- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #1.341
Canım şimdi okuyabildim tüm yorumları.Dualarım seninle.Hiç korkma elin karnında olsun bebeğine güven.Allah izin verirse seninle olacak inşallahHepinizden Allah bin kere razı olsun inşallah Rabbim hepimize bebeğimizi nasip etsin çok üzüldüm ama şuan çok iyiyim bebeğim beni bırakmicak inanıyorum dua ediyorum bol bol ve birazda istirahat bakalım bu minik gelişip kucağıma gelcek mi
Bende de çekilme hissi var,sanki 6 aylık hamileyim,öyle bir şişkinlik hissi.Karin bölgem biraz katlansa hemen ağrı.Cuma gideyim diyordum doktora yarına randevu aldım.Beta dışında başka değerlere de bakar belkiKızlar size birşey soracağım. Ben sadece sağ tarafımda batma hissi var, çekilme gibi. Muhtemelen sağdan yumurtladım genelde öyle hissediyorum çünkü. Şimdi de o tarafta batma hissedince acaba yetlesmeye mi çalışıyor diye düşündüm. Ne dersiniz?
Hep elim karımda dua ediyorumCanım şimdi okuyabildim tüm yorumları.Dualarım seninle.Hiç korkma elin karnında olsun bebeğine güven.Allah izin verirse seninle olacak inşallah
Benimde 15/9 çıkıyor 2 gündür yarın Dr gidicem ne diyecek bakalımKızlar benim tansiyonum da 14/10. Çok yüksek, bu şekilde devam ederse ilaç kullanacağım. Tansiyonu yüksek olan var mı? Eve de alet aldım ölçücem devamlı
Öncesinde nasıldı?Benimde 15/9 çıkıyor 2 gündür yarın Dr gidicem ne diyecek bakalım
Benim beta bu sabah 3750 çıktı yarın akşamüstü doktor randevum var kese görünür mü sizceBetayi iki kat artinca tekrar vermedim ama hesaba gore 5000 5500 arasi bi degerdir karindan bakti cunku. Haftada 5+2idi
Evet kese görünür artıkBenim beta bu sabah 3750 çıktı yarın akşamüstü doktor randevum var kese görünür mü sizce
Öncesi hep 12/8 çıkardı ama bu hafta hep yüksek çıkıyor ama az önce ölçtüm bu sseferda 10/5 çıktıÖncesinde nasıldı?
Gorunur bence 3000 civarlari diyolarBenim beta bu sabah 3750 çıktı yarın akşamüstü doktor randevum var kese görünür mü sizce
canım bende de çıkmıştı sakın ama sakın kaşıma sürekli bepanthol sür :/ geçmiş olsun benim mahvetmiştiKızlar merhaba 4 haftalık hamileyim kalcamın yan taraflarında sivilce gibi bişeyler çıktı kaşınıyor böyle olan varmı
Ya benim bundan öncekinden çıkmıştı kan sulandırıcı alerji yaptı sanmıştım şimdi ilacta kullanmıyorum daha yine oldu hormonlardan demekkigeve
canım bende de çıkmıştı sakın ama sakın kaşıma sürekli bepanthol sür :/ geçmiş olsun benim mahvetmişti
Oyle tatlı kasınıyoki canım tesekkür ederim ben Bi bepanthol süreyimgeve
canım bende de çıkmıştı sakın ama sakın kaşıma sürekli bepanthol sür :/ geçmiş olsun benim mahvetmişti
Ben de öyle karnım davul gibi sanki. Bana da haber ver olur mu?Bende de çekilme hissi var,sanki 6 aylık hamileyim,öyle bir şişkinlik hissi.Karin bölgem biraz katlansa hemen ağrı.Cuma gideyim diyordum doktora yarına randevu aldım.Beta dışında başka değerlere de bakar belki
Merhaba idrarda test yaptim pozitif beta verdim 6.6 cikti. Çok üzüldüm sizin yorumunuz bana biraz olsun umut verdi kac gun sonra tekrar test verdiniz ?Kızımı 6.6 da öğrenmiştim şuan 6 yaşında
canım ben de 16 ile öğrendim belki 2 gün sonra gitsen senin de 16 olacaktı…bir hafta bekledim 330 larda çıktı bir hafta bekledim 1800 lerde keseyi gördüm :) gecikmen kaç gün ama o da önemli değilmiş herkesin farklı :)Merhaba idrarda test yaptim pozitif beta verdim 6.6 cikti. Çok üzüldüm sizin yorumunuz bana biraz olsun umut verdi kac gun sonra tekrar test verdiniz ?
Benim 25 eylül.7+1 gün itibariyleSat 25 Eylül civarı olup doktora giden arkadaşlar var mı? Tam kaç haftalık oluyor bütün uygulamalarda farklı çıkıyor 7. Hafta mi 8.hafta mi başladı anlamıyorum
Ben catlatma ignesi oldum pkos var adet tarihim belli degil sat 20 ama sonucu gorunce okadar uzuldum ki oncesinde 2 kere kaset test yaptim cift çizgiydi hemde ikiside aninda çıktı igne etkisi de yoktur diye dusundum cunku bugun 14. Gundu dr 2 gun sonra tekrar test ver dedicanım ben de 16 ile öğrendim belki 2 gün sonra gitsen senin de 16 olacaktı…bir hafta bekledim 330 larda çıktı bir hafta bekledim 1800 lerde keseyi gördüm :) gecikmen kaç gün ama o da önemli değilmiş herkesin farklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?