- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #2.121
Ayyy başladı He offf yakındır benım deValla camım sağol sorduğun için ama ben kaç gündür bulantılarla uğraşıyorumyesem bulanıyor yemesem bulanıyor garip bi haldeyim ya
Sen nasılsın nasıl gidiyor seninkien son değerin çıktı mı
Çok sevindim canım benim olmaz da bir daha inşallahİyiyim canım kanamam durdu evdeyim rapor verdi doktor bir hafta bol bol dinleniyorum dünden beri kanamam olmuyo çok şükür sen nasılsın canım sen nasıl oldun
Taktım yani biraz baskılandı ama yüzde yüz kesmedi belki sen de farklı olur denemeye değer
eklicem canimBenide ekleyebilirsin canım
Sat 12 Ekim ,ikinci çocuk, yas 25
eklicem canimSat 11 Ekim yaş 35 1 oğlan 1 kız annesiyim 3. Sürpriz bebişe hamileyim.
eklicem canimSat 10 Ekim ilk hamilelik yaş 37
bilgilerini yaz canimCanımbeni de ekler misin
evet eklerim canim bi kac kisi dahada var hepsini birden yapacam canlarAaa liste oldu mu bende ekle 2. Cocuk sat 1ekim
Benim de ilk gebeliğim pek tecrübem yok ama bence 2 haftaya görünür diye düşünüyorumAfrikada yaşıyorum çok teşekkür ederimfransızca konuşuluyo ülkede zorlanıyorum. Sizce sorun var mı geç döllenme yaşadım kaç haftaya kese görülür
Ya bilmem ki görür müyümAyyyy sen kalp atışı bende cuma kese
Allah yardımcın olsuneklicem canim
eklicem canim
eklicem canim
bilgilerini yaz canim
evet eklerim canim bi kac kisi dahada var hepsini birden yapacam canlar
Beni de ekleyineklicem canim
eklicem canim
eklicem canim
bilgilerini yaz canim
evet eklerim canim bi kac kisi dahada var hepsini birden yapacam canlar
Geldiği zaman hep üst üste gelir ya öyle olmuşsun ağrı boğazındaysa bal ılık su limon iç o biraz rahatlatır sakıncası da olmazAyy dayanamıyorum zaten dişlerine kadar vurdu ağrı ayy bu hastalıklar neden bitmiyorki
Benim düşük tehlikem var hep yatış 18 gündür yatıyorumCalisiyormsn gün içinde nasılsın ben uzanyrm mide bulantısı yüzünden mutfağa bile giremiyorm
Aynı durumdayiz benimde öyle :/ raporluyum şuan ama piskolojim bozuldu bulantı ağızda kötü tat böyle hep uzanma midenin yanmasi kokular çok yorucu bazan Allah'a dua ede ede aglyrm dayanma gücü ver diyeBenim düşük tehlikem var hep yatış 18 gündür yatıyorum
Benim düşük tehlikem var hep yatış 18 gündür yatıyorum
Uzun sürmez umarımAynı durumdayiz benimde öyle :/ raporluyum şuan ama piskolojim bozuldu bulantı ağızda kötü tat böyle hep uzanma midenin yanmasi kokular çok yorucu bazan Allah'a dua ede ede aglyrm dayanma gücü ver diye
Az önce içtim onu şükür biraz iyi geldi canımGeldiği zaman hep üst üste gelir ya öyle olmuşsun ağrı boğazındaysa bal ılık su limon iç o biraz rahatlatır sakıncası da olmaz
Bende dolgunluk var sızı ağrı yok da, bu kadar erken büyümesi de kötü oldu, 9 ay sonunda ne olacak. Bir de ben 1 kilo verdim ilginç şekildeKizlar benim ilk hamileligimde göğüslerim çok dolgundu tam ne zamandi bilmiyorum ama şuan sadece ucu sizliyo dolgunluk yok, ara sıra özellikle yatarken sağ kasigim agriyo bacağıma vuruyo ağrısı, suzdede bu belirtiler varmı?
İlk hamileliğimde 2 beden büyümüştü, sanırsam sizdede öyle olcak , bende kilo vermiştim, sizde kusmalar başladımi normalde o aralarda ben çok kilo veriyodum, ama sonra birden aliniyo kilo.Bende dolgunluk var sızı ağrı yok da, bu kadar erken büyümesi de kötü oldu, 9 ay sonunda ne olacak. Bir de ben 1 kilo verdim ilginç şekilde
İlk hamileliğimde 2 beden büyümüştü, sanırsam sizdede öyle olcak , bende kilo vermiştim, sizde kusmalar başladımi normalde o aralarda ben çok kilo veriyodum, ama sonra birden aliniyo kilo.
Kusmalarda yok, göğüste dolgunlasmayinca bı korktum açıkçası, bu hamileliğimde herşeyi kafaya takıyorum zaten
Valla bnde hamilelik hakkında herşeyi biliyorum diyodumda bu sefer çok bocaladimHerkesin farklı olur. Aslında daha önce anne olmuş birisi olarak siz daha bilirsiniz
Benim de göğüslerim çok büyüdü. Yüksek kiloda başladığım için diyete de başladım. 2 kilo verdim ama göğüslerim gerçekten çok büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?