- 23 Aralık 2022
- 50
- 39
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
ahh hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çok sevindimEvet 70 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çok sevindimEvet 70 çıktı
Amin inşallah Rabbim hepimize nasip eder o günleriahh hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çok sevindim
beta 59 çıktı benimdeeee Allahım çok şükürAmin inşallah Rabbim hepimize nasip eder o günleri
Maşallah kaçıncı gündü sizinbeta 59 çıktı benimdeeee Allahım çok şükür
9. gün deyim yarın tekrar vereceğim bakalımMaşallah kaçıncı gündü sizin
Maşallah canımm hayırlı uğurlu olsunnn 5.gün embriyosu mubeta 59 çıktı benimdeeee Allahım çok şükür
Bugün verdiyseniz yarın değil cumartesi tekrar verin iki günlük artış önemli9. gün deyim yarın tekrar vereceğim bakalım
evet 5. gün embriyosuMaşallah canımm hayırlı uğurlu olsunnn 5.gün embriyosu mu
evet normal test günüm yarın olduğu için tekrar istedi doktorum 100 ün üstünde değer istiyormuş kızdı bide erken vermişssin diyeBugün verdiyseniz yarın değil cumartesi tekrar verin iki günlük artış önemli
Bende erken verdiğim için doktoruma söylemedim henüz yarında test verip iki sonucu atmayı düşünüyorumevet normal test günüm yarın olduğu için tekrar istedi doktorum 100 ün üstünde değer istiyormuş kızdı bide erken vermişssin diye
Dua ederek başla çiçeğimm acımıyor zaten güzel günleri düşün şifa olsunnnnnMerhaba , gonl-f 225 le başlıyorum bugün ilk defa iğneyi deneyeceğm 2 gün sonra çağırdı tekrardan
Çook heyecanlı bir şekilde yaptık ama evet acımıyorDua ederek başla çiçeğimm acımıyor zaten güzel günleri düşün şifa olsunnnnn
Ben oldumm canım 2 gun oldu hemşire adet olunca haber ver dediYok canım daha vurulmadım.Adet olmayı bekliyorum Sende lucrin yapılacaksın galiba
Anladım canım senın ilk denemen miintralipid dedi doktorum ama bu adı mı yoksa içeriği mi bilmiyorum ki.
Evet. Çünkü aşılama sonrası ohss oldu. Tekrar aynı sorun olmasın diye vücudumdaki tüm hormonların normal seviyeye düşmesini bekleyeceğiz. Her şey sıfırlansın ki bir sorun olmasın yine ohss gibi.Size neden 2 adet dönemi bekleyin dendi
Benimde hem pcos var hemde eşimden kaynaklı sorun. Benden 25 yumurta toplandı 5. Güne 4 tane embriyom kaldı.
Sadece 1 adet dönemi bekledim ve 14 ağustosta transfer olacağım . Siz daha önce aşılama vs olduğunuz için mi 2 ay bekleme verdi acaba doktorunuz
Ben de vuruldum üstüne adet de oldum doktor adetinle ilgimiz kalmadı artık estrofeme devam dediBen oldumm canım 2 gun oldu hemşire adet olunca haber ver dedi