- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #3.981
Canım hoş bulduk iyi olmuş onu verdiği en aızndan başından tedbir almış olursun ilerlemez kanaman bişey çıkmamasına çok sevindim bazem çocuktan dolayı kılcal damarlardan kanama gelebiliyormuş belki öyşe bişey olmuştur tekrar olmaz inşallah bununla geçmiş olsunDun gittim o minik leke için bisey yok ama her ihtimale karşı al dedi guluecim bu arada hoş geldin
Evet yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Kanamanın şuan bi engeli olmadığını keseden değil yukardan geldiğini söyledi kesenin yanından akıyor dedi. Kadın yabancıydı çok fazla anlamadım ancak döngü vs birşeyler anlattı. Belkide regl döngüsünden kaynaklı olduğunu anlatmaya çalışmıştır
Maalesef bende bu düşüncelerle beraber tam 1 hafta önce işten ayrıldımEvhanlandırmadımda çünkü kesin birşey olucak diye birşey yokta benn hafta içi pek dinlenemiyorum kreşte çalışıyorum ağır iş dışında koşuşturma tempo oluyor. Rapor gerek yok diyor doktor ama dinlenmen lazım diye zaten uzun süreli raporda alamıyorum malum okul özel falan... Öyle bir durumda işten çıkmam gerekecek...çıksammı diyede düşünüyorum...
Devlette göremediler 2 ayrı doktorda. Özelde başarı Hastanesi'nde gördüler. Birde asya Hastanesi'ne gideceğim farklı doktorlarla görüşerek net bir sonuç almaya çalışacağımBenimde kesenin üstünden geliyor canım kanama orda kanama alanı oluşmuş
Üstten geliyor dedi belki aynıdır belki söylediğin gibi farklı bişey anlatmak istemiştir istersen başka bi doktora görün sonraki randevunda
Ben henüz söylemedim, biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Dümdüz söyleyeceğimKızlar yakınlarınıza mutlu haberi verdiniz mi? Nasıl söylemeyi düşünüyosunuz
Bende düşünüyorum ama dahada zor olucak benm için diye düşünüyorum birde tazminat durumu var sözleşme btmeden çıkarsamMaalesef bende bu düşüncelerle beraber tam 1 hafta önce işten ayrıldım
Elimdem gelenii yapıcam :))))Canım doğum o kadar normal birşey ki.Kendiliginden gelişen ve kadın vücuduna uygun sekilde oluşan bir süreç.Bosuna korkuyorsun vücudun bunun üstesinden gelebilecek güçte. Karnındaki can sağ olsun iyi olsun da annesi onu kucağına aldigin an tüm sıkıntılar uçup gidecek.Bak sadece şunu hayal et bir ağlama geliyor ve bebeğin dünyada seninle. Bağrına basacaksın, opeceksin koklayacaksin.Dunyadaki sığınağı sen olacaksın. Doğumu düşünme bı kaç saat sürecek ve bitcek. 9 ay karnında taşıyıp 1-2 saati dert etme
İnşallah yeterki saglıklı olsunda ama insanız iste hep bi süphe korku agrısız dogum isticem bende doktorumdan inşallah güzel olur herseyMedusaa00 herşeyin bir kolayı var artık durumun uygun olursa ağrısız doğum yaparsın durumun uygun olmazsa da Allah bir şekilde yardım ediyor merak etme. 4 5 cm açıklık oluşana kadar suni sancı aldım az miktarda hiç hissetmedim öyle aşırı bir ağrı sonra da ağrısız kısma geçtiler. Ağrısız yapmasaydım yani prenses doğum belki hiç öyle abarttıkalrı gibi bir ağrı çekmeyecektim. Beni çok korkuttular ettafğndekileri dinleme herkesin hikayesi farklı herkesin bünyesi ağrı eşiği farklı. Kucağına aldığın an herşeye bedel
Canım prenses doğum yaptır doğurduğunu bile bilmiyorsun. Arkadaşım öyle doğurdu.
Evet maalesef öyle detaylarda önemliBende düşünüyorum ama dahada zor olucak benm için diye düşünüyorum birde tazminat durumu var sözleşme btmeden çıkarsam
Hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bende şüpheleniyorum ikiz olmasından. Yarın öğreneceğim inşallah.Arkadaşlar ikiz gebelik var mi benden başka?5+6 olduk,daha bebekleri göremedik.Doktor vajinal bakmaya gerek yok 2 hafta sonra kalp atışlarıyla bakarız dedi.Mide bulantısı için de ilaç verdi.
Rabbim hayırlısını nasip etsinHayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bende şüpheleniyorum ikiz olmasından. Yarın öğreneceğim inşallah.
Bi şey demeye gerek yok. Gebeyim desen o zaten son adet tarihi o bu bi şeyler sorar, yönlendirir. Tahlillerini yaptırmadıysan gelmişken yaptırabilirsin. Özelde pahalıya gelebiliyo tahliller.Kızlar ne cok soru sordu diceksiniz şey dicem ben iki seferdir özele gittim salı gününe devletten sıra aldım kalp atısını falan duymustum simdi ben bu doktora ne diyip gircem zaten özele gitmişssin falan der mi ne bileyim ordada kaydım olussun diye gidicem ne diyip içeri girmem lazım sizce
İyi bari ne bileyim ilk defa gidicem ya e 9 haftalıgım artık dicek simdiye kadar niye gelmedin falan demezde ilgilemez diye korktum bi an öylesine mi geldin der gibi olur mı diye aama sonucta o bi doktor yani diyemez heraldeBi şey demeye gerek yok. Gebeyim desen o zaten son adet tarihi o bu bi şeyler sorar, yönlendirir. Tahlillerini yaptırmadıysan gelmişken yaptırabilirsin. Özelde pahalıya gelebiliyo tahliller.
Ben henüz söylemedim hele kalp atışını falan duyalım ki bana kalsa 4 5 ay da söylemem ama malum benim ki 8 sene sonra gelen bebek olunca o kadar da geciktirmek istemiyorum.insanlar zaten bekliyorKızlar yakınlarınıza mutlu haberi verdiniz mi? Nasıl söylemeyi düşünüyosunuz
Bende ikiz istiyordum çift embiryo transferi yapıldı ama geçen hafta tek kese vardı benimde yarın belli olur yeni bir kese gelişti mi? Ve ilk kesenin içi dolu mu? Bu gece de gel uyu uyuyabilirsenHayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bende şüpheleniyorum ikiz olmasından. Yarın öğreneceğim inşallah.
Bekletme o kadar insanlarıBen henüz söylemedim hele kalp atışını falan duyalım ki bana kalsa 4 5 ay da söylemem ama malum benim ki 8 sene sonra gelen bebek olunca o kadar da geciktirmek istemiyorum.insanlar zaten bekliyor
Yani cinsiyet ile alakasıBenim 1 kızım 1 oğlum var 3. Ye hamileyim hiçbirirnde de bulantı kusma tiksinme v.b. gebelik belirtileri yaşamadım. Ben söylemesem 6 aylık olana kadar kimde anlamaz
ben öyle rahat geçirdim oğlum daBenim 1 kızım 1 oğlum var 3. Ye hamileyim hiçbirirnde de bulantı kusma tiksinme v.b. gebelik belirtileri yaşamadım. Ben söylemesem 6 aylık olana kadar kimde anlamaz
korku olmaz mı ben de de de oluyor sağlıklı olsunlar da inşallah.İnşallah yeterki saglıklı olsunda ama insanız iste hep bi süphe korku agrısız dogum isticem bende doktorumdan inşallah güzel olur herseyteşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?