- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #1.261
Ben şuan 4+4 teyim ve gebe gibi hissetmiyorum bileKizlar 5+6 gunluk oldum
bugun cok fazla bulantim vardi iki kerde kustum simdiden başladim kusmalarim sizde durumlar nasil canlar
HoşbuldumHoşgeldin tekrar hayırlı olsunAynı yerdeyiz yine
4+3 teyim canım bel ağrım ve sağ tarafımda batma varBen şuan 4+4 teyim ve gebe gibi hissetmiyorum bile
Tek bel ağrım ve akıntım var
Benim gibi olan var mı bilmiyorum
Benimle doğum tarihleri bile aynıKızlar merhaba 4 haftalık hamileyim hamileliğimi adetten 5 gün önce kanamayla öğtirendim beta 52 2 günsonra 96 oldu. Ama şu an batma var böyle vajinam sızlıyo sizde oluyormu şu an kanamam yok
Ya ben en çok bulantıdan korkuyorum4+3 teyim canım bel ağrım ve sağ tarafımda batma var
Ben de hissetmiyorum ya belim bile çok ağrımıyo akıntım çok var ağzımda çirkin bir tat var o kadarBen şuan 4+4 teyim ve gebe gibi hissetmiyorum bile
Bende 5+5 im. Bende hamile olduğumu hissedemiyorumBen şuan 4+4 teyim ve gebe gibi hissetmiyorum bile
Kaçıncı çocuk canım? Öncesinde olmuş muyduYa ben en çok bulantıdan korkuyorum
Valla baya baya artmış bence kese görmeye git artıkKızlar günaydın ben cuma günü kan vermiştim 800 çıkmıştı şimdi 3750 çıkmış normal dimi artışı bı sorunu yok dimi
yeni ogrendigin icin olabilir bnmde o donemlerde bisey hissetmiyordumBen şuan 4+4 teyim ve gebe gibi hissetmiyorum bile
Evimdeyim kızlar bebeğim beni bırakmadı bugün
Ayyyyy şükürler olsun aferin ona güçlü minnoşEvimdeyim kızlar bebeğim beni bırakmadı bugün
Gozun aydin canim insallah kucagina alirsin miniginiEvimdeyim kızlar bebeğim beni bırakmadı bugün
Bende aynısı oluyorum. Üstelik geceleri ne oluyor bilmiyorum uykudan uyanıyorum bulantıyla. Bugün mesela gece üç buçuk gibi uyandım uyku akıyor gözümden ama öyle bi bulantı var ki sabah 7 ye kadar yatakta oturdum bulantımın geçmesini bekledimArkadaşlar ne yesem pişman oluyorumyemekten yarım saat sonra bir bulantı başlıyor keşke kussam da rahatlasam diyorum ama yok aynı durumu yaşayan var mı az yiyorum yine yok yok
Aynen canım bende çok korkuyorum 2 kaybım var Allah hepimize sağlıklı rahat gebelik nasip etsin inşTeşekkür ederim dinleniyorum daha önce yaşamadığım duymadığım şeyler olunca insan korkuyor çok sağol
Evimdeyim kızlar bebeğim beni bırakmadı bugün
Çok korkuyorum 3 kaybım var inşallah normaldir kuzzumBenimle doğum tarihleri bile aynıevet bende de oluyor o agrı sanırım rahim genişlediği için olabilir diye düşünüyorum
Canım cok sevindimEvimdeyim kızlar bebeğim beni bırakmadı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?