- 20 Eylül 2022
- 411
- 799
- 33
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #7.741
Ne zaman geçer bu bulantılarBenim de geçen hafta daha iyiydi.Dünüm çok rezil geçti.Her şeye bulandı.Geçeceğini sanmıştım.Zaman zaman atak yapıyor sanki.10+1 günlüğüz.
12 den sonra hafifleyeceğini söylüyor herkes ama benim öğürmekten gözlerim çöktü artık yüzümde sapsarıNe zaman geçer bu bulantılar
Evet benimde oğlumda 12 haftada öğrendik ama kızlarda da çıkıntı oluyormuş o yüzden karıştırma ihtimalide oluyor bakalım kimlerin kızı kimlerin oğlu olacak o da ayrı bir heyecan tabiAmin kuzum sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlarda gerisi önemli degil zaten 16 haftada doktor net söylüyor cinsiyeti ama erkekse daha erken görebiliyor doktorlar ama yinede o tarihe kadar beklemek daha iyi tabiki :)
Benim 10. Hafta baya azaldı ki çok yoğun değildi 11 de kalmadı çok şükür darısı herkesin başınaNe zaman geçer bu bulantılar
Amiin inşAllah ikili test yaptırdın mı ?Benim 10. Hafta baya azaldı ki çok yoğun değildi 11 de kalmadı çok şükür darısı herkesin başına
Gerçekten regenesis fena kokuyor benim bitmek üzere bir daha almam onu tabi yinede doktora soracam ama öncesinde pregnom kullandım ondada omega vardı ve hiç kokmuyordu tavsiye ederim benim doktorum içinde omega olan çok yok dedi o yüzden başka bilmiyorumKızlar merhaba 12 haftadan sonra vitaminlere başladığınızda yada öncesinde hangi vitamini kullanıyorsunuz marka olarak regenesis max kullanıyorum ben içindeki sanırım omega 3 beni mahvediyor midemden geliyor sürekli. Sizlerin kullandıklarınızı benimle paylaşır mısınız eger dokunmuyorsa.
Yok salı günü kontrolüm var o zaman yaptiracam insallah6Amiin inşAllah ikili test yaptırdın mı ?
Eşimde gece denesen dedi bana gece için doktor onay verdi mi peki yatmadan içmeyeMerhaba,ben 6. Haftadan itibaren imom kullanıyorum aksam yatmadan önce içiyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.Ikinci kutuya gectim
Randevu alırken ikili testi belirtiyor muyuz biliyor musun 20-25 dk sürüyormuş herhalde o yüzden merak ettimYok salı günü kontrolüm var o zaman yaptiracam insallah6
Beni mahvetti sanki midemin içinde kan kokusuyla karışık balık var gibi ya sürekli agzıma geliyor benimde 5 adet falan kaldı değişmem lazımGerçekten regenesis fena kokuyor benim bitmek üzere bir daha almam onu tabi yinede doktora soracam ama öncesinde pregnom kullandım ondada omega vardı ve hiç kokmuyordu tavsiye ederim benim doktorum içinde omega olan çok yok dedi o yüzden başka bilmiyorum
Doktor yatmadan önce diye söylemişti eczane de ayni şekilde.Ama gunduz içenlerde var.Isterseniz bide yatmadan hemen önce içip uyuyun.Eşimde gece denesen dedi bana gece için doktor onay verdi mi peki yatmadan içmeye
Ayy çok teşekkür ederim valla beni gün boyu perişan ediyordu bide öyle deneyimDoktor yatmadan önce diye söylemişti eczane de ayni şekilde.Ama gunduz içenlerde var.Isterseniz bide yatmadan hemen önce içip uyuyun.
Rica ederim ne demek umarım bu şekilde içtiğinizde sıkıntı yaşamazsınızAyy çok teşekkür ederim valla beni gün boyu perişan ediyordu bide öyle deneyim
Maalesef öyle oluyor tecrübesiziz dahaBen hiç başlamadım ilaca ama bi anda tekrardan migde bulantısı geri dönünce tedirgin oldum, ilk hamilelik olunca hep bi kuşku duyuyor insan
Evet canımO zaman tahmini doğum tarihimizde aynıdır. 12 temmuz mu
Doktorum bir hafta erken döllenmiştir dedi ama ben hesaplayınca bir hafta önce öyle bir ihtimal yok bizde :) bilmiyorum bu kontrolde de öndeyse çabuk mu gelişiyor acaba anlamadım kiMaşallah ya bir hafta önden gidiyomuş miniköyle olur heralde dimi benimki de biraz önden gidiyo gibi ama bir hafta kadar değil 3 4 gün erken döllenme oldu bence bizimkiler
Doktorum bana decavit,gynoferon ve d3 vit verdi tuesto diye bir markanın.Kızlar merhaba 12 haftadan sonra vitaminlere başladığınızda yada öncesinde hangi vitamini kullanıyorsunuz marka olarak regenesis max kullanıyorum ben içindeki sanırım omega 3 beni mahvediyor midemden geliyor sürekli. Sizlerin kullandıklarınızı benimle paylaşır mısınız eger dokunmuyorsa.
ooo benim sadece içerken kokusu rahatsız ediyor senin fenaymış. benimde 6 tane kalmış ama salı doktora gideceğim için soyleyeceğim değiştireyim diye sen ne zaman gideceksin doktoraBeni mahvetti sanki midemin içinde kan kokusuyla karışık balık var gibi ya sürekli agzıma geliyor benimde 5 adet falan kaldı değişmem lazım
Çabuk gelişiyor da olabilir sağlıklı olsun da zaten gerisi önemli değil bı hafta erken doğuverirDoktorum bir hafta erken döllenmiştir dedi ama ben hesaplayınca bir hafta önce öyle bir ihtimal yok bizde :) bilmiyorum bu kontrolde de öndeyse çabuk mu gelişiyor acaba anlamadım ki
Bakalim melek hanım genelde babalar daha çok tutturuyor diyorlarBence anneler hisseder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?