- 28 Nisan 2015
- 6.387
- 13.531
çok sevindim. Seninle aramızda transfer günü olarak 2 hafta var, umarım bana da nasip olur :)Şükürler olsun arkadaşlar kalp atışlarını duyduk, bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim. Seninle aramızda transfer günü olarak 2 hafta var, umarım bana da nasip olur :)Şükürler olsun arkadaşlar kalp atışlarını duyduk, bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin rabbim
Pozitif dememişmiydin değerin kaçHamile değilim Kan testim negatif
Benim 2 embriyom vardı biri koyulmuşru işte aynı gün olduk seninle 5. Gündü benimdeTüm kalbimle dua ediyorum. Benim 22 Şubat 5. Gün 2 embriyo transferi oldu. Umutsuzluğa kapılma ne olur. Kız kardeşime gitmiştim onun da yeni bir kızı oldu. İsmini bilmeden o da öğle namazında sana dua etti.
93 yazıyor ama negatif sün clearblue yaptım 1-2 hafta hamile yazmıştı cok kötüyüm sence mahfil yazmasına rağmen hamile olanilirmmiyimPozitif dememişmiydin değerin kaç
93 hamile ama93 yazıyor ama negatif sün clearblue yaptım 1-2 hafta hamile yazmıştı cok kötüyüm sence mahfil yazmasına rağmen hamile olanilirmmiyim
Sanırım ben yanlış anladım bilemiyorum93 hamile ama
Yok canım burda herşey randevu ile randevusuz almazlar öyle kan veriyorsun sonra doktor seni arıyor şimdi doktoru arayıp sorucamBEn 16.02 olmama rağmen doktor hamilesin dedi ama sayo düşük sen doktora gitmedinmi
değerin 93 ise hamilesindir. idrar testi mi negatif diyor?93 yazıyor ama negatif sün clearblue yaptım 1-2 hafta hamile yazmıştı cok kötüyüm sence mahfil yazmasına rağmen hamile olanilirmmiyim
canım herseyın hayırlısı ve saglıklısı olsun,Aminnnn aminnnnn aminnnnnnnn ne zor
Ara bak yanlış anladın sen yaz banadaYok canım burda herşey randevu ile randevusuz almazlar öyle kan veriyorsun sonra doktor seni arıyor şimdi doktoru arayıp sorucam
kıyamam sana allahı RABBİM gönlümüze ferahlık versin söylediğin içime su serpiyo rahatlıyorum ama bu sefwr sana üzüldümcanım herseyın hayırlısı ve saglıklısı olsun,
benım degerım 9.gun 367 dı 11.gun 1123 5aa embrıyo ama kesem duzensız oldu, saglıksız gebelıktı ve kurtaj oldum..
yanı demem o ki Rabbim nasip etti ise o deger saglıkla yukselır kucagınıza alırsınız,
moral bozma bolca dua et, Rabbım hayırlısını saglıkla versın
canım kaçıncı haftada duydun ? Allah bize de nasip eder inşallahŞükürler olsun arkadaşlar kalp atışlarını duyduk, bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin rabbim
amin canım benım,kıyamam sana allahı RABBİM gönlümüze ferahlık versin söylediğin içime su serpiyo rahatlıyorum ama bu sefwr sana üzüldüm
Beta kaç çıktı canımHamile değilim Kan testim negatif
Amin benim hiç tutmadı hiçççamin canım benım,
İşte bazen ne yaparsak yapalım olamaybılıyor nasip,kısmet.
ama eger yıeyecek ekmegı var ıse ınan kı 16dan da yukselır,
kendını uzme dıye yazdım, cunku bu ısler hıc bellı olmuyor .
benim 3 kaybım var .. buda benım ımtıhanım demekkı, ınsallah bır gun saglıkla kavusurum, hepımız kavusuruz
Amin benim hiç tutmadı hiççç
Ama herkesin imtihanı farklı dua edelim gönlümüz genişlesin en azındanamin canım benım,
İşte bazen ne yaparsak yapalım olamaybılıyor nasip,kısmet.
ama eger yıeyecek ekmegı var ıse ınan kı 16dan da yukselır,
kendını uzme dıye yazdım, cunku bu ısler hıc bellı olmuyor .
benim 3 kaybım var .. buda benım ımtıhanım demekkı, ınsallah bır gun saglıkla kavusurum, hepımız kavusuruz
Sonuç kağıdını paylaşırmısın canım anlıyorum biraz kan tahlillerindenYok canım burda herşey randevu ile randevusuz almazlar öyle kan veriyorsun sonra doktor seni arıyor şimdi doktoru arayıp sorucam
Allah kimseyi bu yolda zorda bırakmasın herkesin inşallah kolaylıkla istediği zamanda olsun, hepimiz çok zor yollardan geçiyoruz rabbim işlerimizi kolaylaştırsın inşallah. Herkese çok cani gönülden dua ediyorumçok sevindim. Seninle aramızda transfer günü olarak 2 hafta var, umarım bana da nasip olur :)