Hayırlısı, nasip. Gerçekten zamanı var bebeğin gelişini kendi seçiyorBen negatifi gördüm maalesefdünde adet oldum
Ben hiç duymadım böyle bişey ama OPU'dan kalma olabilir mi? Aslınsa peogestan fitili yatarak kullanıyoruz siz tuvalette neden koyuyorsunuz?merhaba kızlar,
12 Temmuz Çarşamba 10:30 da transfer oldum 5.gün embriyo
Bugün 5.günüm az önce afedersiniz tuvalete gittiğimde progestan fitili kullanmak için işaret parmağının yarısı kadar kırmızı renkte solucan gibi bir şey gördüm acaba embriyo bu şekilde düşmüş olabilir mi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok moralim bozuldu aklımdan çıkmıyor test günüm de cuma günü
transfer sonrası kaçıncı günde erken gebelik yaptınErken gebelik negatif çıktı yine başaramadık sanırım
Bizimkinde kalp atışına kadar sonra baska doktoraacaba gebelik takibini tüp bebek merkezi mi yapıyor yoksa yeni doktorlar mı bulmamız lazım biliyor musunuz :)
Doktor seçtiniz mi ben istanbulda doktor bulmalıyımBizimkinde kalp atışına kadar sonra baska doktora
ben gebelik takibimi kendi doktorumla devam edicem tüp bebek doktorumla devam etmek istesem özel sağlık geçmiyor ücretide yüksek .Doktor seçtiniz mi ben istanbulda doktor bulmalıyım
Yok daha secmedim siz nerde tedavi gördünüzDoktor seçtiniz mi ben istanbulda doktor bulmalıyım
predictor marka aldım ben bugün erken gebelik için negatif sonuç aldım, daha erken miydi test yapmak içn bilmiyorum kafam karıştı çok.miratech marka erken gebelik testi aldım nasıl bir test kızlar? Dün yaptığım bebe time diye bi markaydı
Ben Kıbrıs'ta oldum tedavimi :) gidip gelmiştim, o yüzden istanbulda bi doktor tanımıyorum kadın doğumcuYok daha secmedim siz nerde tedavi gördünüz
Sanmiyorum embriyo oldugunu canim yerlesme kanamasi gormuş olma olasiligin cok yuksek.solucan sandığın sey fitildir kanamayla oyle gormus olabilirsinmerhaba kızlar,
12 Temmuz Çarşamba 10:30 da transfer oldum 5.gün embriyo
Bugün 5.günüm az önce afedersiniz tuvalete gittiğimde progestan fitili kullanmak için işaret parmağının yarısı kadar kırmızı renkte solucan gibi bir şey gördüm acaba embriyo bu şekilde düşmüş olabilir mi ne düşüneceğimi bilmiyorum çok moralim bozuldu aklımdan çıkmıyor test günüm de cuma günü
En iyisi o marka diyorlar yorumlarda, sen yine de bozma moralini ne olacağı belli olmazpredictor marka aldım ben bugün erken gebelik için negatif sonuç aldım, daha erken miydi test yapmak içn bilmiyorum kafam karıştı çok.
ayy inşallah öyledir çok korktum araştırdığım zaman hiç böyle bir şeyde görmedim çok teşekkür ederimSanmiyorum embriyo oldugunu canim yerlesme kanamasi gormuş olma olasiligin cok yuksek.solucan sandığın sey fitildir kanamayla oyle gormus olabilirsin
çok şükür gözünüz aydın sağ salim kucağınıza almak nasip olur inşallah8. gün kan vermiştim 46 çıkmıştı, ardından kanamam olmuştu yerleşme kanamasıymış gerçekten ama evhamlanmılştım baya, bugün 11. gün test sonucum 235 çok şükür Allah'ıma
Darısı isteyen herkesin başına çok teşekkürler bu ikinci denemeydiçok şükür gözünüz aydın sağ salim kucağınıza almak nasip olur inşallah
9. güne kadar kan testi yapmış mıydınız hiç?Cikmayabiliyor benim 9.gunde ikinci çizgi çok çok silik çıktı ama kanda 77 çıktı
amin inşallah, ne güzel, içinize sinen bir yer ile ilerleyebilmişsinizDarısı isteyen herkesin başına çok teşekkürler bu ikinci denemeydiilki yanlış doktor ikincisi çok iyi bi doktor Allah da rast getirdi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?