- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #2.001
Kanama oldu pazartesi kese görücektim bugun kanamam oldu kese gözükmedi beta hcg sıfırlanmış. Ama vajina batması vardı.Merhaba,oncelikle gecmis olsun,bende evde test yaptım pozitif cikti.Kismetse carsamba kontrole gideceğim.Sizin bir belirtiniz varmiydi?ultrason da mi anlaşıldı.
Çok geçmiş olsun canım Üzülme hayırlısı olsun en kısa zamanda sağlıklı bebişin olsun İnşallahKızlar merhaba benim gebeliğim kimyasalmış,
Rabbim en kısa zamanda tekrar güzel haber almayı nasip etsin inşallah. En güzel zamanda gelsin bebeğinKanama oldu pazartesi kese görücektim bugun kanamam oldu kese gözükmedi beta hcg sıfırlanmış. Ama vajina batması vardı.
Kendi doktorumu onereyim o zaman ben sevdim ilgili bir kadın SGK anlaşması var central hospitalda Fatma Nur temelMerhaba Özel düşünüyorum ama SGK anlasmali bir hastane olmali .anlayışlı ve bilgili bı doktora ihtiyacım var.bu arada bı kaç doktor deneyimledim kesinlikle Instagram'da yaptıkları reklamlarla alakaları yok
Ben aserme değil de bulantı su ana kadar olmadı gerci cok yeni 3 hafta ona cok seviniyorumAsermeler kaçıncı haftada başlıyordu kızlarbenim aklıma bir şey düştü canım istiyor gibi ama eşime söylemek istemedim bir yaz meyvesi :) yani öylesine bir istek mi hakikaten çok mu istiyorum bilemedim
Benim hala pek bulantım olmuyo bı kere kustum sadece şimdiye kadar o da soğan kokusu yüzünden normalde de asla katlanamam kokusunaBen aserme değil de bulantı su ana kadar olmadı gerci cok yeni 3 hafta ona cok seviniyorum
Aminnn sizde sağlıkla kavuşun yavrularınızaRabbim en kısa zamanda tekrar güzel haber almayı nasip etsin inşallah. En güzel zamanda gelsin bebeğin
Kese gözükmüyor canım beta da düşüyor. Üzülmüyorum canım 23 haftalık bebeğimi kaybettim o daha acı verici böylesi ona göre daha iyi rabbim elbet Bi yerde dur der. Sizlerde sağlıcakla kavuşun yavrularınızaÇok geçmiş olsun canım Üzülme hayırlısı olsun en kısa zamanda sağlıklı bebişin olsun İnşallahbide kimyasal olduğu nasıl anlaşılıyo
6 diye biliyorum. Hazır canın çekmişler iste gitsinAsermeler kaçıncı haftada başlıyordu kızlarbenim aklıma bir şey düştü canım istiyor gibi ama eşime söylemek istemedim bir yaz meyvesi :) yani öylesine bir istek mi hakikaten çok mu istiyorum bilemedim
Hadi hayırlısı bakalım heyecanla bekliyorumBiraz daha büyüsün karar verirben bu ara çok ekşi yiyorum hadi hayırlısı
Hadi hayırlısı bakalım heyecanla bekliyorumBiraz daha büyüsün karar verirben bu ara çok ekşi yiyorum hadi hayırlısı
6 diye biliyorum ama bugün benimde canım bir şey istedi çok istedim gibi değildi ama gözüm görünce aldım yerken ellerim titrediAsermeler kaçıncı haftada başlıyordu kızlarbenim aklıma bir şey düştü canım istiyor gibi ama eşime söylemek istemedim bir yaz meyvesi :) yani öylesine bir istek mi hakikaten çok mu istiyorum bilemedim
Canım kese kaç mm? Benimki biraz küçük sanırımkızlar bende bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür, Rabbim sağ salim devamını nasip etsin
Baktı acemisine mi denk geldim bilmiyorum ki ya bu kesemi acaba kanama alanımı dedi sonra kanama alanı bu yaaa dedi saçma sapan şeyler. Haftaya başka doktora gidicemKanama alanı var mı diye baktı mı doktorun?
Baktı acemisine mi denk geldim bilmiyorum ki ya bu kesemi acaba kanama alanımı dedi sonra kanama alanı bu yaaa dedi saçma sapan şeyler. Haftaya başka doktora gidicemKanama alanı var mı diye baktı mı doktorun?
Beni de ekler misiniz? Sat: 7 ekim ilk gebeliğim 29 yaşındayımKizlar listeyi yeniledim olmayanlar bana msj atsin listeye eklecem
tmm canim bi kac arkadaş dahada msj atcak onu bekliyorum eklicemBeni de ekler misiniz? Sat: 7 ekim ilk gebeliğim 29 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?