- 6 Ocak 2019
- 1.516
- 2.594
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #1.441
Ah Rosebelle, Kasım annesiSelam kızlar benim ilk gebeliğim bugün 6haftalık oldum ve ben de gurbetteyim Fransa'da yaşıyorum sadece eşim var onun dışında tek başımayım. inşallah hep böyle güzel geçer hamileliğim gerçekten hiç üzmüyor bebeğimen çok bundan korkuyordum ben yalnızlık zor. Bebek doğduktan sonrasi içinde endişeleniyorum inşallah kolay atlatırım bu süreci inşallah güçlü olmayı başarırım bu günlerde hep bunları düşünüyorum acaba bebeğime güzel bakabilecek miyim ona güzel yemekler yapabilecek miyim böyle şeyler geliyor aklıma
Hoşgeldin canımMerhaba beni de ekler misiniz, son adet tarihi 20 ekim, 26 yaşımdayım :)
Canım benimAh Rosebelle, Kasım annesine güzel sevgi dolusun, umutlusun. Bebeğin çok şanslı olacak. Benim inşallah 2. Bebeğim olacak, annelik öyle mucizevi birşey ki hiç olmadığın kadar güçlü oluyorsun. İllaki yetemediğin, çok yorulduğun oluyor ama sevgi gerçekten herşeye yetiyor
Hoşgeldin canımnasıl öğrendin gebeliğini? Anlatsana biraz
Ellerinize sağlıkayni yastayiz canim aralikta 24 olcam yeni ilk gebeligim ikizdi bu da ikinci gebelik
Canisi benide ekle2023 TEMMUZ ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI
Anne Adayı Yaş Son Adet Tarihi Kaçıncı
ÇocukCinsiyet
LadyMorganas 24 3ekim 3 ?
@lckystr 32 4 ekim 1 ?
@burdabikiz 34 5 ekim 1 ?
@ebru1695 32 7 ekim 2 ?
@Minesuu 33 10 ekim 2 ?
@wenn 39 12 ekim 3 ?
@mesirmacunu 27 14ekim 1 ?
Nuhra2 30 14ekim 2 ?
@Busem06y 28 16 ekim 1 ?
G gumusservii 27 3 eylul 1 ?
Rosebelle 31 4 eylul 1 ?
@evrem38 27 26 eylul 1 ?
@Etoilepolaire 32 26 eylul 1 ?
@mineHira 36 29 eylul 2 ?
Bunları ben de çok düşünüyorum sanki yazdıklarınızı okurken kendim yazmışım gibi geldi... Ben gurbette değilim ama aileme uzak oturuyorum. Bir şekilde geliriz ederiz diyorlar ama tabi ki bir yere kadar.. Eşimle ben inşallah her şeyi halledebiliriz. Valla aynı sizin gibi daha çocuk doğmadan ona güzel yemekler yapabilir miyim diye bile düşünüp geçen gün ağladımSelam kızlar benim ilk gebeliğim bugün 6haftalık oldum ve ben de gurbetteyim Fransa'da yaşıyorum sadece eşim var onun dışında tek başımayım. inşallah hep böyle güzel geçer hamileliğim gerçekten hiç üzmüyor bebeğimen çok bundan korkuyordum ben yalnızlık zor. Bebek doğduktan sonrasi içinde endişeleniyorum inşallah kolay atlatırım bu süreci inşallah güçlü olmayı başarırım bu günlerde hep bunları düşünüyorum acaba bebeğime güzel bakabilecek miyim ona güzel yemekler yapabilecek miyim böyle şeyler geliyor aklıma
Merhaba, beni de ekler misiniz? Son adet tarihi 29 eylül. 33 yaşındayım2023 TEMMUZ ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI
Anne Adayı Yaş Son Adet Tarihi Kaçıncı
ÇocukCinsiyet
LadyMorganas 24 3ekim 3 ?
@lckystr 32 4 ekim 1 ?
@burdabikiz 34 5 ekim 1 ?
@ebru1695 32 7 ekim 2 ?
@Minesuu 33 10 ekim 2 ?
@wenn 39 12 ekim 3 ?
@mesirmacunu 27 14ekim 1 ?
Nuhra2 30 14ekim 2 ?
@Busem06y 28 16 ekim 1 ?
G gumusservii 27 3 eylul 1 ?
Rosebelle 31 4 eylul 1 ?
@evrem38 27 26 eylul 1 ?
@Etoilepolaire 32 26 eylul 1 ?
@mineHira 36 29 eylul 2 ?
