- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #1.721
Hafta hafta gelişim takibinde önemli ya o yüzden sormuştum :) siz bilirsiniz tani takip edip etmemek sizin tercihiniz
Benim de salı günü kanama alanım yoktu bugün kahverengi lekelenmem oldu doktoruma söyledim progestan verdi zaten hastanede çalışıyorum çalıştığım hastaneye de gittim muayene oldum kese duruyo ama kaliteli olmadığı için ultrason etrafında kanama var mı emin olamadi nolur nolmaz diye bir hafta rapor verdi mutlaka gidilmeli bence de doktoraBenimde baktığında aktif kanama alanım yoktu canım 3gün sonra rahimde kanama alanı çıktı ortaya bazen hemen görünmüyor eger leke gelmeye devam ederse git mutlaka
Bende de var. Korkuyorum. Kasık ağrısı oluyor adet olacakmışım gibi.Kızlar bir de sizin de karnınızda hafif ağrı şişkinlik falan var mı? Ben hala kendimi çok yakında regl olacak gibi hissediyorum
İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğimiz ve kucağımıza alirizBenim bu ilk gebeliğim daha önce kimyasal bile yaşamadım inşallah herşey yolunda gider ya ikimiz için de ilaca başladım inşallah ilaç korur keseyi. Doktora gittiğin gün sorun olsa kesin çıkardı canım demek ki bir sorun yok inşallah sorunsuz geçer hamileliğimiz
Aynı duygulardayiz hem böyle bebeğim diye konuşuyorum onunla hemde ya yoksa ya yaşamazsa diye korkuyorum.Allah büyük canım.28 de de benim randevum var.gecen sene kalbi durmuştu.bu sene inşallah elimize doğar.bende senin gibi korkularimin üstüne pozitif düşünceler kuruyorum ama en ufak bir şeyde yıkılacak gibiyim.Rabbim yaşatmasın bize aynı duyguyu.
Benim kasıklarımda aşırı gaz var sancı yapıyor ayakta durursan belime bacaklarıma vuruyor normal mi bu kadariBende de var. Korkuyorum. Kasık ağrısı oluyor adet olacakmışım gibi.
Akşam saatlerinde özellikle belime bacaklarıma vuruyor benim de zor eğilip kalkıyorum. Umarım normaldir.Benim kasıklarımda aşırı gaz var sancı yapıyor ayakta durursan belime bacaklarıma vuruyor normal mi bu kadari
Doktora gittiniz mi? Merak ettim. Hayırlı sonuçlar inşallahMerhaba benim de sat 9 Ekim şu an çok heyecanlandım. Ben yarın gideceğim doktora beta hcg bugün 1266 cıkti sizin kaçtı .. inşallah sağ salim kucağımıza aliriz miniklerimiz..
Bendede iştahsızlık çok ben kusmuyorum ama sürekli geçmeyen Bi mide bulantısı var hem çok acıkıyorum hem hiçbişey yiyemiyorum senin sat ne zamandıMerhaba kizlar bugunlerde pek giremiyorum canlar okadar rahatsizim ki ne yersem atiyorum canimda hic bisey cekmiyo iştahsizlik baya artti bide kusmalar gunde 4 defa kusuyorum
Canım sen sorunca merak ettim baktım bağışıklığı güçlendirdiği için uzmanlar tavsiye ediyormuş ama tabi ben normalde bile yemezken şuan kokusundan yanına yaklaşamıyorumkızlar bende sürekli açım
mesela canım bugünde sarımsaklı bişeyler yemek istiyo acaba zararlımıdır ya
kuzu gidip gelmedin mi yahu halaAyy hayırlısı olsun valla. Gelen her türlü kabulümüz. Sağlıklı olsun da haber vereceğim mutlaka canım
çalışıyor musunuz?Akşam saatlerinde özellikle belime bacaklarıma vuruyor benim de zor eğilip kalkıyorum. Umarım normaldir.
he sen normalde bile sevmiyosan şuan senin miden onu ilk elenecekler grubuna almış :)Canım sen sorunca merak ettim baktım bağışıklığı güçlendirdiği için uzmanlar tavsiye ediyormuş ama tabi ben normalde bile yemezken şuan kokusundan yanına yaklaşamıyorum
geçmiş olsun canım benim ne kadarlıktın senMerhaba kizlar bugunlerde pek giremiyorum canlar okadar rahatsizim ki ne yersem atiyorum canimda hic bisey cekmiyo iştahsizlik baya artti bide kusmalar gunde 4 defa kusuyorum
Bende şimdiden başladıhe sen normalde bile sevmiyosan şuan senin miden onu ilk elenecekler grubuna almış :)
benim henüz kokulara hassaiyetim falan yok çok şükür inşallahta olmaz
zordur ya o hangi kokunun önüne geçebiliceksin :)
bi müddet sonra ilaç veriyolar sanırım canım senin için daha erken olabilir tabiBende şimdiden başladıdiğer gebeliklerimde bulantım yoktu fakat bunda var bakalım nasıl geçicek aylar bu şekilde
İnşallah kendiliğinden geçer ya galiba kendime nazar ettim benim bulantım bile olmadı diye diye ve kusamıyorumda belki rahatlardımbi müddet sonra ilaç veriyolar sanırım canım senin için daha erken olabilir tabi
benim iki arkadaşımda ilaçla dayanabildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?