- 7 Aralık 2022
- 722
- 282
- 33
- 30
Yumurtlama zamanim gelmeden cektiricem canım bikeyim de önlem alayım adet gunume göre randevu verdi zatenOlmasın canım tabiki o yüzden hemen adet sonrası olsun deniyor çünkü ilaç veriyorlar tüplere aynı zamanda varsa ölür yani yumurta .yumurtlama zamanın ve ilişkiye girmemiş olmalısın dedi dokturum ki çok iyi işini bilenlerden, zaten ara dönemde de gidersen gebelik testi yaparlar ama o an gebe olupta henüz kana geçmemiş bir gebelikse de gider
Evet canım ne kadar var adetineKizlar gunaydin sabah test yaptim cok silkk bir cizgi goruyorum bi bakar misiniz ?
biz birlikte oluyoz kızz ılkınde de ben hıc fıre vermedım sadece sert olmamaya calıstık hep ama ılk baslarda bende cok fazla yerı saglamlasana kadar sık olmasa daha ıyı olur dıye duusnuyorum bugun belım ve karnım agrımaya basladı , evde mınık bır oglan var kucak durumada oluyor ıster ıstemez dun en son bana sınav cektırmeye calıısıyordu meselainşallah canım razıyım bunlara kötüde olsam bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alalım önemli olan o. bunlar geçici şeyleri. sen dikkatli ol canım ilk günler çok riskli doktor bana ilişkiyi yasakladı ben izin verinceye kadar yasak dedi gerçi sen bunları biliyorsun da. kesinlikle ağır kaldırma yukarıya uzanma eğilerek iş yapma ev süpürme evi silme ve bol bol dinlen ve ayrıca düzenli beslen dedi.
Canım iğne gününü saymadan 15. Günü yap olur mu o zaman belli olur işte ak mı kara mıKuzum bende görüyorumda ama düne bakarak biraz daha koyu bekliyordum..benim adetime var acaba ondanmı öyle
Yapar bence hiçbiri garanti vermiyorYaa üzdüinnovita denedim kuruma cizgisi vardı yıkadım geçmedi de sonra laboquick ultra erken denedim o da negatifti ama ertesi gün kuruma cizgisi gördüm. Hepsi yapıyor demek ki
Valla sabahtan başım çatlıcak gibi..bu kadar yumurtayla tutmadısa ne deyim ben..iyiki değerlendirdim içimde kalmadı çoğul gebelik birde diyorduk..birine şükür ederimCanım iğne gününü saymadan 15. Günü yap olur mu o zaman belli olur işte ak mı kara mı
Benide ekleyin :) bugün bende gonal f e başlıyorumBat ın ne zamandı canım şubatsa ekleyelim listeye ne kadar çok o kadar bereket deyip
Tedavi sürecine girdik diyenleri görünce çok mutlu oluyorum. Çünkü tedavisi olan bir durum belli ki
İnşallah en kısa sürede tedavilerinizi olup hamilelik haberini de alırsınız. Bu süreçte motivasyonunuzu düşürmeyin asla. Bu tedavi süreçleri kiminde 1 ay sonra bile etki edebiliyor.
Erken gebelikCanım ne testi bu? Ovulasyon mu?
Evet her ne kadar regl gecikmesi beklensin dense de hiçbirimiz o kadar sabırlı değiliz :)Yapar bence hiçbiri garanti vermiyoren iyisi kan vermekte çok aceleci olduğumuz için hemen öğrenmek istiyoruz
Sabredenide tebrik ederimEvet her ne kadar regl gecikmesi beklensin dense de hiçbirimiz o kadar sabırlı değiliz :)
Değerlendirme başlasınKızlar çok soran olmuş ama yine de kafamda net oluşturamadımbugün benim akıntım geldi başta şeffaf sarımsı açık kahve de diyebiliriz çok yoğun değil normal akıntı .. sonrasında ise şeffaf yine uzayan bir akıntı … bu yumurta catlamıs anlamına mı gelir ben artık değerlendirme yapsam da tutmaz mı yoksa yeni başlıyor mu demek havuç yemeye mi başlayayım ve bir de yumurtlama sonrası 14 gün içinde regl olacaksam reglim 3 gün erken mi gelir böyle kesin net çizgileri var mı böyle şeylerin çok sordum ama bilen birisi var mı
Adetin yeni mi bitti canım eğer öyleyse 3 gün yapacaksın yumurtlama başlamadan öncekızlar akşam süt maydonoz buharı yaptım gece bir ter attım sabah ta yumurta akı gibi şeffaf akıntım oldu bugünde yapsammı yoksa bıraksammı S siyah yada gri @melisaa93 @Zeynocccan
Bugun 9. Gunum hic belirtim yok sadece gece cok usudumEvet canım ne kadar var adetine
O kadarını bilmiyorum canimHavuç hemen çatlatmiyor mu kafamda 1 saat çatlayan yumurta canlaniyorsabah kahvaltida az bişey yemiştim bı kaç saate yiyeyim o zaman
Şifa olsun canımBenide ekleyin :) bugün bende gonal f e başlıyorum
Bir tane yemiştim bı saat önce falan o zaman şimdi 2 tane arka arkaya yiyeyimO kadarını bilmiyorum canim
Ama bir anda 2-3 havuç yemek gerekiyirmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?