• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Ben de 27 sinde yaparım ozaman,😅
Aynen bence de yapın zaten aynı gün 😊 bende dayanamayıp evde idrar testi yapar mıyım öncesinde hiç bilmiyorum. Benim çok sevdiğim dizinin yeni sezonu başlıyormuş adeta bu dönem için bana hediye gibi oldu bnde ona saricam😊 izlemediyseniz tavsiye ederim outlander

Kızlar transfer gününü de saydığım da bugün 6. Günüm.kan testinde değerim 16.89 çıktı çok mu düşük yoksa normal mi?
Bana transfer gününü saymadan 8. Gün 46 çıktı, bugün 11. Gün 235. Yani senin de 8. Güne geldiğinde artarsa pozitif bi kere daha bak 2 gün sonra 🧿

Aynen bence de yapın zaten aynı gün 😊 bende dayanamayıp evde idrar testi yapar mıyım öncesinde hiç bilmiyorum. Benim çok sevdiğim dizinin yeni sezonu başlıyormuş adeta bu dönem için bana hediye gibi oldu bnde ona saricam😊 izlemediyseniz tavsiye ederim outlander
Hatırlı olsun inşallah :) Hangi dizi o 😅

Ama ben 15 dakika yatıyorum. Doktor dedi zaten geri akacak gibi , daha iyi etki olsun 15 dakika yat dedi. Öyle yapıyorum. Zaten akşamdaki fitil koyuyorum ve öyle yatıyorum☺️
Her doktor farklı demek ki ☺️ Ben 2-3 dakika yatıyorum sonra yürüyüşe çıkıyorum 5 dakika azıcık geliyor tamamı gelmiyor 😊

Benim de bugün transfer günü hariç 5.günüm. Perşembe test yapacağım belirtim de yok ara ara kasığıma tatlı tatlı sızı giriyor o kadar zaten ilaçlar ateş yapıyor ona eminim. İlk transfer de o kadar belirtim vardı ana negatif çıktı. Belirtilere takılmayın umudunuzu yüksek tutun inşallah nasip olsun hepimize de. Ben perşembe direkt gidip kan vereceğim hiç idrar testi yapıp kendimi strese sokamam 😂

Ben Kıbrıs'ta oldum tedavimi :) gidip gelmiştim, o yüzden istanbulda bi doktor tanımıyorum kadın doğumcu
Bende Kıbrısta oldum. Hata hala Kıbrıstayım. Döneceğim bu hafta. Ben “Team Miracle Cyprus IVF Centre” ile çalıştım. Kızlar, onlar mükemmel!!! Onlar doktor buluyor, en iyisi buluyor, en tecrübeli, hemşire iyi olsun, laboratuvar çok iyi olsun. Her şey çok takip ediyorlar, benimle her yerde gittiler, muayene olunca benimleydi kadın, ilaçlar buluyor bana. Ben ilaçlar kendimi bulmadım, hepsi bana getirdiler. Hata kadın beni evde aldı iki gün için. O kadar insan için uğraşıyor, anlatamam. Herkes öyle yapmaz, para alınca aşırı çok önem vermiyorlar . Ama Team Miracle, inanılmaz. İndirim baya yaptılar, rica edince kadın laboratuvar ile konuştu bana 500€ indirim yaptılar. İnanılmaz. Üstünde pozitif oldum ve en önemlisi benimle sürekli gerçek oldular. Numarası veririm kimin ihtiyacı var kızlar. Bugün söyledim kadına tavsiye edeceğim size, o dedi ki , numaram direk ver ben biraz indirim yaptırırım. Çok tanıyor bunlar burda onu ve o yüzden zorluyor hastene indirim yapmak! 🌸

Evett🥰 Bana da 27 dediler bilmiyorum kalbim nasil dayanacak😊 Nelere dikkat ediyorsunuz ilk günümüzü paylaslim hem zaman geçer:KK66:
Film izleyin, arkadaşlarla sohbet edin, kitap okuyun etc. Öyle daha hızlı zaman geçer ve düşünmeyeceksiniz çok. Dikkat, ağır olmaz , hoplama zıplama olmaz. 3 gün biraz yatın ama tabiki kalmak gerekiyor ve biraz yürümek gerekiyor yavaş yavaş abartmadan. Sıcak duş olmaz. Bol bol meyve, sebze ve su, kuruyemiş. Kabısızlık olmasın kuru kayış ve kuru erik iki üç tane günde. Öyle da geçer günler 🌸🌸🤲

Kozlar bu kadar erken niye yapıyorsunuz. Psikolojik olarak iyi değil. En azından 9-10 gün yapın. Ya negatif çıkarsa çünkü erken yaptınız, nasıl üzeceksiniz . Yapmayın💞

Merhaba , sizlere sormak istiyorum ,
Transferden sonra hemen idrar için WC ye gittiniz mi yoksa bir süre yattınız mı ?
Transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Transferden sonra özellikle yediğiniz oldu mu ?

Merhaba , sizlere sormak istiyorum ,
Transferden sonra hemen idrar için WC ye gittiniz mi yoksa bir süre yattınız mı ?
Transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Transferden sonra özellikle yediğiniz oldu mu ?
Bana 10 dakika sonra gidebilirsin dediler gittim valla dayanamadım canım. Özellikle yediğim çiğ kabak çekirdeği ve ananas

Back