- 24 Mart 2021
- 645
- 831
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Banada onceden yazdı verdi. Ama henüz kullan demedi. 2. Adetinde gel ona gore kullanicaksın dedi. O yüzden sordum canım. Sen transfer bekliyorsun o zaman. Hayirlisi olsun insallahBen dondurulmuş sürecindeyim canım
cok tesekkur ederim, bu mesajlar gercekten iyi hissettiriyor10 dakika sürüyor opu o kdar kısacık çabucak geçiyor korkmayın
Umarim bu süreci atlatıp müjdeli haberi alırsınız en kısa zamandacok tesekkur ederim, bu mesajlar gercekten iyi hissettiriyor
amin insallahUmarim bu süreci atlatıp müjdeli haberi alırsınız en kısa zamanda
Amiiinnnnn çok çok teşekkür ederim inşallahamin insallahsiz de hamileymissiniz saglikla kucaginiza alin minnosu
Evet canım ben 3 yıl önce opu oldum.. Şuan dondurulmuş transfer hazırlığındayım ama uzun protokol olduğu için uzun sürdü baya nerdeyse iki aylık bi süreçBanada onceden yazdı verdi. Ama henüz kullan demedi. 2. Adetinde gel ona gore kullanicaksın dedi. O yüzden sordum canım. Sen transfer bekliyorsun o zaman. Hayirlisi olsun insallah
Anladim canım hayirlisi olsun insallahEvet canım ben 3 yıl önce opu oldum.. Şuan dondurulmuş transfer hazırlığındayım ama uzun protokol olduğu için uzun sürdü baya nerdeyse iki aylık bi süreç
merhabalar.süreciniz çok güzel geçer inşallah.bende geçen hafta tavmergende yumurta toplattım,8 folikülden 5 tane döllendi ve 3.güne 3 tane kaldı.doktorum hepsi iyi kalitede dedi ama ben tekrar yumurta toplatsam mı diye düşünüyorum.Bu arada kendiliğimden hamile kaldım ama kimyasal oldu 2 defa.kan pıhtılaşmam varmış geçen hafta öğrendik.merhabalar. ben de transfer bekleyen bir adayım. Mayıs ayında ard arda iki kere yumurtalarım toplandı, amh düşüklüğünden dolayı yumurta sayım az. 6 tane 3. gün embriyom bulunuyor. haziranda da histeroskopi oldum, bu ay rahmim yeterli kalınlaşma düzeyine gelemediği için transferim iptal edildidoktorum izmir irenbe’den alper bey. regl olmayı bekliyorum ama 11 gün geciktim. az önce de nolur nolmaz diye gebelik testi yaptım negatif bu şekilde bir süreç yaşayan var mı acaba aranızda
Allah kolaylıklar versin kaliteli güzel yumurtalar olsun inşallah
Amiiinnn amiiiinnninsallah canim. Rabbim kolaylastirsin insallah bol kaliteli yumurtalar toplansin.
Amintinnoşum sağlıklı güzel güzel yumurtaların olsun meleğim
Sağlıkli güzel yumurtalarin olsun inşallah canım
Kızlarımmm hepinize çool teşekkür ederim.Yeni kendime geldimm .Karın ağrım çok oldu .Bugün opu mu oluyor çok heyecanlınasıl geçti kaç yumurta toplandı? Benim de e2 düşmüş estrofem diye ilaç verdi on gün kullan gel ne dedi ne için verdi niye bu kadar uzun süre verdi anlamadım
Hepsi çok güzel gelişsin sana melek olarak dönsün kuzumKızlarımmm hepinize çool teşekkür ederim.Yeni kendime geldimm .Karın ağrım çok oldu .
14 yumurta toplandı
Çok sevindim canım inşallah sağlıkla ilerlerler embriyologla görüştükçe bize de haber verKızlarımmm hepinize çool teşekkür ederim.Yeni kendime geldimm .Karın ağrım çok oldu .
14 yumurta toplandı
Masallah canim insallah hepsi kalitelidir. Bugun istirahat et gaz sancin falanda olacak kayisi cayi falan tuket iyi gelecek. Gecmis olsunKızlarımmm hepinize çool teşekkür ederim.Yeni kendime geldimm .Karın ağrım çok oldu .
14 yumurta toplandı
Yumurtalar en az 18mm olmalı diye biliyorum ben hatta 20mm daha iyiKızlar benim de bugün kontrolüm vardi
17 mm, 16mm 15mm ve 12 mm folikullerim vardı. Gonalf 375 çıkardılar ve duphaston başladım. E 2 869 du. Yarın son doz gonalfi kullanacağım Çarşamba tekrar kontrolüm var. Ama kafama takılan yumurtalarim yeterli büyüklükte değil miydi ki gonalf in dozunu arttirdilar acababu şekilde 2 cm yi geçecek yumurtalar... Sizin de böyle miydi tedavi süreciniz?
Çok güzel canım hepsi güzel guzel dollensinler inşallah benimde ilk opumde 14 yumurtam toplanmıştıKızlarımmm hepinize çool teşekkür ederim.Yeni kendime geldimm .Karın ağrım çok oldu .
14 yumurta toplandı
Bide opudan uc dort gun sonra asiri goguslerim agriyor dokunamiyorum neden boyle birsey yasadim anlamadımKizlar merhaba 22 temmuzda opu oldum hala reglim gelmedi boyle bir durum yasayan varmi aranizda heryerde 5 6gun icinde reglin gelcegi soyleniyor doktorumda oyle dedi neden bu kadar geciktim anlamadım
Bu arada dondurulmus transfer olacağım yani herhangi bir transfer olmadim
Teşekkür ederimm Kezboşumm i inşAllahHepsi çok güzel gelişsin sana melek olarak dönsün kuzum
Edecem canımda daha aramadılar stres yaptımmÇok sevindim canım inşallah sağlıkla ilerlerler embriyologla görüştükçe bize de haber ver
Aminn canımm amin biraz karnım ağrıyor evettMasallah canim insallah hepsi kalitelidir. Bugun istirahat et gaz sancin falanda olacak kayisi cayi falan tuket iyi gelecek. Gecmis olsun
Aa öyle mi oluyormus bende suan ogrendim ozaman bende 1 2 gune adet olacagimKizlar merhaba 22 temmuzda opu oldum hala reglim gelmedi boyle bir durum yasayan varmi aranizda heryerde 5 6gun icinde reglin gelcegi soyleniyor doktorumda oyle dedi neden bu kadar geciktim anlamadım
Bu arada dondurulmus transfer olacağım yani herhangi bir transfer olmadim