2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
kızlar merhaba, bugün 6+0 olduk ve bebeği ve kalp atışını gördük elhamdülillah :) ne mide bulantım ne kusmam vardı, adet günümde çok kasık ağrım olmuştu 2-3 gün sadece, hiç belirtim yok diye endişeleniyordum ama şükürler olsun her şey yolundaymış . Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin aminn :KK36:

6+0 da kalp atışını duyduk kızlar çok şükür 🙏 ses biraz boğuk gibiydi, doktor normal şu an çok küçük çünkü dedi. Herşey yolundaymış 3 hafta sonrasına randevu verdi
aynı şeyleri yaşamışız canım :) bana da 3 hafta sonraya randevu verdi doktor

kızlar merhaba, bugün 6+0 olduk ve bebeği ve kalp atışını gördük elhamdülillah :) ne mide bulantım ne kusmam vardı, adet günümde çok kasık ağrım olmuştu 2-3 gün sadece, hiç belirtim yok diye endişeleniyordum ama şükürler olsun her şey yolundaymış . Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin aminn :KK36:
Maşallah gözün aydın canım benim bu belirti meselesini bende çok takıyorum çok normalim yani evhamlaniyordum

canım düzensiz adet döngün olduğu için yumurtlamanda geç olmuş olabilir korkma bir daha ki randevun ne zaman
birde alttan muayne olsaydın keşke
cnmmm bgn gıttım kalp atısını duydum cokkkkkk sukurrrrr cok az duyuldu ama duydum 6 mm daha o yuzden sanrm haftaya tekrar gtcem dua edın bana

6+0 kalp sesi duymak çok güzel masallah 🧿🧿🥰 insallah ben de duyarım 🙏🏻
O adet ağrıları bende de oluyor bu aralar yerleşme ağrısıymış sanırım arada panik oluyorum ama adet gelecekmiş gibi 🙈

cnmmm bgn gıttım kalp atısını duydum cokkkkkk sukurrrrr cok az duyuldu ama duydum 6 mm daha o yuzden sanrm haftaya tekrar gtcem dua edın bana
Oyyy susam tanesi kadardır o şimdi 🙈 kaçıncı haftadasınız ben keseyi görmeye salı gideceğim insallah görebiliriz

Merhaba. Aynı durumu ben de yaşıyorum. İlk hamileliğimde gündüz oluyordu şimdi ise akşamları. Bir çare bulabildiniz mi acaba?
Valla kesin cozum tabi ki yok ama yoğurt yogurtlu makarna yayla corbasi ne bileyim tost cacik ama cogunlukta yogurtlu seyler bastirdi son 1 haftadir bulantilarim basladi ama henuz hic kusmadim 🥳 sadece hic bir seye yag koymuyorum salca koymuyorum baharat atmiyorum tuz ve nane disinda

6+0 kalp sesi duymak çok güzel masallah 🧿🧿🥰 insallah ben de duyarım 🙏🏻
O adet ağrıları bende de oluyor bu aralar yerleşme ağrısıymış sanırım arada panik oluyorum ama adet gelecekmiş gibi 🙈
Allah razı olsun :) inşalllaah sizde duyun . Adet ağrıları bende de çok fazla oldu kanama leke gelmedikçe korkmayın , Allah'a sığındık Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize

Oh çok şükür kolaylıkla başlamış hamileliğin ne güzel kalp atışlarını da duymussun rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🌸

X