Kanama alanı olan birinin vajenine hiç birşey sokulmaz canım bunun Türkiye yada yurt dışı diye bir kavramı yok hamilelikte sağlıklı bulunan trans vajinal ultrasonun bile yasak olduğu durumda sence içeri tampon yapmak heleki enfeksiyona açıkken bu kadar normal mi tampon enfeksiyon riskini artıran bi aparat aynı kanama bendede var ben arkadaşı korkutacak bişey söylemedim burda bi çok arkadaşımızda kanama var grupta türkiyede olduğunu sanıyordum burda kaç kişiye çocuğunu göremedik deyip tramva yaşatan insanlar var doktor adı altında devlet hastanelerinde arkadaşın birinin çocuğunu almaya kalktılar bana 7. haftafa çocuk görünmüyor dediler devlette sonrasında zaten araştırma öğrenme ile ilerledim özel bir doktora döndüm prof. Riskli gebelik uzmanı yani burda ben arkadaşa ne yazdıysam önlem alması adına yazdım kanaması olan birine progestan takviyesi verilmemesi doğru değil yurtdışında olduğunu başka bi arkadaş belirtti ben Türkiyede olduğunu zannediyordum. Yurt dışında yaşıyor diye de yurt dışındaki doktorların hepsi çok iyi olduğu anlamına gelmiyor yurt dışında usg 9 ay boyunca 4 defa giren tanıdıklarım var yasak adı altında karınlarında çocuğu ölüyor aylar sonra haberi oluyor kanaması olmazsa. Yani ülkemizde herşey yolunda olmayabilir ama Ülkeni diğer ülkeler karşısında da b u kadar küçük görme devlette asistanlar insanlara başarırız şekilde tedavi uyguluyo olabilir evet ama bu bütün Türk doktorlarının yurt dışına göre ilinde yetersiz olduğu anlamına gelmez eğitimini başarıyla tamamlamış yüzlerce binlerce prof. Doç. Doktor var bu memlekette de. Kendi kliniğinde takip yapan Herkes fikrini söylemekte hür bu mecrada ve ben arakadaşa yorum yapmışsam bu onunla benim aramda ve ona senin düşündüğün gibi kötü bir yorum yapmadım tedbir alması için gerçekleri konuştum onun ve bebeğinin sağlığını düşündüğüm için daha önce bebeğini kaybeden birisi olarak hiç bir annenin aynı korku ve hissi yaşamasını istemem anlayacağın burda bana ahkam kesmene hiç gerek yok