• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

öncelikle hayırlı olsun şimdiden canım valla ben su içmeyi aşırı abartmışım ayakta bile duramıyordum aşırı sıkışıktım transfere gitmeden biraz lavaboya git dedi hemşire korktum tutamam bütün hepsi gider diye onu bile yapmadım transferden gelince dayanamadım yatağa sürgü istedim sen öyle bir hataya düşme yani en fazla 1 litre 😅
Yaa canım benim🥰 gelmeye başlayınca bıraktım bekeldikce de çoğaldı çok şükür oldu m geldim istirahat ediyorum

Nasıl geçti canım
Tarifsiz ,1 embriyo mu 2 mi o an belli oldu , 2dediler 31yasindayim ve ilk denemem ama öyle dediler, o beni heyecanlandırdı. 1olur sanmıştım eşim 2derdi hep.🐣🐣 Sıkıntı yaşamadım çok şükür yatasim gelmiyor azcik yatsam hemen kalkıyorum henüz ağrım sizim da olmadiflgi için sanırım , şimdi ne yapicam ne yapıyoruz artık oldum açıkçası. Perşembe işime dönüyorum mecburen, bı hafta daha iyi olacaktı ama kısmet böyle oldu.umarim hepimiz pozitifleri görürüz hanimlar

Tarifsiz ,1 embriyo mu 2 mi o an belli oldu , 2dediler 31yasindayim ve ilk denemem ama öyle dediler, o beni heyecanlandırdı. 1olur sanmıştım eşim 2derdi hep.🐣🐣 Sıkıntı yaşamadım çok şükür yatasim gelmiyor azcik yatsam hemen kalkıyorum henüz ağrım sizim da olmadiflgi için sanırım , şimdi ne yapicam ne yapıyoruz artık oldum açıkçası. Perşembe işime dönüyorum mecburen, bı hafta daha iyi olacaktı ama kısmet böyle oldu.umarim hepimiz pozitifleri görürüz hanimlar
Hayırlı olsun 🥰🥰🥰

Back