- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.120
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #3.841
Ben inanırım rüyalara ya. Ben de kızımda görmüş öpüp koklamistim ismini de duymuştum.İnşallah herşey yoluna girecek ya hepimizin bu derdi bitecek benim de yarın kontrolüm var inşallah güzel şeyler söyler dün gece ilk defa rüyamda gördüm bebeğimi kız olcakmıs onun haberini aliyoduk sabah geldi bı arkadaşım da dedi ki dün gece rüya gördün mü dün geceyle bu gece görülen rüyalar gerçek olabilirmis dedi hiç bilmeden galiba kızım olcak benim
Düşük kolaylaştırmak diye bişey yok ağrınız olacaktır , ağrı kesici kullanmayın ki kanama kesilmesin içinizin temizlenmesi gerek.hatta doktor bunun için ekstra rahim kastirici ilaçlar verir böylece kürtaja gerek kalmaz.moralinizi yüksek tutun demekki hamile kalabiliyorsunuz bu çok iyi birşey.dinlenin ve sağlıklı besleninMerhaba bana cevap verirseniz çok sevinirim ben de düşük yapıyorum çok aşırı sancım var sizin düşük sürecini nasıldı kaç haftalıktı lütfen bana yazar mısınız böyle sancılı bir süreç miydi kolaylaştırmak adına ne yaptınız
Nerdeyse öğrenmeden önceden beri var hele sabah kalktigimda sanki gece uçlarını çekmişim gibi ağrıyla uyanıyorum daha çok alt koltuk altına doğru inanılmaz. Bazen hafifliyor ama bazen felaket. Dolgunlukta oldu bende. Hormonlarla alakalı sanırım.Kızlar ya birşey soracağım göğüslerinizde hassasiyet oluştu mu benim çok var dokunamıyorum bile çok acıyor
Bende de dolgunluk oldu çok acıyor yaaNerdeyse öğrenmeden önceden beri var hele sabah kalktigimda sanki gece uçlarını çekmişim gibi ağrıyla uyanıyorum daha çok alt koltuk altına doğru inanılmaz. Bazen hafifliyor ama bazen felaket. Dolgunlukta oldu bende. Hormonlarla alakalı sanırım.
Benim tüp bebek ilaçlarını kullanirken hassasiyet başladı.suan biraz azalsa da devamKızlar ya birşey soracağım göğüslerinizde hassasiyet oluştu mu benim çok var dokunamıyorum bile çok acıyor
Allah kolaylık versin canım erkek milleti işte çok takılma inşallah çoğalmaz biz dua edelimYok canım ha odun ha eş anlamaz bunun gibileri inş çoğalmaz üff
Allah razı olsun canım çok sağ ol Rabbim yatdımcımız olsunYavrum Allahtan ümit kesilmez bak ben 4 gün hastanede neler çektim.. Elimizden bişey gemiyor sen dikkat et kendine.. İnşallah Allahım çabalarını boşa çıkarmasın. Güzel şeyler olacak dualarım seninle..
Şifa olsun inşallah canımDiğer oğlum için mecbur sakinliği i korumaya çalışıyorum ama istemsiz kendimi sıkıyorum PROGESTANı yaptım ya Dr onun zararı olmaz demişti önceden
Hormonlardan dolayımi böylesin yoksa birşey mi oldu seni uzucek.Kızlar bugün çok duygusalım ağlıyorum
Bebeği de üzmek istemiyorum ama elimde değil
Nedenini bilmiyorum ama çok duygusalım
Gerçekten bütün gün yataktan çıkmadım
Sanırım yine depresyonlarım başladı
Bana lütfen moral veren kimsem yok eşim ve allahtan başka
Benim annem bana yıllarca annelik yapmadıHormonlardan dolayımi böylesin yoksa birşey mi oldu seni uzucek.
Üzülme sen ne kadar uzulursen bebeğinde okadar üzülür sitres yapma bebeğe yansimasin kendine gel toparlan eşinle vakit geçir muhabbet etBenim annem bana yıllarca annelik yapmadı
Bugün aradı ve açmadım o kadar zaman geçti tabikide çok kırgınım
Çok üzüldümama yapacak bir şey yok umarım ben hakkıyla bir anne olurum
Benimde annem ben 8 aylıkken beni babama bırakıp gitmiş anne çocuk ilişkisi nasıl olur hiç bilmiyorum ama ben inanıyorum çok güzel bir anne olacağımBenim annem bana yıllarca annelik yapmadı
Üzülme sen ne kadar uzulursen bebeğinde okadar üzülür sitres yapma bebeğe yansimasin kendine gel toparlan eşinle vakit geçir muhabbet et
Benzer senaryoyu bende yaşadım .. ah o içimdeki kırgınlık hiç sönmüyor nedenseBenimde annem ben 8 aylıkken beni babama bırakıp gitmiş anne çocuk ilişkisi nasıl olur hiç bilmiyorum ama ben inanıyorum çok güzel bir anne olacağım
Genelde kaçtıklarımızı en çok ihtiyacımız olan şeylerdir..Benim annem bana yıllarca annelik yapmadı
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederimGenelde kaçtıklarımızı en çok ihtiyacımız olan şeylerdir..
Sizi çok iyi anlıyorum ..
yüzleşmek, konuşmak belki de bazı defterleri kapatır belki buna ihtiyacınız vardır yine de bir düşünün
Bebişiniz için güçlü olmalısınız ki zaten çok güçlüsünüz o da hissediyor bunu
Çok içimden geldi yazmak istedim size. Her zaman ailemizden nasıl bir anne-baba olmamız gerektiğini öğrenmeyiz, bazen de bize nasıl bir anne-baba olmamamız gerektiğini öğretirler. Siz bunu öğrendiğiniz için çocuğunuza en güzel anneliği yaparsınız. Hele ki daha karnınızdayken bu kaygı oluşmaya başladıysa o çocuk çok şanslı bence. Böyle kötü hissetmeye başladığınızda hemen kafanızdan atmaya çalışın. Mesela bizim şu an yaşadığımız bu duyguyu tatmak isteyen o kadar çok insan var ki (Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin) bunu düşünün. Bu duyguyu yaşadığınız için şükredin, dualar edin, belki komik şeyler izleyin ve öyle atlatmaya çalışın.Benim annem bana yıllarca annelik yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?