- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #2.101
2 mthfr ler heterozigot faktor v heterozigot Pai homozigotHangi gende bende de var, mthfr 677 homozigot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 mthfr ler heterozigot faktor v heterozigot Pai homozigotHangi gende bende de var, mthfr 677 homozigot
Hicbir bitki çayını içemiyoruz ne yazık ki canım ıhlamur dahil sadece zencefil içebiliriz benimde boğazım ağrıyor taze zencefili alıp kaynatıyorum 5 dk kadar sonra iç iyi geliyor birazKızlar ya şu ortalarda dolaşan karma grip oldum çok fenayım parol dışında biley içemiyorum dimi ya bitki çayı dan hangisini içebiliyoruz bilen varmı ilaçsız zor atlatcam gibi
M melek076 M mucizeOldu ne durumdasınız canlarKızlar nasılsınız
Ben su an uyku halindeyim
Ağızdan progrstan alıyorum hem uyku hem ağız kuruluğu yapıyor tabi
Hamilelikten de olabılır ara ara adet sancıları geliyor
Bazen de kaşık agrıoypr
Onun haricinde iyiyim sizler nasılsınız
Kese kalp henüz duymadım alllah nasip ederse cuma cagırdı doktpr kızlar en son cuma 216 idi değer naısl sizce
Ben geçen hafta çok hastaydım doktora gittim parol verdi. Ayrıca ıhlamur içebilirsin dedi. Ihlamur, ayva, elma kaynatıp limon ve balla içmiştim. İyi geldi. Bi yan etkisini görmedim ama tabi doktor tavsiye ederse kullanın yine.Hicbir bitki çayını içemiyoruz ne yazık ki canım ıhlamur dahil sadece zencefil içebiliriz benimde boğazım ağrıyor taze zencefili alıp kaynatıyorum 5 dk kadar sonra iç iyi geliyor biraz
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Geçmiş olsun canım. Ben de hastayım, dün doktoruma sordum. Meyve çayları ve nane limon içebilirsin dedi. Çok kötü olmadığı müddetçe ilaç kullanma, parol sadece dedi.Kızlar ya şu ortalarda dolaşan karma grip oldum çok fenayım parol dışında biley içemiyorum dimi ya bitki çayı dan hangisini içebiliyoruz bilen varmı ilaçsız zor atlatcam gibi
Bana bitki çayı yasak dedi bende bizim bahçenin ıhlamuru vardı ıhlamur içebilir miyim dedim hayır zencefil dışında hicbir bitki çayını içme dediBen geçen hafta çok hastaydım doktora gittim parol verdi. Ayrıca ıhlamur içebilirsin dedi. Ihlamur, ayva, elma kaynatıp limon ve balla içmiştim. İyi geldi. Bi yan etkisini görmedim ama tabi doktor tavsiye ederse kullanın yine.
Ayy dayanamıyorum zaten dişlerine kadar vurdu ağrı ayy bu hastalıklar neden bitmiyorkiHemen hemen hiçbir bitki çayını içemiyoruz galiba istersen yarın aile hekimine bir git
Tamam canım sağolasın evde var kaynatıp içeyimHicbir bitki çayını içemiyoruz ne yazık ki canım ıhlamur dahil sadece zencefil içebiliriz benimde boğazım ağrıyor taze zencefili alıp kaynatıyorum 5 dk kadar sonra iç iyi geliyor biraz
Sağolasın canım Ayy ballı olanlardan herşeyi denedim bana asın demedi mahvetti beni resmen ilaçsız nasıl atlatcam bilemiyorum vallaGeçmiş olsun canım. Ben de hastayım, dün doktoruma sordum. Meyve çayları ve nane limon içebilirsin dedi. Çok kötü olmadığı müddetçe ilaç kullanma, parol sadece dedi.
Ballı karışımlardan içebilirsin dedi
Hepsini deniycem her gün birini tabi teşekkür ederim kızlar çok faydalı oldunuzBen geçen hafta çok hastaydım doktora gittim parol verdi. Ayrıca ıhlamur içebilirsin dedi. Ihlamur, ayva, elma kaynatıp limon ve balla içmiştim. İyi geldi. Bi yan etkisini görmedim ama tabi doktor tavsiye ederse kullanın yine.
Canımbeni de ekler misin
Anladım. Her doktorun yorumu farklı oluyor demek. Hastalanmayalım bir daha inşallah.Bana bitki çayı yasak dedi bende bizim bahçenin ıhlamuru vardı ıhlamur içebilir miyim dedim hayır zencefil dışında hicbir bitki çayını içme dedi
Aman kızlar dikkat edin ilaçsız atlatılmıyor vallaAnladım. Her doktorun yorumu farklı oluyor demek. Hastalanmayalım bir daha inşallah.
Heralde öyle bende bilemedim çünkü. Am8n inşallah hastalık görmeden hamilelik ve emzirme dönemi biter yoksa çok fena oluyorAnladım. Her doktorun yorumu farklı oluyor demek. Hastalanmayalım bir daha inşallah.
Afrikada yaşıyorum çok teşekkür ederim fransızca konuşuluyo ülkede zorlanıyorum. Sizce sorun var mı geç döllenme yaşadım kaç haftaya kese görülürSelam canım hangi ülkedesin sana seve seve yardımcı olurum
Valla camım sağol sorduğun için ama ben kaç gündür bulantılarla uğraşıyorum yesem bulanıyor yemesem bulanıyor garip bi haldeyim ya
Ay biz senle ikiz gibi bitircez bu hamilelik surecini galiba her seyimiz ayni gidiyo. Yogurtlu seyler bulantiya iyi geliyomus bu arada denedim kesti biraz gercekten aklinizda olsun. Yayla corbasi ozellikle baya iyi geldiValla camım sağol sorduğun için ama ben kaç gündür bulantılarla uğraşıyorum yesem bulanıyor yemesem bulanıyor garip bi haldeyim ya
Sen nasılsın nasıl gidiyor seninki en son değerin çıktı mı
Bitki çaylarını emin olmadan kullanmamak lazım. Ben sıcak suya limon ve bal karıştırıp içtim.Kızlar ya şu ortalarda dolaşan karma grip oldum çok fenayım parol dışında biley içemiyorum dimi ya bitki çayı dan hangisini içebiliyoruz bilen varmı ilaçsız zor atlatcam gibi
Ayyyy sen kalp atışı bende cuma keseİyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Heyecanliyim salı günü 5+4 ye randevum var bakalım belli kalp atışını duysam rahatlarım