Bu konuda yalnız olmamak beni sevindirdi gerçekten şimdiden annelik duygularımız tavan yaptı demekkiBunları ben de çok düşünüyorum sanki yazdıklarınızı okurken kendim yazmışım gibi geldi... Ben gurbette değilim ama aileme uzak oturuyorum. Bir şekilde geliriz ederiz diyorlar ama tabi ki bir yere kadar.. Eşimle ben inşallah her şeyi halledebiliriz. Valla aynı sizin gibi daha çocuk doğmadan ona güzel yemekler yapabilir miyim diye bile düşünüp geçen gün ağladımama şuna inanıyorum, bizde bu endişe şimdiden varsa bence güzel anneler olacağız. Allah'ın izniyle her şeyin üstesinden geliriz yeter ki sağlığımız olsun. Buradan da birbirimize destek veririz artık ek gıdadır uykudur hep beraber kafada hunilerle yardımcı olucaz birbirimize
Çok benziyoruz bu konuda. Ben de başak burcuyum temizimdir, düzenliyimdir ama dediğiniz gibi bazen kolumu kaldırasım gelmiyor erteleme hastalığına kapılıyorumBu konuda yalnız olmamak beni sevindirdi gerçekten şimdiden annelik duygularımız tavan yaptı demekkigündelik işlerimi yapıyorum normalde çokta titiz bir insanım ama benim şöyle bir derdim var,
Benim uykum çok düzensiz sabaha kadar uyuyamıyorum öğlene kadar uyuyorum ve çok üşengeç biriyim yani fazla enerjik biri değilim mesela çok soğuksa eğer hareket edemiyor hiç bir iş yapamıyorumah işte bu beni çok korkutuyor bebeğim olduğunda ona güzel iyi bir anne olmak istiyorum ama düzene disipline girmem lazım
Hadi yaa demekki anne olunca ister istemez o güç geliyor insana bize de gelecekÇok benziyoruz bu konuda. Ben de başak burcuyum temizimdir, düzenliyimdir ama dediğiniz gibi bazen kolumu kaldırasım gelmiyor erteleme hastalığına kapılıyorumama bir arkadaşım benden de enerjisizdi sabahları neredeyse yataktan kazıyorlardı onu kaldırmak için anne oldu ve şimdi diyor ki sanki pille falan çalışıyorum enerjim asla bitmiyor hasta bile olsam full enerjik devam ediyorum çok şaşkınım diyor. İnşallah bebişler doğunca bize de bir güncelleme gelir
Allah yardımcımız olsunAnladım canım
Ee bende aynı durumdayım seni anlıyorum
Annem bana hiç annelik yapmadı
Babamı geçen sene kaybettim
Tek ben ve eşim varız
Bugün sabah öğrendim hala gerçek olduğunu anlayamadım tamAh Rosebelle, Kasım annesine güzel sevgi dolusun, umutlusun. Bebeğin çok şanslı olacak. Benim inşallah 2. Bebeğim olacak, annelik öyle mucizevi birşey ki hiç olmadığın kadar güçlü oluyorsun. İllaki yetemediğin, çok yorulduğun oluyor ama sevgi gerçekten herşeye yetiyor
Hoşgeldin canımnasıl öğrendin gebeliğini? Anlatsana biraz
Selam canımSelam kızlar benim ilk gebeliğim bugün 6haftalık oldum ve ben de gurbetteyim Fransa'da yaşıyorum sadece eşim var onun dışında tek başımayım. inşallah hep böyle güzel geçer hamileliğim gerçekten hiç üzmüyor bebeğimen çok bundan korkuyordum ben yalnızlık zor. Bebek doğduktan sonrasi içinde endişeleniyorum inşallah kolay atlatırım bu süreci inşallah güçlü olmayı başarırım bu günlerde hep bunları düşünüyorum acaba bebeğime güzel bakabilecek miyim ona güzel yemekler yapabilecek miyim böyle şeyler geliyor aklıma
HoşgeldinHerkese hayırlı akşamlar galiba bende temmuz annesi olacağım. Kan testine yarın gideceğim. 3 gün gecikmeyle test yaptım pozitif çıktı Allaha şükürler olsun.
Hoşgeldin hayırlı olsunKızlaaarrr beni de alın aranızaaa yetiştiiiimmmm
Tam beni anlattınBu konuda yalnız olmamak beni sevindirdi gerçekten şimdiden annelik duygularımız tavan yaptı demekkigündelik işlerimi yapıyorum normalde çokta titiz bir insanım ama benim şöyle bir derdim var,
Benim uykum çok düzensiz sabaha kadar uyuyamıyorum öğlene kadar uyuyorum ve çok üşengeç biriyim yani fazla enerjik biri değilim mesela çok soğuksa eğer hareket edemiyor hiç bir iş yapamıyorumah işte bu beni çok korkutuyor bebeğim olduğunda ona güzel iyi bir anne olmak istiyorum ama düzene disipline girmem lazım
Başın sağolsun İnşallah her şey bizler için kolay olur canım annelik bize o gücü getirecekSelam canım
Bende tekim ve elimden başka kimsem yok
Annesiz büyüdüm geçen sene babamı da kaybettim
İnşallah böyle geçer
aynen öyle canımBaşın sağolsun İnşallah her şey bizler için kolay olur canım annelik bize o gücü getirecek
Ben dun gittigimde 6+5 tim. Kalp atisini vajinal muayene ile duydum canimMerhabalar arkadaşlar
Bende 5+2 de beta 6100 ile öğrendim. Kese ve kalp atışı aynı anda gözüksün. Tekrar tekrar gitmeyeyim istiyorum. Duyanlar kaçta duydu acaba kalp atışını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?