- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Ahh canımm çook güzel Rabbim gönlüne göre versin inşAllah ikiside sıkı sıkı tutunsunBenim ilk denemem ben transfere kadar bilmiyordum tek mi çift mi olacağı transferde embriyolog embriyoların durumunu ve çift transfer edeceklerini söyledi ben zaten çift isteyecektim o kadar emek veriyoruz olasılk biraz artsın diye
Estağfurullah ben 1 ağustosta oldum transfer günü sayılmıyor evet sizin 7.gün oluyor aklınızda kalacağına uygunsanız acilden kan testi vermeniz en iyisiMerhaba yorumunuza şimdi tekrardan denk geldim ben 2 Ağustosta transfer oldum bugün 7. Gün mü sayılıyor testi 7. Gün mü yapmış oldum kafam karıştı kusura bakmayın sizi de böyle soru yağmuruna tutuyorum.
Amin inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versinAhh canımm çook güzel Rabbim gönlüne göre versin inşAllah ikiside sıkı sıkı tutunsun
Eder inşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasop etsinCuma günü yine kan vericem çıkan değerle fikir sahibi olabilirim belkiinşallah güzel bir artışla birlikte Rabbim nasip ederse
Canım üzülme diyemem ama bundan sonraki süreçte beslenme düzenini değiştir yumurta kalitesini arttırıcı besinler tüketKızlar benim embriyolarim beşinci günü göremedi... Kalan iki embriyom bugün gelişimlerini durdurmuş... Şans sizinle olsun
Amin canım teşekkür ederimCanım üzülme diyemem ama bundan sonraki süreçte beslenme düzenini değiştir yumurta kalitesini arttırıcı besinler tüket
pes etme lütfen evet bu yol biraz meşakkatli ama sonunu Rabbim inşallah hepimizin güzel eylesin
sonucun çıktı mı canımE nabızı yenilemekten bir hal oldum beta neden bu kadar geç çıkıyor
Evet 70 çıktısonucun çıktı mı canım
Aa sizde acıbademcisinizi
Eş faktörü olmamasına çok sevindim.
Bizde asıl eşim için başlamıştık bu tedaviye ama pko da çıktı işin içine
Hatta ben opudan sonra 5 6 gün çok şişlik,halsizilik ve ağrı hissettim. Sizin opudan sonra şişlik vs oldu mu peki
İnşallah ışınlanmak isteyeceğimiz günler çok olur
Transfer günü
Test günü
Kese görme
Kalp atışı
.
.
.
Ve en önemlisi kucağımıza aldığımız günü görmek hepimize nasip olur inşallah
Siz şuan hangi aşamadasınız peki opu oldu mu ya da ne zamn olacakMerhaba , hayırlı olsun :) bende sizin gibiyim neredeyse :) eş faktörüyle başlayıp çikolata kisti ve tıkanık bir tüpüm olduğunu öğrendim. çikolata kisti Amh değerimi düşürmüştü 1,14 lere 3-4 aydır takviye kullanıyorum çok şükür doktorum yumurtaların iyi gözüküyor dedi bu kadar kiste rağmen:) hayırlı olsun tekrardan süreciniz, Allah utandırmasın:))
Ben de eylülde olacağımKayseri Acıbadem Hastanesi Mustafa Taş’a gidiyorum
14 yumurtanın 11’i olgun çıkmıştı.
Aslında bende senin gibiyim adetler düzenli kilo yok tüylenme yok hormonlar normal ama sadece AMH 6.7 ultrason da çok fazla yumurta görüldüğü için pkosun dediler
Eş faktöründe sıkıntı yok bizde
Bende şuan eylül ayına ışınlanmak istiyorumanlıyorum seni
Bana 16 saat demediler sizinkinin adını biyor musunuzmerhabalar,umarım tedavilerimiz pozitifle sonuçlanır hepimizin.bende eylül ayında transfer olacağım bir aksilik çıkmazsa.bu serumu doktorum bana da önerdi bizim 2 kimyasal gebeliğimiz var,bizde yaptıracağız.Yaklaşık 10 saat bir uygulama süresi olur dedi.
Ben şuanda bütün testleri yaptım yarın randevum var adetin ikinci günü gel demişti doktor. Opu öncesi ilaçlara başlayacağım sanırım sonrasında opu olacak yeterli embriyo oluşursa embriyolar dondurulup benim kistler ve tüpün biri alınacak sonrası artık transfer süreci belki rahim dinlendirme :) yeterli embriyo oluşmaz ise zaten bir kere daha yumurta toplanıp embriyo oluşturulacak dendi :) yarın bazı şeyler netleşir :))Siz şuan hangi aşamadasınız peki opu oldu mu ya da ne zamn olacak
Bende de çok az kistin var ama problem değil yumurtaların çok iyi demişti doktorum
Ama hiç takviye kullanmadım sadece sürece başlamadan 1 ay önce pharma Supralife kullanmaya başladım.
Hadi bakalım inşallah sonucunuz güzel olsun. Hangi merkez ve doktorunuz kim acabaBen şuanda bütün testleri yaptım yarın randevum var adetin ikinci günü gel demişti doktor. Opu öncesi ilaçlara başlayacağım sanırım sonrasında opu olacak yeterli embriyo oluşursa embriyolar dondurulup benim kistler ve tüpün biri alınacak sonrası artık transfer süreci belki rahim dinlendirme :) yeterli embriyo oluşmaz ise zaten bir kere daha yumurta toplanıp embriyo oluşturulacak dendi :) yarın bazı şeyler netleşir :))
Şişli Memorial İpeknur Balin Düzgüner :)Hadi bakalım inşallah sonucunuz güzel olsun. Hangi merkez ve doktorunuz kim acaba
Yok canım daha vurulmadım.Adet olmayı bekliyorumBen de eylülde olacağımlucrin vuruldunuz mu
intralipid dedi doktorum ama bu adı mı yoksa içeriği mi bilmiyorum ki.Bana 16 saat demediler sizinkinin adını biyor musunuz