- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #1.761
Kız sen kaçtasın şu an ?Kızlar ben geldimbugün kalp atışını duyduk şükürler Olsun Çok muhteşem bi duygu 6mm miş daha yavrum aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş tutunmamış olsun bu yavrum sağlıklı Olsun da Pheebs LeucotheaThemis M merve_eymen ve diğer güzeller
Tebrik ederimKızlar ben geldimbugün kalp atışını duyduk şükürler Olsun Çok muhteşem bi duygu 6mm miş daha yavrum aslında ikiz olacakmış ama kesenin biri boş tutunmamış olsun bu yavrum sağlıklı Olsun da Pheebs LeucotheaThemis M merve_eymen ve diğer güzeller
7 haftalık canımKız sen kaçtasın şu an ?
Beni 5+4 ye çağırdı doktor
Görme şansım var mıdır kalp atışını?
Ben haftaya gittiğimde 5+3 falanım7 haftalık canım
Valla bilemiyorum alttan muayene ediyor Ya bence olabilir de çünkü 5+1 de duyabiliyorlar da
Teşekkür ederim canımTebrik ederimmaşallah sağlıkla büyüsün inşallah darısı bizlerin başına
Estagfrllah canım benim ne kusuru inşallah olur hayırla sağlıkla duanı eksik etmeÇok geçmiş olsun kusuruma bakmaDualarımdasın bunu unutma
Ümitsiz olma her şey olacak inşallah
Ay inşallah canım çok heycanlı çok güzel bi duyguBen haftaya gittiğimde 5+3 falanım
Yani 6. Hafta bitmek üzere oluyor
Sanırım gözükür inşallah ya
Bakalım hayırlısı
Tedavi olabilmem için Türkiye’deki bulunmam lazım kuzucum dönüş tarihimizle ilgili bazı sıkıntılar çıktı şu an hiçbir şey belli değil bekliyoruz çiçeğimmKuzum tedavi diyordun sanki
Bazıları düşmeyebiliyor ama bulunduğun ile göre google a il sağlık tahlil sonuçları desen çıkar diye düşünüyorumIyi aksamlar herkese,klasik bir soru olacak ana sağlık ocağındaki tahliller enabiza düşüyor mu
Evet ya ayakta durdukca ağrıyor bide bazen iki büklüm oluyorum gazdanBendede var ama bacaklarıma vurmuyor işin kötü tarafı atamıyorum da içimden benle devam ediyor resmen yaşamına :)
DualarımdasınEstagfrllah canım benim ne kusuru inşallah olur hayırla sağlıkla duanı eksik etme
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende biliyosun aynı durumdayım hepMerhaba kizlar bugunlerde pek giremiyorum canlar okadar rahatsizim ki ne yersem atiyorum canimda hic bisey cekmiyo iştahsizlik baya artti bide kusmalar gunde 4 defa kusuyorum
Onu da çok aradım.Çanakkale olarak bulamadım.Evin karşısında sağlık ocağı diye orda verdim ama pişman oldum.Zaten başka ilçeye gidiyormus.Bazıları düşmeyebiliyor ama bulunduğun ile göre google a il sağlık tahlil sonuçları desen çıkar diye düşünüyorum
Değerin gayet iyi. Daha erken. Bundan sonra 2 günd ebir değilde 4 , 5 gün bekleyip test yap. Benimde adet geçtikten 5 gün sonra 400 çıktı. Seninde bu değerler eyakın yükselir. Dua ederim , sende stres yapma lütfen. Rahat ol. Canını sıkma.Kızlar bir şey rica edicem sizden salı adete 2 gün kala betam 57idi bugün beklenen adet günü 95 çıktı, %60dan fazla ama 2 kat değil ya biraz canım sıkıldı benim için dua edermisiniz, sağlıkla güzellikle ilerlesin gebeliğim keseyi kalbi hepsini sırayla güzelce görelim amin hepimiz için amin
Ya çok teşekkür ederim dönüşünüz için böyle şeyler duymak içimi rahatlatıyor çok çok sağolun dualarınızı bekliyorum ben de size dua edeceğimDeğerin gayet iyi. Daha erken. Bundan sonra 2 günd ebir değilde 4 , 5 gün bekleyip test yap. Benimde adet geçtikten 5 gün sonra 400 çıktı. Seninde bu değerler eyakın yükselir. Dua ederim , sende stres yapma lütfen. Rahat ol. Canını sıkma.
Zamanı var demekki canim tinimmm en hayırlı zaman da insalalhTedavi olabilmem için Türkiye’deki bulunmam lazım kuzucum dönüş tarihimizle ilgili bazı sıkıntılar çıktı şu an hiçbir şey belli değil bekliyoruz çiçeğimm
Bebek sağlıksızsa , bir sorunu varsa kromozomal ya da fatal fln oluyor kalp durması, düşük olmuyorsa muayene dışında anlaşılmaz. Kötüyü düşünmeyelim.Kizlar bir sey sorucam aslinda hic kotuyu dusunmek istemiyorum ama bu ara okuyorum, bu aniden bebegin kalp durmasinin bir nedeni var mi, ve ya bunu onceden anlayabilir miyiz? Ben yurtdisinda yasiyorum 6+5 ken gittim ilk doktora bir daha da 12. haftada cagirdi. Yani arada da kontrol icin baya fark var. Allah insallah hepimizin kucagina aldirsin yavrularimizitum anneler icin hep dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?