2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
tmm

sat soyle canim

Gozun aydin canim bebisini gormuşsun
eklerim canim seni

tmm canim

Daha gitmedim bugunlerde gidecem canim

tmm canim

Ayyyy canim benim bi haftadir basladi kusma ve bulantilarim gunde 4 5 kere kusuyorum oyle kotuyim çoğu yemegide yemez oldum
Kuzu sat 23 ekim :)
 
Doktordan geldik simdi. Elhamdullillah kalp atisini duydum bebegimi gordum. Nefis bi duygu isteyen bekleyen herkese dilerim Rabbimden bunu yasamayi🙏 6+6 bekliyoduk 7+4 cikti haftasi herseyi normal cok sukur. Erken yumurtlama olmus 5 gun fark var o yuzden.
Masalllah yaaaaa😍😍 oy oy sura ya bi ta ne 🧿
 
Yok yok sorun degil bir lutuf diyelim 🙂
Beta baktirmadim, 5+0 da muayene oldum 2 kese vardi, birini begenmedi dr, bu gidecek buyuk ihtimal dedi, sonra 5+2 de gittim,iki kese de gelismisti. Ama devam etmeyedebilir 2li, bakalim gorcez 🙂
Ya inşallah ikiside devam eder canım benim, hayırlı haberler almanı diliyorum ❤️
 
Ne güzel :) bende çarşamba gitcemde görünür mü görünmez mi çok merak ediyorum. Cumartesi günü 1004 tü betam.
Görünür bence canım bana görünmesi için karından 6bin olması lazım dedi doktor ama bı deneyelim yine de dedi çok net gördük keseyi görünmese de üzülme birkaç gün sonra tekrar gidersin yine görünür
 
İnşallah bu sefer her şey yolunda gidecek canım
Amin inşallah. Çarşamba kontrol var. Kimseye duyurmyorum henüz 🤷 eşime bile söyleyip soylememekte kararsız kalmıştım. Gruba da o yüzden çok yazmıyorum. Sonrasında üzülüyorum grupta arkadaşlarla gönül bağı kurup sonra ayrılmak kötü oluyor.
 
Amin inşallah. Çarşamba kontrol var. Kimseye duyurmyorum henüz 🤷 eşime bile söyleyip soylememekte kararsız kalmıştım. Gruba da o yüzden çok yazmıyorum. Sonrasında üzülüyorum grupta arkadaşlarla gönül bağı kurup sonra ayrılmak kötü oluyor.
Haklısın canım ben baya umut bagladim benim de kontrolüm cumartesi aklım hep kontrol gününde acaba nasıl olcak doktor ne diyecek diye
 
Kızlar çok kasığı ağrıyan var mı ? Şuan sat'a göre 6+3'üm geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda beta 396 çıkınca biraz bekliyim dedim bu hafta randevum var o zaman 7+1 gibi olcak sanırım. Zaten randevu bulmak çok zor. İlk gebelik ilk heyecanlar o yüzden anlamlandıramiyorum. En başından beri sol kasıkta hissediyordum tüm ağrıları genel olarak sağ hafif yokluyordu. Dün sol kaşığa sancı girer gibi oldu yattim uzandım uyudum şimdi sol ve sağ her ikiside sanki icierden minik bişey orayı oyuyor gibi çok çok kötü değil ama.
Ciddi ciddi hissediliyor. Korkucak bişey mi doktora gideyim mi ? Sarımsı akıntı disinda başka bişey yok oda normal sanırım.
Çoğumuz aynı durumdayız canımcım tam bahsettikleri mi ben yaşadım başka yaşayan arkadaşlarda okudum korkacak bir şey yok ..
Bir iki gün acı azalıyor sonra yine sağlı sollu genelde sollu bir acı oluyor ayyyni oyma ağrısı
 
X