2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
Ben oksaparla birlikte bir de corasprin içiyordum her gün düşünün. Bi gün önce bir şey yoktu ertesi gün 12 cm kanama alanı var ve bebek düşmüş dedi. Ertesi gün klinik eahim kan dolu ama keseyi gördü. Rabbim hepimizi korusun. Sende pıhtılaşma çıkmış ama benim gibi olmaz canım. Bende pıhtılaşma yoktu bilinen. Hematolojiye gitmiştim ama testi burada yapamıyorlardı. Yaptıramamıştım.
 
Amin canım inşallah
 
Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. Yat kalkma. Bana da duphastonu 4 e çıkardı günde. Haftaya hayırlı sonuçlar alırsın (alırız) inşallah. Kanama alanı büyük müymüş?
 
Yaaa her seyi olusuyor zaten 7 8 haftada Allahin mucizesi ne güzel saglikla ilerlesin büyüsün bebislerimiz
 
Ben de su normal doğum yapan annelerini mucize kutsal anneler olarak adlandırıyorum. Ben yapam normal dogum sezeryan oldum yapanlari alkislaliyorum vallahi iyi cesaret
 
Genelde kanamali hamilelikler kiz bebekte oluyor
 
Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. Yat kalkma. Bana da duphastonu 4 e çıkardı günde. Haftaya hayırlı sonuçlar alırsın (alırız) inşallah. Kanama alanı büyük müymüş?
Teşekkür ederim. Kanama alanı hakkında bi şey demedi. Keseyi biraz aradı gibi geldi ama. Baya bulutlu bi görüntü vardı baktı baktı ben içimden kese gitti galiba dedim. Ama sonra gördü. Geldiğimden beri öylece yatıyorum. Yer çekimi vs dedi ayağa kalkmamaya çalış dedi. Ama sırt üstü mu yaticam hep yoksa yan da yatabilir miyim bilmiyorum.
 
Ben sırt üstü dizlerimi hafif kendime çekerek yatıyorum. Sırtım ağrıyor yan yatacağım zaman da sol tarafıma yatıyorum. Kan akışı için sol tarafa yatın diyorlar. Çok şükür görmüşsünüz canım oksaparı kesince durur bence. Benim dün korkunçtu halim. Sanki bardaktan boşalırcasına yağmur deriz ya aynen öylrydi kanamam. Yatarken yoktu ama wc gidince durmuyordu. Çok dikkat et sen de. Allah yardımcımız olsun.
 
Ben de su normal doğum yapan annelerini mucize kutsal anneler olarak adlandırıyorum. Ben yapam normal dogum sezeryan oldum yapanlari alkislaliyorum vallahi iyi cesaret
Daha kesesini zor gordum şimdiden ay normal doğum nasıl bişey ya diyorum. Etrafımdaki hiç bı arkadaşım cesaret edemedi normal doğuma. Benim sonumda sezeryan gibi. Gerçekten dediğin gibi çok mucizevi bişey
 
Bir an önce normale döneriz insallah. Sana da çok geçmiş olsun bu arada. Takip ediyodum ama geriden takip ettiğim için yazmamıştım hiç. Gerçek hayatta herkes gidip hamile olduğunu öğreniyor pata küte sıkıntısız doğuruyor. Burası öyle değil herkesin bi hikayesi var. Bu siteyi bu yüzden seviyorum insan kendini yalnız hissetmiyor.
 
Teşekkür ederim. Gerçekten öyle. Çoğu yakınıma anlatmadım. Ne hissettiğimi sizler kadar anlamayacaklar eminim.
 
Bende mthfr c ve pai de heterizigot var doktor homozigot olmadıkça bunlar hiç önemli değil dedi ve dediğim gibi geçen sene 11 haftalıkken kaybettim.Acaba perinotolojiye mi gitsem
Bi hocana sor canım de kaybım var riskli gebelik de takip sağlayabilir miyiz diye hem orda randevu da almıyorsun direk gidiyorsun kayıt yaptırıyorsun muayene oluyorsun riskli gebelikte.
 
Hangi şehirdesin ki o gittiğin doktor bence kanamadam dolayı görememiş keseyi demekki gerekli bilgiye sahip de değil. Şimdi benimde wc de biraz fazla kalınca lekem geldi baya ona kafam takıldı devamı gelecek gibi hissediyorum iğneyi kessem çocuğa kan akışı kesilecek diye korkuyorum yeminle allah işini bilen doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi bazısı oksaparı kesiyor muş 1 2 gün benim doktor kesmiycez dedi başka bi doktora gidicem yarın özele. Senin kanaman kesildi mi biraz?
 
Kan sulandırıcı kullananlarda lekelenmeler ara ara kanamalar maalesef oluyor canım yine doktora mutlaka git tabi ki.Benim komşum kullanıyor her hamileliğinde kanamalari oldu sapasağlam da doğdu çocuklar. İçini ferah tut ama mutlaka görün
 
Valla ilkini pıhtılaşmaya yatkınlık varmış ondan kaybettik şimdi iğne oluyorum iğne kanama yapıyor korkuyorum ama elimden bişey gelmiyor Allahın mutlak gücüne sığınıyorum inşallah bu defa sağlıkla doğar çocuğum ve isteyen dileyen bütün annelerin. İnşallah bende sağlıkla doğururum komşun gibi :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…