- 20 Mart 2022
- 331
- 258
- 23
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #1.981
Evet eşim de öyle diyor adını sürprizli birşey koyalım bariNe güzel işte süpriz bir mucize geliyorhayırlı olsun hoşgeldin canım
Biraz daha büyüsün karar verirEşimde bugün bir geldi 10tane çubuk kremer almış oğlumda da o iyi geliyordu diye ve bugün dedim canım ne tatlı istiyor ne ekşi bu çocuk ne olacak
Gunde 1.1 mm buyur diye okudum bence gayet normalKızlar 4+5 te 3.3 mm olan kese bugün 5+1 de 5.6 mm çıktı. Bana büyüme az gibi geldi, sizinkiler nasıldı
Snein leke siyah kahve tonu muydu kırmızı mı acaba?Bilmiyorum benim doktorum hiç bir şekilde leke varken kullandırmadı. Vardır bir bildiği doktorunun sonuçta hepimizin hikayesi farklı ona göre en doğrusunu öneriyorlardır mutlaka.
Koyuydu canım. Ama her baktığımda azda olsa leke görüyordumSnein leke siyah kahve tonu muydu kırmızı mı acaba?
Normal bence. 2 haftaya 10 mm görürsün canımGunde 1.1 mm buyur diye okudum bence gayet normal
Sağlıkla büyüsün de gelişimiyle doktor verie doğum tarihi sana uyumuna göre haftasıyla inşallah sağlıkla doğsun lar :)Ya baktım da Temmuz sonu diyor feda oldum yA ben normal de en son 23 ekim
Ama beta doktor 16/17 olarak yaptır dedi iğne sonrası
Bendedd artık günlük pede gelmiyor progestan dan sanırım peçeteye bazen oluyor açık kahve lekeKoyuydu canım. Ama her baktığımda azda olsa leke görüyordum
Ama o şekilde 6.3 olması gerekiyordu canım.Gunde 1.1 mm buyur diye okudum bence gayet normal
Kanama alanı var mı diye baktı mı doktorun?Bendedd artık günlük pede gelmiyor progestan dan sanırım peçeteye bazen oluyor açık kahve leke
Ay ne güzel, Muhtemelen bekleyemem hafta ortası giderim :) 4 gün sonra falan beta yükseleceği için görür diye ümid ediyorum bi aksilik olmazsa inşallahbenım 1800 altan keseyı gordu cnm ama dedığı tarıhı bekle istersen dayanamazsan gıdersın :)
Merhaba,oncelikle gecmis olsun,bende evde test yaptım pozitif cikti.Kismetse carsamba kontrole gideceğim.Sizin bir belirtiniz varmiydi?ultrason da mi anlaşıldı.Kızlar merhaba benim gebeliğim kimyasalmış,
Maltepe üniversitesi tıp fakültesi prof doktor erdin ilter harika anlayışlı kibar bi doktor düşün arkadaşımı 5 kez sezeryan yaptı her doktor almaz bu sorumluluğuAnadolu yakasindayim bu tarafta olması tercihim
Ben folic-1 kullanıyorum şu anMerhaba kızlar, gebelik öğrendikten sonra hangi folik asidi kullandınız acaba ?
İns canım aynen sağlıklı olsun daSağlıkla büyüsün de gelişimiyle doktor verie doğum tarihi sana uyumuna göre haftasıyla inşallah sağlıkla doğsun lar :)
Benim ilk bebiş canım çok acemiliğim var daha beslenme için kitap aldım kendime cünkü çoğu şeyi daha bilmiyorumEvet eşim de öyle diyor adını sürprizli birşey koyalım bariBu arada burada keseyi ve kalp atışını görmeyi bekleyen tüm annelere tek tavsiyem sakin kalmaları. Ben de ilk gebeliğimde düşük yaşadım. Sonrasında sebepsiz şekilde 2 yıl hamile kalmadım. Tam tedaviye ara verdim yaz döneminde kendi kendime hamile kaldım. O zaman reglim 10 gün gecikmesine rağmen HCG düşük çıkıyordu kese geç göründü günlerce stres uykusuzluk derken herşey yolunda gitti ve oğlumu kucağına aldım. En ufak ters bir belirtiye takılıp da kendinizi üzmeyin bulantı birgün olur birgün olmaz v.b. benden size 3. Yolcuyu bekleyen anne ve abla tavsiyesi.
Benim gibi 3. Sürprizini bekleyen varmı başka merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?