• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhaba kızlar allahım herkese hayırlı ve güzel haberler vermeyi nasip etsin.

Bende 13 temmuz perşembe günü transfer oldum.
3.gün embriyosu 9 hücreliymiş kalite olarak iyiymiş.

Transferden kaç gün sonra belirtilen yaşamaya başlarım ? Tabi her kadında belirti oluyor ya da olmuyor değişiyor kişiden kişiye.

Aranızda var mı böyle 3.gün embriyosu transferi olan bilgilendirebilir misiniz 🙏

Doktorun istediği kan testi günü 25 temmuz

Merhaba Hayırlı olsun inşallah.
Benim 4 yıllık tüp bebek tecrübemde Genelde kahve lekelenme olanların pozitifi gördüğünü duydum. Lekelenme olupta negatif olanlar var mı bilmiyorum. O da olabilir. Ama her pozitifde lekelenme olmuyor. herkes de aynı belirti olmuyor.

Transfer sonrası Kasıklarda batma kramp, adet olacakmış gibi karın ağrısı, göğüste sızı, bel ağrısı, ayak ağrısı ben bunları yaşadım sonuçlarım negatif oldu. Bu ağrılar krampları ilaçlarda yapıyor.belirti olarak düşünmemek lazım.

Yaşadığımız sürec çok heyecanlı bir süreç belirti arayıp heyecanlanıp umut arıyoruz. Herkes de aynı belirtiler olmuyor. Sakın umutsuzluğa düşmeyin. Moralinizi yüksek tutun.😊

Çok iyi yapıyorsun canmm bende kendime gmre ayarlıyorum işte ama çok etkili ihmal etme yoksa iğne çok kötü y

Çok iyi yapıyorsun canmm bende kendime gmre ayarlıyorum işte ama çok etkili ihmal etme yoksa iğne çok kötü yapıyor
Kesinlikle çok etkili bir ilaç asla bırakmam. Fakat fazlası zarar mı onu bilmiyorum ne kadar süre kullanılır acaba. Gerçi ben daha test te yapmadım

Çok sevindim canım böyle gördükçe seviniyorum
Benimde 3.gün embriyosu 10.gün idrarda çıkmaması normaldir belki:; daha kanda bile 77 olmuş yeni yeni karışıyordur belki
Bence en garantisi kan tahlili idrar testinde dedim ya çok çok silik çıktı yok gibi biseydi, inşallah hepimizin olmuştur hiç bozmayalım moralimizi ❤️🙏

Merhaba Hayırlı olsun inşallah.
Benim 4 yıllık tüp bebek tecrübemde Genelde kahve lekelenme olanların pozitifi gördüğünü duydum. Lekelenme olupta negatif olanlar var mı bilmiyorum. O da olabilir. Ama her pozitifde lekelenme olmuyor. herkes de aynı belirti olmuyor.

Transfer sonrası Kasıklarda batma kramp, adet olacakmış gibi karın ağrısı, göğüste sızı, bel ağrısı, ayak ağrısı ben bunları yaşadım sonuçlarım negatif oldu. Bu ağrılar krampları ilaçlarda yapıyor.belirti olarak düşünmemek lazım.

Yaşadığımız sürec çok heyecanlı bir süreç belirti arayıp heyecanlanıp umut arıyoruz. Herkes de aynı belirtiler olmuyor. Sakın umutsuzluğa düşmeyin. Moralinizi yüksek tutun.😊
Aynen canım tek çare kan testini beklemek. Bilgilerin için teşekkür ederim. 🙏

3.gün embriyosu olarak 4.günüm şuan transferden itibaren henüz leke filan olmadı daha erken sanırım değil mi böyle.şeyler için

transferimin 6. günü 5. gün embriyosu 3 adet transfer oldum. Erken gebelik testi negatif çıktı, sizce erken gebelikte çıkmaz mıydı eğer pozitif olsaydı.

Kizlar yarım saat sonra transfer olacağım inşallah🤲🐣çok mu su içeyim ne kadar içtiniz aşırı sikisirsam da tutamamaktan korkuyorum
benim gittiğim merkezde iki küçük şişe su verdiler içmem için yatış için odaya çıktığımda hemşire gelip mesaneye ultrasonla baktı bardak verdi bir bardak idararını yap sadece dedi transfere gitmeden tekrar baktığında gayet iyi dedi orda mesaneyi ayarlıyorlar yani sıkıntı etmeyin hayırlısıyla güzel haberler alın inşallah hayırlısı olsun 🤲

Cikmayabiliyor benim 9.gunde ikinci çizgi çok çok silik çıktı ama kanda 77 çıktı
teşekkür ederim yanıtın için içime su serptin, en azından umudum devam etti. Etkilenmiycem dedim ama insanız elimizde değil o kadar emek verip sonunun hüsran olmasını kaldıramıyoruz. Tebrik ederim ayrıca sizi sağlıkla devam etsin gebeliğiniz.

Aynen canım tek çare kan testini beklemek. Bilgilerin için teşekkür ederim. 🙏

3.gün embriyosu olarak 4.günüm şuan transferden itibaren henüz leke filan olmadı daha erken sanırım değil mi böyle.şeyler için

3. Gün embriyosunun Rahime tutunma süresi daha uzun diolar tabi herkesde lekelenme olmuyor.

Ben ilk 2 transferimde dayanamayıp hep erken test yaptım. Kaset testler erken testlerle sonuç negatif çıktıkça çok üzüldüm. 3 transferimde test günümü beklemeye karar verdim. Biraz alıştım arsızlaştımda🙈
Erken testle kendimi daha çok üzdüğünü gereksiz strese sokuyormuşum. Bu sefer gönlüm rahat kısmetimde varsa olur.

Şöyle bir durumda var 6. 7. Günlerde yapılan kaset testler negatif çıksa bile kesin sonuç değil üzüntü ve stresle tutunmaya çalışan embriyoya zarar verebiliyoruz. Çünkü herkesin tutunma süreci aynı değil kimilerin 8.9 günde tamamlanıyor .

3. Gün embriyosunun Rahime tutunma süresi daha uzun diolar tabi herkesde lekelenme olmuyor.

Ben ilk 2 transferimde dayanamayıp hep erken test yaptım. Kaset testler erken testlerle sonuç negatif çıktıkça çok üzüldüm. 3 transferimde test günümü beklemeye karar verdim. Biraz alıştım arsızlaştımda🙈
Erken testle kendimi daha çok üzdüğünü gereksiz strese sokuyormuşum. Bu sefer gönlüm rahat kısmetimde varsa olur.

Şöyle bir durumda var 6. 7. Günlerde yapılan kaset testler negatif çıksa bile kesin sonuç değil üzüntü ve stresle tutunmaya çalışan embriyoya zarar verebiliyoruz. Çünkü herkesin tutunma süreci aynı değil kimilerin 8.9 günde tamamlanıyor .
Doğru canım her beden farklı sonuçta beklemekten Baska çare yok hayırlısıyla gelsin 🙏 bizimle olsun

teşekkür ederim yanıtın için içime su serptin, en azından umudum devam etti. Etkilenmiycem dedim ama insanız elimizde değil o kadar emek verip sonunun hüsran olmasını kaldıramıyoruz. Tebrik ederim ayrıca sizi sağlıkla devam etsin gebeliğiniz.
Öyle tabiki çok iyi anlıyorum benim ilk transferim başarısız oldu 3.asilamam başarısız oldu.hala daha inanamiyorum Çarşamba gelsin ozaman anlicam galiba inşallah 🙏çok teşekkür ederim inşallah vardır 🙏❤️

Back