- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #1.221
Benim 23 Eylül sat..Fakat kan tahlılı ve kese boyutuna göre şuan tam 6 haftalığım...İkisi uyumlu dedi doktor..Sat 25 Eylül civarı olup doktora giden arkadaşlar var mı? Tam kaç haftalık oluyor bütün uygulamalarda farklı çıkıyor 7. Hafta mi 8.hafta mi başladı anlamıyorum
Çok zor biliyorum ama ne olursun sakin olmaya çalış. Sakin olmaya çalış ki bebeğin stresten etkilenmesin. Sadece dua etİnşallah inşallah ilk bebek ilk heyecan uzun bekleyiş eşim yanımda beni sakinleştirmeye çalışıyo
Ah kuzumm, dualarım seninle. Umarım bebeğin tutunur sanaÇok ağladım hastanede ebeler sakinleştirdi doktor kürtaj için yatış yaptırdı ebeler şimdi bişey çıkmaya bilir takip edelim dediler umarım bebeğim beni bırakmaz. Sağ salim gelir
Tek çarem dua Rabbim sizden de razı olsun burası bana iyi geliyor Rabbim hepimize minişleri sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahÇok zor biliyorum ama ne olursun sakin olmaya çalış. Sakin olmaya çalış ki bebeğin stresten etkilenmesin. Sadece dua et
İnşallah inşallah inşallahAh kuzumm, dualarım seninle. Umarım bebeğin tutunur sana
Anladım canım haftasını yakalayanda oluyor hiç belli olmaz Allah büyük. Ben hep şöyle şöyle düşünüyorum düşecekse sağlıksız olduğu için düşecek ve sağlıksızsa gerçekleşecek öyle olacaksa bunun en kısa zamansa gerçekleşmesi eğer sağlıkla dünyaya gelecekse de içinde bulunduğum durumdan bir an evvel kurtulmak feraha erip gebeliğimin keyfini çıkarmak isterim ve hep bu yönde dua ediyorum. Allah hepimizi bir an evvel aydınlığa çıkarsın inşallah7 haftalık ama doktor kese küçük 5+2 gibi gözüküyor dedi 10.5 mm dedi
Evett son adet tarihi benimde crsamba ilk randevum var o kadar heyecanlıyım kiSat ne oluyor son adet tarihi ise benim 23 Eylül bu hafta cuma acilden girdim 7 haftalikmis 11 mm kese ve kalp atisini doktor gördü çarşamba tekrar gjdicem inşallah iyidir miniğim
İnşallah bu günler geçer, sağ salim gelirÇok ağladım hastanede ebeler sakinleştirdi doktor kürtaj için yatış yaptırdı ebeler şimdi bişey çıkmaya bilir takip edelim dediler umarım bebeğim beni bırakmaz. Sağ salim gelir
Bana 7 haftalık dedi 11 m dedi nasil oluyor öyle ki7 haftalık ama doktor kese küçük 5+2 gibi gözüküyor dedi 10.5 mm dedi
6hafta diye ne zaman dedi doktorunBenim 23 Eylül sat..Fakat kan tahlılı ve kese boyutuna göre şuan tam 6 haftalığım...İkisi uyumlu dedi doktor..
Bende onu anlamadımBana 7 haftalık dedi 11 m dedi nasil oluyor öyle ki
Evet yatış yaptılarİnşallah bu günler geçer, sağ salim gelirHastanede misiniz hala?
İnşallah güzel anneler inşallah bi yanım kaç gündür bebeğim beni bırakmaz diyo biz onu çok bekledik bi yanım tuhaf bilmiyorum tek bildiğim Allah'a sığınmakAnladım canım haftasını yakalayanda oluyor hiç belli olmaz Allah büyük. Ben hep şöyle şöyle düşünüyorum düşecekse sağlıksız olduğu için düşecek ve sağlıksızsa gerçekleşecek öyle olacaksa bunun en kısa zamansa gerçekleşmesi eğer sağlıkla dünyaya gelecekse de içinde bulunduğum durumdan bir an evvel kurtulmak feraha erip gebeliğimin keyfini çıkarmak isterim ve hep bu yönde dua ediyorum. Allah hepimizi bir an evvel aydınlığa çıkarsın inşallah
Ayın 8 'inde 5+2 idim...Kan ve ultrason ölçümü uyumlu dedi..Şuan 6 haftalığım..6hafta diye ne zaman dedi doktorun
Her şey olacağına varıyor... Sakın üzülme hakkında en hayırlısı olucaktırTek çarem dua Rabbim sizden de razı olsun burası bana iyi geliyor Rabbim hepimize minişleri sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnternetten baktım da 7 hafta da 10 ve 13 arası olmalı diyor doktoru yanlış falan anlamış olamaz misiniz acaba ya da doktor yanlış söylemiş ya da benim doktorum yanlış söylediBende onu anlamadım
Ne renk lekelenme?Kızlar bir şey danışmak istiyorum az önce lekelenme yaşadım ve aşılama ile hamile kaldığım için hemen acile gittik yerleşme kanaması olabiir dedi birde kesenin aşağıda olduğunu söyledi dinlen dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı korkuyorum
İnşallah bu günler geçer, sağ salim gelirHastanede misiniz ha
Yok Yok yanımda ölçtü ilk öğrendiğimde bile 8.4 mm miydi neydi muhtemelen o yüzden bana küçük kalmış kese dedi ilkte 8 lerde olunca bilmiyorum yaİnternetten baktım da 7 hafta da 10 ve 13 arası olmalı diyor doktoru yanlış falan anlamış olamaz misiniz acaba ya da doktor yanlış söylemiş ya da benim doktorum yanlış söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?