- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #1.961
Şimdi çalış bebekten sonra çalışma kendin büyütKizlar merhaba genel bir fikir soracağım anket gibi düşünelim..
İmkanlarım bana tercih yapma hakkı veriyor ama çok kararsız kalıyorum..
Sizce hamileyken çalışmaya devam etmeli miyim yoksa imkanın varsa evde dinlen mi dersiniz.
Evet. Öğretmenim.Ah biz hamişler hep panik hep panik merak etme iyi olcak faydasını göreceksin mutlaka içimizi ferah tutalım. Çok zor annelik . Neden kutsal şimdi daha iyi anlıyorum. Daha farkettigi anda insanın önceliklerini değiştiriyor. Siz çalışıyor musunuz
Maddi açıdan sıkıntı yoksa yani gezerim dolaşırım diyorsan çalışma hem dinlenir kendine zaman artırırsın hemde gezer keyif alırsın çünkü çocuk olunca ne kadar gelsende zorlaşıyor. Ama kendimizi anca döndüruruz dersen çalış derimKizlar merhaba genel bir fikir soracağım anket gibi düşünelim..
Sizce hamileyken çalışmaya devam etmeli miyim yoksa imkanın varsa evde dinlen mi dersiniz.
canım ben de aynı durumdayım keyfi çalısıyorum işim yoğun da değil haftada 2!gün ama uzak evime marmarayla 2 saat uzaklıkta git gel 4 saat bir de herkes hasta mikrop bulasırsa covid olursam diye korkuyorum yaşımda 39Kizlar merhaba genel bir fikir soracağım anket gibi düşünelim..
YaaaaGorumcemin oğlu var gerçi çocuğun adı Efe ondan da çok haylaz olabilir
Ay masallllahKızlar ultrasona girdim çok güzel bir duygu ilk defa yaşadımkesemizi bebeğimizi gördük iki milimetreymiş teyzeleri kalp atışlarını çok derinden az duyabildik maalesef tamamen duyamadık. Ama kalp atışı görünüyor çok güzel her şey yolunda dedi doktorum çok şükür sata göre 6+3 ama ultrasona göre 6+6 dedi bu ne demek kızlar?
Benım ısım yoğuncanım ben de aynı durumdayım keyfi çalısıyorum işim yoğun da değil haftada 2!gün ama uzak evime marmarayla 2 saat uzaklıkta git gel 4 saat bir de herkes hasta mikrop bulasırsa covid olursam diye korkuyorum yaşımda 39( avukatım ben de
Hiç endişelenme benim bugüne kadar sabah bulantım olmadı. Bende akşamları oluyor arada bir kaç gün bulantısız gecen aksamlarimda oldu. HormonlarımızGünaydın Kızlar
3 4 gündür olan sabah bulantım bugün hiç yok
biraz endişeliyim ya :/
Doktorun ne dedi canım o önemliKızlar 4+5 te 3.3 mm olan kese bugün 5+1 de 5.6 mm çıktı. Bana büyüme az gibi geldi, sizinkiler nasıldı
Birşey demedi haftaya tekrar gel kap atışı henüz duyulmaz ama keseye bakalım dedi. Öyle deyince biraz şüphelendim zatenDoktorun ne dedi canım o önemli
Merhaba Özel düşünüyorum ama SGK anlasmali bir hastane olmali .anlayışlı ve bilgili bı doktora ihtiyacım var.bu arada bı kaç doktor deneyimledim kesinlikle Instagram'da yaptıkları reklamlarla alakaları yokMerhaba canım özel mi istiyorsun devlet mi
derken 20 dk önce yediğim ne varsa çıkardım :/Hiç endişelenme benim bugüne kadar sabah bulantım olmadı. Bende akşamları oluyor arada bir kaç gün bulantısız gecen aksamlarimda oldu. Hormonlarımız
Bence sıkıntılı bir gebeliğin yoksa son zamana kadar çalış evde zaman geçmiyor çünkü bir de gönlünde al bebene kıyafet vs. Sonra doğum için 4 ay raporda toplu para al. Sonra dönmezsen dönme işe bebeğine bak. Bebeğin şimdi değil doğumca sana ihtyacı olacakKizlar merhaba genel bir fikir soracağım anket gibi düşünelim..
Ne güzel işte süpriz bir mucize geliyorMerhabalar hanımlar. 7.5yaşında 1 oğlum ve 3.5yaşında bir kızım var. artık bu işleri geride bıraktım diye düşünürken reglim gecikti. ben de mevsimseldir diye düşündüm. çünki hiç şüphem yoktu sürekli korunduk. neyse bugün test aldım evde yapmak için. idrarı damlatmamla çizgiyi görmem 30 sn kadar sürdü ve ben şoköğlenden sonra doktora gittim ve keseyi gördü. son regl 11 ekim. 15 gün sonra kontrole çağırdı. hakkımızda hayırlısı olsun
Anadolu yakasindayim bu tarafta olması tercihimNerede oturuyorsun canım, yenibosna da Nisa hastanesi vardı şimdi medipol olmuş. Çok gğzel yeni bir binaya geçtiler. Orada Asiye uzun var reyhan hanım var
Hımm, o tarafta bilmiyorum canımAnadolu yakasindayim bu tarafta olması tercihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?