- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
demekkı gec dollenme oldu canım , betan artmıs testten de gozuktugu uzere onemlı olan bu dusuk ogrenmıs olabılırsın bu sorun degıl , tebrik ederim :)Canım benim ilk test yaptığımda adetimi 2 gün geçmişti belirtiler olunca test yaptım pozitif çıktı hemen doktora gittim kan verdim 11,69 ile öğrendim doktor 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi dün yaptığım gebelik testi kopkoyu oldu bir öncekinden daha koyu fotoğrafları atarım şimdi suan gecikmenin 5. Günündeyim ben sadece beta çok düşük diye korktum
ah canım benım cok sukur ıyısınız , Rabbım sabır versın sana ordakılere cok zor canımın ıcıİyiyiz canım köye sığındık malatyadaydık bizde.
bunların tespıtı vs uzun mu surer acaba ne olacak bu surecten sonra onlarca ınsann , Allah'ım sen yardım etBina ayakta ama ne kadar hasar var bilemiyorum
tebrık ederım canım :) Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)Bugün çok mutluyum, çok şükür. Geçen gün gelen beyazlı kırmızılı lekeden sonra adet olacağım sanmıştım açıkçası. Dün akşam eşimle eczane kapanmadan test aldım adet olmazsam yaparım diye.
aynen valla saldık artık içimizden de gelmiyor rabbim hayırlısını versinyumurtlamayı ortalama tahmin ediyorum 2 3 aydr test takip etmiyorum ovu günleri evde misafir vardı bir panik oldm sonradanda amann ovu günleri denedikte noldu dedim koyverdim gitti :)) hayırlısı bakalm
sağlıkla ilerlesin canım kan verdinmi bu arada ne kadardır deniyordunuz bu ay farklı bişey yaptınmıTeşekkür ederim, dündü adet günüm. Normal adet gibi belirtilerim oldu açıkçası. Hatta kesin adet olacağım dedim. Ama sanırım gebelikte bel ağrısı daha önce başlıyor.
Cnm istanbulda kime geldinEvet canım biz melid otelin yanındaydık. Fahrikayahan girişindeydik. Ben çocuklara uçakla İstanbula geldim. Eşim Kayınvaldem kayınpederim yolda araba ile geliyorlar. Rabbim bir daha yaşatmasınsahadakilere enkaz altındakiler rabbim yardımm etsin
kız gozukmus sen ona sukret mercımek prınc neyse artık5 kurus olsa gene iyi kuzum benim mercimek kadarid
Yaa benim doktorumda 20 sine kadar yokmus oyle dedi. Sanirim oda gidecekkız gozukmus sen ona sukret mercımek prınc neyse artıkben pzrtesı de gıtmeyecegım hastaneye muhtemelen cunku maas konusması olacakmıs burda olsam ıyı olur, D dra21 benım ıstedıgım doktor deprem bolgesınden olabılır belkıde o yuzden randevular ıptal edıldı bılmeden etmeden de dırek gıdıp elım bos donmeyım dedım sımdılık hangı doktor acarsa ona alacagım sanırım randevuyu
muhtemelen beta hormonu daha yenı salgılanmaya baslıyordur , varsa canım psıkolojık olabılır yada usutmus olabılırsın :) umarım bebıs vardır :)Merhabalar hanımlar. Bu sabah mide bulantısı ve yanmasıyla uyandım psikolojik değildir diye umut ediyorumne zaman test yapayım sizce ? Adetime 9 gün var
Bünyem çok sağlam hiç hasta olmuyorum maşallah diyelimmuhtemelen beta hormonu daha yenı salgılanmaya baslıyordur , varsa canım psıkolojık olabılır yada usutmus olabılırsın :) umarım bebıs vardır :)
Allah yardımcımız olsun inşallah canımBende aynı durumdayım gebe kalmamamda da bir hayır varmış
Allah razı olsunallah yardimciniz olsun dualarimiz sizinls
Çok geçmiş olsun kuzum Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahÇok şükür iyiyiz canım, İstanbula ailemin yanına geldik. Rabbim bir daha böyle bir acı hiçbşr ülkeye ve hiçbir nesle yaşatmasın. Çok kötüydü kızlar ikisini de evde yaşadık, Rabbim koruda resmen
Çok geçmiş olsun canım Allahım yardımcımız olsunİyiyiz canım köye sığındık malatyadaydık bizde.
Aaa evet olabilir onu hiç düşünmedik o değilde benim kahverengi kanamam oldu galiba çok az napsam bilemedim gözün aydın canımkız gozukmus sen ona sukret mercımek prınc neyse artıkben pzrtesı de gıtmeyecegım hastaneye muhtemelen cunku maas konusması olacakmıs burda olsam ıyı olur, D dra21 benım ıstedıgım doktor deprem bolgesınden olabılır belkıde o yuzden randevular ıptal edıldı bılmeden etmeden de dırek gıdıp elım bos donmeyım dedım sımdılık hangı doktor acarsa ona alacagım sanırım randevuyu
Bence doktoruna git. Bir kontrol ettinAaa evet olabilir onu hiç düşünmedik o değilde benim kahverengi kanamam oldu galiba çok az napsam bilemedim gözün aydın canımDevakus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?