağım inşallah güzel haberleri vereceğiz birbirimizeİnşallah. Çarşamba günü kan testi istedi doktor
Hadi inşallah güzel haberleri birbirimize veririz Allah inşallah nasip ederBenimde ilk denemem bugün ilk günüm
Yaa canım benimöncelikle hayırlı olsun şimdiden canım valla ben su içmeyi aşırı abartmışım ayakta bile duramıyordum aşırı sıkışıktım transfere gitmeden biraz lavaboya git dedi hemşire korktum tutamam bütün hepsi gider diye onu bile yapmadım transferden gelince dayanamadım yatağa sürgü istedim sen öyle bir hataya düşme yani en fazla 1 litre
Amin amin inşallah Allah nasip etsin herbirimizeHadi inşallah güzel haberleri birbirimize veririz Allah inşallah nasip eder
Sizde mi bugün transfer oldunuz? Benimde bugündüYaa canım benimgelmeye başlayınca bıraktım bekeldikce de çoğaldı çok şükür oldu m geldim istirahat ediyorum
Allah razı olsun canım hepimize inşallah..Hadi inşallah güzel haberleri birbirimize veririz Allah inşallah nasip eder
Nasıl geçti canımYaa canım benimgelmeye başlayınca bıraktım bekeldikce de çoğaldı çok şükür oldu m geldim istirahat ediyorum
Tarifsiz ,1 embriyo mu 2 mi o an belli oldu , 2dediler 31yasindayim ve ilk denemem ama öyle dediler, o beni heyecanlandırdı. 1olur sanmıştım eşim 2derdi hep.Nasıl geçti canım
Öyle miiiiiiSizde mi bugün transfer oldunuz? Benimde bugündü
Bende başlayacağım sadece sabah aç karna mi alıyorsunuzKabız olmamak için canım bana çok iyi geldi (duphalac)
Hayırlı olsunTarifsiz ,1 embriyo mu 2 mi o an belli oldu , 2dediler 31yasindayim ve ilk denemem ama öyle dediler, o beni heyecanlandırdı. 1olur sanmıştım eşim 2derdi hep.Sıkıntı yaşamadım çok şükür yatasim gelmiyor azcik yatsam hemen kalkıyorum henüz ağrım sizim da olmadiflgi için sanırım , şimdi ne yapicam ne yapıyoruz artık oldum açıkçası. Perşembe işime dönüyorum mecburen, bı hafta daha iyi olacaktı ama kısmet böyle oldu.umarim hepimiz pozitifleri görürüz hanimlar
EvettÖyle miiiiii29test tarihin dediler
Bı yatıyorum bı kalkıyorum meyve kuruyemiş vs atistirmaliklar dikkat etmeye calsiiyorum ,film bakıyorum suan dikkatimi çekebilecekEvettBana da 27 dediler bilmiyorum kalbim nasil dayanacak Nelere dikkat ediyorsunuz ilk günümüzü paylaslim hem zaman geçer
Ben de 27 sinde yaparım ozaman,EvettBana da 27 dediler bilmiyorum kalbim nasil dayanacak Nelere dikkat ediyorsunuz ilk günümüzü paylaslim hem zaman geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?