- 22 Mart 2019
- 5.255
- 11.805
- 25
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #2.261
Oylemi canim ne guzel iki kesemi gorduBanada ikiz dedi sat:5 ekim 22 kasımda kontrole gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylemi canim ne guzel iki kesemi gorduBanada ikiz dedi sat:5 ekim 22 kasımda kontrole gel dedi
32 hafta sezeryan dogum yaptim 1 ay kuvezde kaldilar canim bende gebelik zehirlenmesi olduKaçıncı haftada doğdular? Küvöze girdiler mi?
Hahaha sende mi kız ay bunu duyduğum iyi oldu kraker yemekten papatya çayından içim şişti ha bu arada 2 gündür mesaj falan gelmiyor ya tesadüf girip görüyorum vallaAy biz senle ikiz gibi bitircez bu hamilelik surecini galiba her seyimiz ayni gidiyo. Yogurtlu seyler bulantiya iyi geliyomus bu arada denedim kesti biraz gercekten aklinizda olsun. Yayla corbasi ozellikle baya iyi geldi
Ay benim oğlumda hiç bişeyim yoktu ne güzel ilk defa böyle oluyorum maşallah ne güzel artmış değeri ayyy çok heyecanlı şimdi bekle ki cuma günü gelsinAyyy başladı He offf yakındır benım de
Benım cuma değer 85 den 216 çıktı teyzesi :)
Doktor cuma cagırdı işte sanırım kese içim
Bazen oluyo pek girmediginde dusmuyo mesajlar. Valla yogurdun canini seveyim o kurtariyo suan beniHahaha sende mi kız ay bunu duyduğum iyi oldu kraker yemekten papatya çayından içim şişti ha bu arada 2 gündür mesaj falan gelmiyor ya tesadüf girip görüyorum valla
Hııı olabilir Bende deneyeceğimBazen oluyo pek girmediginde dusmuyo mesajlar. Valla yogurdun canini seveyim o kurtariyo suan beni
Ben de kullanıyorum yarın doktora gidip görüşeceğim birden kesmek de doğru değil çünkiKızlar benim yarın sabah randevum var. Şükür MHRS den randevu bulabildim. Hamile kalmadan önce antidepresan hapı kullandığım için çok endişeliyim. Doktora anlatacam yarın . İnslalah bebise bi sıkıntı yaratmamıştır haplar.
Nasıl kilo verdiniz ?benimde şuan göğüslerim çok çok büyüdü yemek gerçekten az yiyorum çikolata bile kötü geliyor normalde tatlı canavariyimdir. Ve istediğim kilodan yukarda başladı hamileliğim üç dört kilo versem çok mutlu olacağım
Ben kan vermeyi gereksiz görüyorum açıkçası, hiç vermedim, zaten ultrasonda görünece
Ben geçen hafta cuma test yaptım evde pozitif çıktı öğleden sonra doktora gittim kese göründü doktor sadece normal kandeğerleri ve idrar tahlili istedi beta HCG istemedi ben de hiç takmadımBen kan vermeyi gereksiz görüyorum açıkçası, hiç vermedim, zaten ultrasonda görünecek
Duyarsın canım 6+1 en geç 6+3 duyulmaya başlanıyor tabu doktorun cihazı etkiler amakızçeler merhaba ben şuan 6+4 düm geçen hafta doktora gittiğimizde keseyi de bebeği de gördük çok şükür kalp atışı için doktor bu hafta çağırdı yarın gideceğiz inşallah . bu şekilde 6+5 de kalp atışış duyanınız var mı acaba :)
Sen daha iyi bilirsin tabi ama doğumdan sonraya bıraksan daha doğru olmaz mı zaten kilo alacağız ve vereceğizNasıl kilo verdiniz ?benimde şuan göğüslerim çok çok büyüdü yemek gerçekten az yiyorum çikolata bile kötü geliyor normalde tatlı canavariyimdir. Ve istediğim kilodan yukarda başladı hamileliğim üç dört kilo versem çok mutlu olacağım
Papatya çayını sordun mu bitki çayları yasak ya o yüzden sordum ve zencefil çayı içebiliyoruz ve mide bulantısı baya iyi geldi hem hastalıktan korur mevsimi geldiHahaha sende mi kız ay bunu duyduğum iyi oldu kraker yemekten papatya çayından içim şişti ha bu arada 2 gündür mesaj falan gelmiyor ya tesadüf girip görüyorum valla
Yayla çorbasını hemen yarın denerim bende geçen akşam yoğurt granola yaptım iyi geldi demek yoğurttanmişAy biz senle ikiz gibi bitircez bu hamilelik surecini galiba her seyimiz ayni gidiyo. Yogurtlu seyler bulantiya iyi geliyomus bu arada denedim kesti biraz gercekten aklinizda olsun. Yayla corbasi ozellikle baya iyi geldi
Teşekürler ederim siz boyle soyleyince biraz rahatladim. İlk gebelik cahilliği diyelim, her konuda mutlaka bilgim var ama iş pratiğe gelince elim ayağım dolanıyorÇoğumuz aynı durumdayız canımcım tam bahsettikleri mi ben yaşadım başka yaşayan arkadaşlarda okudum korkacak bir şey yok ..
Bir iki gün acı azalıyor sonra yine sağlı sollu genelde sollu bir acı oluyor ayyyni oyma ağrısı
Yarın kan vercem vallla dayanamam benAy benim oğlumda hiç bişeyim yoktu ne güzel ilk defa böyle oluyorum maşallah ne güzel artmış değeri ayyy çok heyecanlı şimdi bekle ki cuma günü gelsin
Herkes bu durumdaymis sanırım normal teşekkür ederim bu aradaMerhaba hayırlı olsun öncelikle benim de kasık ve karın ağrım var, iki gündür de sarı akıntım var, normaldir diye düşünüyorum
Merhaba nasıl oldunuz? Benim de yüksek çıkıyorBenimde 15/9 çıkıyor 2 gündür yarın Dr gidicem ne diyecek bakalım
En son kese göründü 4mm lik , 5 haftayla uyumlu dendi, 2 Aralık'ta tekrar gitcem kalp atışını duymaya , günler gecmiyoAmin canım benım Sen ne durumdasın
Bendeki göğüs dolgunluğu da regl öncesi gibi değil ya daha farklı aynada bakınca göğüslerim büyümüş aslında ama regl öncesi gibi acıma hissi yok çok daha az belki seninki de öyledir kusmam benim de yok ki ben çok kusan biriyim normalde hemen midem bulanır her şeydenEn son kese göründü 4mm lik , 5 haftayla uyumlu dendi, 2 Aralık'ta tekrar gitcem kalp atışını duymaya , günler gecmiyo
Bide kusma yok , göğüs dolgunluğu yok korkuyorum belirtiler niye başlamadı diye