-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Banada verilmesi bu dediklerinizden tarlusal kullanmistim oda catlamasini engelliyor diyorlarcatlama engelleyici oxotide ya da cetrotide vermemisler miydi size
Merhaba nasılsınız işleminiz oldu muYok canım vermediler. Aradılar bu arada geri kalanlar için çatlatma iğnesi yapıp cuma günü yumurtalar toplanıp histeroskopi yapacaklar
Merhaba canım hastanedeyim. İşlemim bitti opo yapıldı 6 adet yumurta toplandı ardından histeroskopi yapıldı ama rahim tam olarak açılmadı tekrar yapabilirler. Şimdi doktoru bekliyoruz gelince anlatacak bizeMerhaba nasılsınız işleminiz oldu mu
Çok kaliteli yumoşlar seninle olsunnn canım beniim tatlış bir uykuYarın sabah da ben opuya gireceğim. Dün gece çatlama iğnesini vurdum.burda sizleri de gün gün okumak çok heyecanlı
Eşimde sperm azlığı var doğal yolla olmaz dendi.ilk denememiz çok heyecanlıyızÇok kaliteli yumoşlar seninle olsunnn canım beniim tatlış bir uykuneden tüp bebeğe başlamıştınız?
Anladım canım vakit kaybetmeden ne güzel başlamışsın inşallah ilk ve son tedavin olsun pozitif sonuçlansınEşimde sperm azlığı var doğal yolla olmaz dendi.ilk denememiz çok heyecanlıyızha bi de benim rahim duvarında bi miyomum var,bekleme süresinde onun için de ameliyat olucam
Ay inşallah burda bekleyen hepimizin tek tek pozitif sonuçlarını okuyalımAnladım canım vakit kaybetmeden ne güzel başlamışsın inşallah ilk ve son tedavin olsun pozitif sonuçlansınaminnnn
Benim döllenen 9 yumurtadan 3.gün iyi kalite iki embriyo taze transferim oldu diğerleri dondurma için yeteli kalitede değil dondurmayacağız dedi embriyolog yani hali hazırda embriyom bulunmuyor sonuç negatif olursa hepsi sil baştanKızlarım 3.gün embriyosu olarak 2 tane donduruldu.2 tane daha takip edilen embriyo varmış inşAllah 5.güne ulaşır
Sizlerde nasıldı?
İnşallah ulaşır 5. GüneKızlarım 3.gün embriyosu olarak 2 tane donduruldu.2 tane daha takip edilen embriyo varmış inşAllah 5.güne ulaşır
Sizlerde nasıldı?
İnşallah hiçbirine gerek kalmadan evladına mucizene ulaşırsın canım benim. Test gününü sabırsızlıkla bekliyorumBenim döllenen 9 yumurtadan 3.gün iyi kalite iki embriyo taze transferim oldu diğerleri dondurma için yeteli kalitede değil dondurmayacağız dedi embriyolog yani hali hazırda embriyom bulunmuyor sonuç negatif olursa hepsi sil baştan
Âmin canım inşallahİnşallah ulaşır 5. Güne
Taze değildi sanırım transferiniz değil mi.?
Amin inşallah hepimiz o güzel çizgiler dolu testleri görelim inşallah canımİnşallah hiçbirine gerek kalmadan evladına mucizene ulaşırsın canım benim. Test gününü sabırsızlıkla bekliyorum
Âmin canım inşallah
Dondurulmuş olacak.Muhtemelen eylül ayında transfer olacak diye düşünüyorum
Galiba canımm buradan anneler topiğine gidelim inşAllahHemen hemen aynı zamanlarda oluruz sizinle öyleyse
Tedavi sürecine sende hoşgeldin çiçeğimmmerhaba herkese güzel minik sağlıklı embriyolar diliyorumbende bu ay opu öncesi ilaçlarıma başlayacağım, adetin 2. günü gel dedi doktor geçen ay Hsg çektirmiştim ama şansıma bu ay reglim gelmiyor 4 gün geçti gelseydi de hemen başlasaydım ya çook bekliyorum ve stresliyim ilk defa iğne vurucam kendime ilk denemem çok heyecanlıyım
Tedavi sürecine sende hoşgeldin çiçeğimmBende geçen ay böyle oldum stres ettikçe gecikti.Sakin kal ana odaklan.Zaten iğneler kalem şeklinde kendin ayarlıyorsun hoop hemen yaparsın acımıyorda
Sen gene de bir test yap canım belki sürpriz olur
Neden tüp bebeğe başlıyorsunuz peki
Oyyçiçeğim seni takip ediyorum çok okudum yazdıklarını sanırım Kayseriliydin hemşehrim testi her sabah yapıyorum inan bana ama tık yok eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği benimde çikolata kistlerim var canım :)