- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #3.341
Hapşırmayla öksürmeyle çocuk etkilenmez o kadar basit bişey değil dedi bana doktorum inş hepinizin kanaması biterse şöle ağız tadıyla bu gün bunu aşerdim bu gün tekmeledi diye konuşuruz inşallahGünaydın canım bende kusma pek yok ama alerjiden dolayı hapşırma sık oluyo hapşırma sırasında aynı his beni de korkutuyo kanamam artar bebeğe bişey olur diye korkuyorum çoğu zaman karnimda kasılma acıma hissi de oluyo hapşırmayla. Hiç o şekilde kanama artışı görmedim ama çok şükür iki gündür de hiç kanamam yok inşallah bir daha olmaz inşallah seninki de hemen biter
BeklerizzzzPheebs @LeucotheaThemis @mucizeOldu M Minicikfzt ay herkeşler de burdaymis nerdeyse erken dogurayim isteyecem
İlk cocuk galiba sizinSorma sormaaa valla yemeği insan zorla yapar mı iki gündür herife makarna yediriyom
Hoşgeldin canım. Önceden tanışıyormuyuz. Hamilemisin?Kaparisso ben geldim
Hoşgeldin canım. Önceden tanışıyormuyuz. Hamilemisin?
Evet ben kabız olmamak için elimden geleni yapıyorum. Doktor magnezyum verdi kabızlığı önlemek için ben de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tabi yiyebildiğim kadar kuru erik harika etkili.kızlar hapşurmak kusmak değil de tuvalette ıkınmak tehlikeli çok zaman gecirmeyin diyor drlar tehlike varsa
Progestanı ağızdan mı alıyorsun canım?Kızlar günaydın kanaması olup kusarken tedirgin olan var mı doktor bana bulantı için hap verdi ama kullanmamı da çok tavsiye etmedi hiç kullanmadım 3-4 gündür kusmalarım oluyor tüm vücudum sallanıyor kusarken kanamayı artıracak düşük tetikleyecek diye tedirgin oluyorum. Var mı aranızda böyle hisseden
Kabızlık bende oluyor ya öncekinde de olmuştu bundada var korkum bu defa kanama alanım var inşallah şu riskli süreç hemen geçer gider hepimiz içinEvet ben kabız olmamak için elimden geleni yapıyorum. Doktor magnezyum verdi kabızlığı önlemek için ben de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tabi yiyebildiğim kadar kuru erik harika etkili.
Benim gibi psikopat gebe varmi:) kontrole giderken geriliyorum 7.haftadayız acaba kalp atisini duyacakmiyim diye birde kese kenarinda aktif olmayan kanama var ins geçer biran önce( hepımız ins güzel bi gebelik süreci geçiririz
Canım genelde net olarak 14.haftada bellı olur deniyorMerhaba kızlar temmuz anneleri cinsiyet öğrenmeye başladı mı acaba merak ettim
Merhaba kızlar temmuz anneleri cinsiyet öğrenmeye başladı mı acaba merak ettim
Ne yazıkkı bendede var su ıcmeye calisiyorum ama dediginiz gibi kanama alanımda oldugu icinKabızlık bende oluyor ya öncekinde de olmuştu bundada var korkum bu defa kanama alanım var inşallah şu riskli süreç hemen geçer gider hepimiz için
Ay evet o benim. Anımsadım seni , ondan dedim tanışıyormuyuzAy yok ben @kaparisso vardı sanki karıştırdım mi ki, 3 çocuklu anneler miydi neydi orda yazismistik diye hatırlıyorum ama
İnşallah canım ya kanama gerçekten çok korkutucu çünkü sonunda ilaç etki etti heralde inşallah sana da eder bı an önce senin ne zamandır oluyo kanama benim 10 gündür oluyoduOh oh çok sevindim canım inşallah tekrarı olmasınevet hapşırma esnasında benimde sanki karnım yırtılıyor gibi oluyor doktora sordum olabilir durumunla alakalı değil dedi o rahatlattı beni. Çok bir şey yemediğim için direkt kusamıyorum çürümelerim uzun sürüyor tedirginliğim o aslında hem rahatlıyorum hem korkuyorum. İnşallah benim de bir an önce durur da rahata ererim
Evet evet ilk çocuk belkide o yüzden böyleyim tembel gibi evde baska bir cocuk olsa dediginiz gibi olurdu işlerİlk cocuk galiba sizinbenim 5 yasimda bir kizim var yemek yapmak zorundayim onun için koca neysede surekli yatmamda.imkansiz yatirmaz beni tadini cikarin
canım benim hayatıma inanılmaz sorunlu ben bittim dedim sen istersen kal benle dedim ama benim güvüm yok dedim kesildi bir anda kanamam bence deneyinKabızlık bende oluyor ya öncekinde de olmuştu bundada var korkum bu defa kanama alanım var inşallah şu riskli süreç hemen geçer gider hepimiz için
Leke tatzı mı geliyor acaba kanama şeklinde mi doktor yükseltti bende fitil olarak kullanıyorum sabah 200 lük 1 fitil akşam yatmadan 200 lük 1fitil kullanıyorum çok büyük değil kanmaa alanın dedi ama ben yinede huzursuzum ister istemez bende kan pıhtılaşması var bu olması için kanama alanının büyük bi etkenmiş sizin kanama alanınız büyük mü acaba?Ne yazıkkı bendede var su ıcmeye calisiyorum ama dediginiz gibi kanama alanımda oldugu icinprogestanu bana vajınal verdi bulantımda oluyor uyumaya calisiyorum haftaya kontrolum var ins Allahın ızniyle gecmıs olur kanama alanı benım ve sizlerinnnn
Teşekkür ederim pskolojik olarak oluyor olebilir kanaman stresten canım kanama alanıb hakkında ne dedi doktor kanaman içincanım benim hayatıma inanılmaz sorunlu ben bittim dedim sen istersen kal benle dedim ama benim güvüm yok dedim kesildi bir anda kanamam bence deneyin
canım benim profesör perintolaglara görüldümm acıbadem hastenesinin en iyi doktolarına kanama alanım vardı ama ben dedim yeter artık o kesildi sağlıklıysa olsun dediğim an kesildi inandım ki yüzde 70 i psikolojik burda bir aydır kanama ile düşen arkadasımız yok üzülmeyin kızlar bizim bedenimiz tas gibi hiç yok hemdeTeşekkür ederim pskolojik olarak oluyor olebilir kanaman stresten canım kanama alanıb hakkında ne dedi doktor kanaman için
canım benim profesör perintolaglara görüldümm acıbadem hastenesinin en iyi doktolarına kanama alanım vardı ama ben dedim yeter artık o kesildi sağlıklıysa olsun dediğim an kesildi inandım ki yüzde 70 i psikolojik burda bir aydır kanama ile düşen arkadasımız yok üzülmeyin kızlar bizim bedenimiz tas gibi hiç yok hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?