- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 63
- 36
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #2.861
Ya isin yapan doktorlar hep yoğun sanırım. Olsun senin içine sindiyse yoğun olsun. Ne olacakki. Sende yoğunluğun bir parçası oluverirsinBende Ankaradayımşu an askın güler hocayı düşünüyorum ama yoğun muş
Evet aynen öyle bir de insanın etrafında tavsiye vereceği akıl alacağı kimse olmayınca böyle arada kaliyor kendi kendine yetmeye çalışıyor iyi ki sizler varsınız vallaYa isin yapan doktorlar hep yoğun sanırım. Olsun senin içine sindiyse yoğun olsun. Ne olacakki. Sende yoğunluğun bir parçası oluverirsin
Yapma kendini suçlu hissetme lütfen olacağı varsa oluyor istesen de istemese de kaderde olan işliyor... Bebeğini hiç istemeyen onlarca kadın düşürmek için neler yapıyor ama o bebek yinede geliyor.. kimi bebekte ne yaparsan yap gidiveriyor...İlkinde de kalbi durmuştu almışlardı. Çok üzgünüm çok. Daha dün kalp atışını gördüm doktor sağlıklı bir gebelik dedi. Kanama alanı var istirahat et dedi. Öğrencilerimi bırakamam dedim gittim okula. Bebeğim beni bıraktı.suçlu hissediyorum kendimi
EvettttGünaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallah ❣ kısa süreli kramplar var siz de de oluyor mu minik minik ama bazen adım atamadım sabah
İnşallah canım , çok güzel bir duygu herkes yaşar inşallahÇok sevindimmm.Suan haftaya randevu günümün geldigini kalbini gördüğümü hayal ediyorum sürekli inşallah senin gibi seviniriz
Sağol canım, inşallahÇok sevindim canım ya gözünaydın bak inşallah herşey yolunda gidecek artık
Çok teşekkür ederim, evet artık tadını cikarabilirim, rabbim herkese bebeğinin kalbini duymayı nasip etsin, kesinlikle katılıyorumDaha önce şehir hastanesine gidiyordum, düzenli takip edecek doktorumla dün başladım. Bana da onu verdi. Dün başladım içmeye
Ben daha önce new life plus diye bir folik asit kullanıyordum. Dün doktorum regenesis max diye bir vitamine başlattı.
Ben 7. Haftadayım. Hep uzak durduk. Dün doktorum Doğuma kadar devam edebilirsiniz dedi.
Canım benimAllahım sana en güzel en hayırlı zamanda yeniden nasip etsin. Kalpten dua ediyorum senin için. Allahım en güzel en hayırlı zamanda yüzünü güldürsün inşallah Ve sakın kendini suçlu hissetme.. Sen çok güzel bir insansın
Gözün aydın arkadaşımŞimdi artık sıkıntılı kısım bitti. Mutlu olma vakti.. Yüzün hep gülsün
Bencede erkek doktorlar çok daha ilgili. Daha güzel açıklama yapıyorlar. Daha naifler. Bende iki kere şehir hastanesine gittim de erkek doktor on bin kat daha iyiydi
Bebek yer ediyor herhaldee ama çok şükür güzel zamanlar bunlarEvetttt
Muayne oldunuz mu kese ve bebek nasıl.Slm kızlar, bugün ilk muayeneme gittim. 5+3 deyim beta değerim 2012 çıktı, bu dönem için düşük mü acaba şimdi sonucuma baktım içime kurt düştü.. Öğleden sonra doktorla görüşücez bakalım bana şans dileyin
Bebek hemen görünmüyo ki canım ya benim tam 5 haftalıkken karnımdan kese göründü tam 6 haftalıkken bebek göründü kalp atışı alındı bazı kişilerde daha erken daha geç de oluyomus sonuçta makine değiliz 2 3 günlük farklar bence normal gerçekten bir gelişim geriliği olsa zaten emin ol doktor seni uyarirdi sakin ol hiç sorun olduğunu sanmıyorum bir dahaki kontrolde görürsün bebeği bence daha erkenmis görünmesi içinMuayne oldunuz mu kese ve bebek nasıl.
Yada bu hafta da kese de bebek görülür mü sorar mısınız
Muhtemelen aynı haftadayiz kese var bende ama içine yorum yapmadılar olması gerektiği gibi dedi de içime de kurt düştü
Bence hiç düşük değil canımSlm kızlar, bugün ilk muayeneme gittim. 5+3 deyim beta değerim 2012 çıktı, bu dönem için düşük mü acaba şimdi sonucuma baktım içime kurt düştü.. Öğleden sonra doktorla görüşücez bakalım bana şans dileyin
Bu ara bana da giriyor o kramplar kasıklarıma dediğiniz gibi minik minik mesela dün yataktan kalkarken girdi.Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallah ❣ kısa süreli kramplar var siz de de oluyor mu minik minik ama bazen adım atamadım sabah
Rahat mı gerçekten ya ben de mi alsam çünkü cidden kot giymekte zorlanıyorumAyy ben dün hamile pantolonu aldım rahatladım oh. Kurtuldum dar kotlardan
karnım rahat etti gerçekten sadece şu an bel kısmı biraz düşüyor lastikle sıktırdım orayı ama o da heralde ilerleyen zamanlarda dolacakRahat mı gerçekten ya ben de mi alsam çünkü cidden kot giymekte zorlanıyorum
bende aldım mecburBu ara bana da giriyor o kramplar kasıklarıma dediğiniz gibi minik minik mesela dün yataktan kalkarken girdi.
İnsaalah bir daha ki gidiş te görürüm.Bebek hemen görünmüyo ki canım ya benim tam 5 haftalıkken karnımdan kese göründü tam 6 haftalıkken bebek göründü kalp atışı alındı bazı kişilerde daha erken daha geç de oluyomus sonuçta makine değiliz 2 3 günlük farklar bence normal gerçekten bir gelişim geriliği olsa zaten emin ol doktor seni uyarirdi sakin ol hiç sorun olduğunu sanmıyorum bir dahaki kontrolde görürsün bebeği bence daha erkenmis görünmesi için
Ay evet yataktan kalktım afedersiniz kaldım öyle bir saplandı ki 30 saniye falandır sureBu ara bana da giriyor o kramplar kasıklarıma dediğiniz gibi minik minik mesela dün yataktan kalkarken girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?