Yok öyle tüketmeyin yumurtanın çatlaması için faydalı erken yersen kücükkende çatlayabilir yumurtaBu havuç çok mu faydalı bende yiyeyim bari Klomen kullanırken hazır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok öyle tüketmeyin yumurtanın çatlaması için faydalı erken yersen kücükkende çatlayabilir yumurtaBu havuç çok mu faydalı bende yiyeyim bari Klomen kullanırken hazır
Aklımı çeliyorsunBunun bi zamanı varmı yumurtlama dönemi öncesi sonrası bendemi denesem
İnşallah ya dediğin gibidir kaçırdıysam üzülürüm vallahi canımBence devam et canım muhtemelen önümüzdeki bikaç gün içinde olacaktır ateşte zaten çatlamadan sonra yükselecek , teste devam et hemen denk gelir inşallah
Bende adetim bitsin bi tekrar değerlerime batıracak d vitaminim çok düşüktü bir aydır kullanıyordum bakalım artma olmuşmu bide takviye biseyler yapayım bu ay diyorum bal çörek otu tarçın karışımı bide burda duydum süt maydonoz buharı onuda deneyeyim sonuçta kaybedeceğim bisey yok onu deneyenlerin çoğu hamilelik yakalamış belki bizede yararPazartesi kan testi vericem değerlerime baktırıp ona göre vitamin desteğine başlayacağım. Regenesis max ve D3k2 vitaminlerinden aldım.bekliyorum başlamayı.eşime de aynı şekilde kan değerlerine baktırıp başlatıcam.
Ovülasyon testi yapmıycam o beni çok strese soktu bu ay sadece ateş ölçerim diye düşünüyorum.ilişkiyi de bir dolu bir boş şekilde devam edicem. Üst üste olunca isteksiz ilişkiye giriyoruz ondan belki tutturamıyoruz. Gebelik testi de almıycam Şu an düşüncelerim bunlar İnşAllah uygulayabilirim
Dünü de bugünü de değerlendirdim dün de test yapmıştım ama sonucuna bakmadan atmıştım bugün çöpten geri alıp baktım o da bu şekilde çıkmışEvet ama sen ne olur ne olmaz bu akşamıda değerlendir
Kız ben bılmıyorumBir kerelik mi yapılıyor bu sütlü maydonoz
Deneyecem buhar sonuçta dikkat ederiz bi zararı olmaz diye düşünüyorum ovu bende yapmicam stres oluyorum ateş takibi yaparimAklımı çeliyorsun
Anlayamadım dağılmış budaDünü de bugünü de değerlendirdim dün de test yapmıştım ama sonucuna bakmadan atmıştım bugün çöpten geri alıp baktım o da bu şekilde çıkmış
Adet bitince 3 gün yapılıyormuş biraz baktım yumurtlamadan önceBir kerelik mi yapılıyor bu sütlü maydonoz
Yok kız baslamam gecen sefer 12. Gun adet olunca okadar cok testim de yok pazar gunu 11.gun olacak ogun belkımBat gününe 5 kala başlarsın sen
Anlayamadım dağılmış buda
Dündu ya o yüzden olabilir siz ilk kez mi ovulasyonla hamilelik deniyorsunuzAnlayamadım dağılmış buda
Canım ovülasyon yapmadım ama akıntıma ve ateşime göre perşembe cuma günü akıntım vardı cuma daha da yoğundu aşırıydı cuma pik diye düşünüyorum cuamrtesi günü çatlama olmuştu bi kademe ateşim artmıştı dün bugünde minik minik geldi akıntım ama çok çok az çatlama bitinceki akıntı, 3 Şubat bat tarihim bakalım bu ay olacak mı, senin oldu mu ?
Deneyecem bunuda yapmadık demiyeyimBugün adetin bitti yarın başlıyorsun 3 gün
doğru söylüyorsun kuzumKandil günü doğum da yapılmasın o zaman yok kız takılma öyle şeylere
4 aydır deniyorum ama 2 ayı boşa denedim enfeksiyonum barmış garip ara kanamalar yaşadımDündu ya o yüzden olabilir siz ilk kez mi ovulasyonla hamilelik deniyorsunuz
Ekliyorum canım uğurlu gelsin inşallahsevayd benide listeye ekler.misin sat 22 Ocak bat 16 Şubat
Bende denicemDeneyecem bunuda yapmadık demiyeyim
İnşallah bu ay hayırlısıyla olur4 aydır deniyorum ama 2 ayı boşa denedim enfeksiyonum barmış garip ara kanamalar yaşadım
İnşallah isteyen herkesinİnşallah bu ay hayırlısıyla olur