• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

merhaba kızlar,
12 Temmuz Çarşamba 10:30 da transfer oldum 5.gün embriyo
Bugün 5.günüm az önce afedersiniz tuvalete gittiğimde progestan fitili kullanmak için işaret parmağının yarısı kadar kırmızı renkte solucan gibi bir şey gördüm acaba embriyo bu şekilde düşmüş olabilir mi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok moralim bozuldu aklımdan çıkmıyor test günüm de cuma günü

merhaba kızlar,
Bugün 5.günüm az önce afedersiniz tuvalete gittiğimde progestan fitili kullanmak için işaret parmağının yarısı kadar kırmızı renkte solucan gibi bir şey gördüm acaba embriyo bu şekilde düşmüş olabilir mi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok moralim bozuldu aklımdan çıkmıyor test günüm de cuma günü
Ben hiç duymadım böyle bişey ama OPU'dan kalma olabilir mi? Aslınsa peogestan fitili yatarak kullanıyoruz siz tuvalette neden koyuyorsunuz?

bilmem ben hep tuvalete gidip elimi yıkayıp varsa küçük tuvaletimi yaptıktan sonra kullanıyorum demek ki yanlış kullanmışım şimdiye kadar
opu'da dolayı olduğunu sanmam çünkü sonraki ay adet oldum ondan sonra transfer sürecine başladık

miratech marka erken gebelik testi aldım nasıl bir test kızlar? Dün yaptığım bebe time diye bi markaydı

merhaba kızlar,
Sanmiyorum embriyo oldugunu canim yerlesme kanamasi gormuş olma olasiligin cok yuksek.solucan sandığın sey fitildir kanamayla oyle gormus olabilirsin

Back