- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #3.061
Bugün nasılsın canımÇok teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün nasılsın canımÇok teşekkür ederim canım
aynı şeyleri yaşamışız canım :) bana da 3 hafta sonraya randevu verdi doktor6+0 da kalp atışını duyduk kızlar çok şükür ses biraz boğuk gibiydi, doktor normal şu an çok küçük çünkü dedi. Herşey yolundaymış 3 hafta sonrasına randevu verdi
3 hafta geçmez şimdiaynı şeyleri yaşamışız canım :) bana da 3 hafta sonraya randevu verdi doktor
Kanamam azaldı ama devam ediyo canım. Rengi de koyuldu kesilir belki diye ğmid ediyorum. İğneye gideceğim birazdan. Teşekkür ederim sorduğun içinBugün nasılsın canım
Çok şükür kanamam koyu renge döndü ve azaldı gibi. Teşekkür ederim sorduğun için canım birazdan iğneye gideceğim yine. Bebek duruyor mu bilmiyorum dün akşam pıhtılı kanamam oldu. Yatıyorumm hiç kalkmıyorum.lina nasılsın
ne durumdasın canım benim
İnşallah yoluna girecek herşey hiç üzülme iğneler de yardımcı olacak bebeğeKanamam azaldı ama devam ediyo canım. Rengi de koyuldu kesilir belki diye ğmid ediyorum. İğneye gideceğim birazdan. Teşekkür ederim sorduğun için
Maşallah gözün aydın canım benim bu belirti meselesini bende çok takıyorum çok normalim yani evhamlaniyordumkızlar merhaba, bugün 6+0 olduk ve bebeği ve kalp atışını gördük elhamdülillah :) ne mide bulantım ne kusmam vardı, adet günümde çok kasık ağrım olmuştu 2-3 gün sadece, hiç belirtim yok diye endişeleniyordum ama şükürler olsun her şey yolundaymış . Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin aminn
hiç takma canım doktora bizzat sordum, hiç belirtim yok diye, her kadının hormonlara karşı vücut tepkisi farklıdır dedi, normalmiş yaniMaşallah gözün aydın canım benim bu belirti meselesini bende çok takıyorum çok normalim yani evhamlaniyordum
cnmmm bgn gıttım kalp atısını duydum cokkkkkk sukurrrrr cok az duyuldu ama duydum 6 mm daha o yuzden sanrm haftaya tekrar gtcem dua edın banacanım düzensiz adet döngün olduğu için yumurtlamanda geç olmuş olabilir korkma bir daha ki randevun ne zaman
birde alttan muayne olsaydın keşke
6+0 kalp sesi duymak çok güzel masallah insallah ben de duyarımkızlar merhaba, bugün 6+0 olduk ve bebeği ve kalp atışını gördük elhamdülillah :) ne mide bulantım ne kusmam vardı, adet günümde çok kasık ağrım olmuştu 2-3 gün sadece, hiç belirtim yok diye endişeleniyordum ama şükürler olsun her şey yolundaymış . Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin aminn
Oyyy susam tanesi kadardır o şimdi kaçıncı haftadasınız ben keseyi görmeye salı gideceğim insallah görebilirizcnmmm bgn gıttım kalp atısını duydum cokkkkkk sukurrrrr cok az duyuldu ama duydum 6 mm daha o yuzden sanrm haftaya tekrar gtcem dua edın bana
Valla kesin cozum tabi ki yok ama yoğurt yogurtlu makarna yayla corbasi ne bileyim tost cacik ama cogunlukta yogurtlu seyler bastirdi son 1 haftadir bulantilarim basladi ama henuz hic kusmadim sadece hic bir seye yag koymuyorum salca koymuyorum baharat atmiyorum tuz ve nane disindaMerhaba. Aynı durumu ben de yaşıyorum. İlk hamileliğimde gündüz oluyordu şimdi ise akşamları. Bir çare bulabildiniz mi acaba?
ben suanda 7 haftaym normalde yanı yarn 8 olcak ama gec dollenmıs sanrm 6mm 6 haftaya denk gelyoOyyy susam tanesi kadardır o şimdi kaçıncı haftadasınız ben keseyi görmeye salı gideceğim insallah görebiliriz
Allah razı olsun :) inşalllaah sizde duyun . Adet ağrıları bende de çok fazla oldu kanama leke gelmedikçe korkmayın , Allah'a sığındık Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize6+0 kalp sesi duymak çok güzel masallah insallah ben de duyarım
O adet ağrıları bende de oluyor bu aralar yerleşme ağrısıymış sanırım arada panik oluyorum ama adet gelecekmiş gibi
Adet de de ağrım sızım olmazdı demek ki hakikaten hormonal tepki. Ay çok şükürhiç takma canım doktora bizzat sordum, hiç belirtim yok diye, her kadının hormonlara karşı vücut tepkisi farklıdır dedi, normalmiş yani
Rabbim sağlıkla kucaklarımızı doldursun :) sizin kontrol ne zaman kaç haftalık şuan?Adet de de ağrım sızım olmazdı demek ki hakikaten hormonal tepki. Ay çok şükür
Oh çok şükür kolaylıkla başlamış hamileliğin ne güzel kalp atışlarını da duymussun rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahkızlar merhaba, bugün 6+0 olduk ve bebeği ve kalp atışını gördük elhamdülillah :) ne mide bulantım ne kusmam vardı, adet günümde çok kasık ağrım olmuştu 2-3 gün sadece, hiç belirtim yok diye endişeleniyordum ama şükürler olsun her şey yolundaymış . Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin aminn
Adını mucizevi bişey koyun miniğin annesi seni bırakmayacak Allahın izniyleKanamam azaldı ama devam ediyo canım. Rengi de koyuldu kesilir belki diye ğmid ediyorum. İğneye gideceğim birazdan. Teşekkür ederim sorduğun için