- 1 Nisan 2022
- 12.504
- 15.390
5 defa kullandım canımArkadaşlar merhaba bu topiğe daha önce yazmadım ama aranızda acaba çatlama iğnesi kullanan veya daha önceden kullanan olduysa bana bi dönüş yapabilir mi rica etsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 defa kullandım canımArkadaşlar merhaba bu topiğe daha önce yazmadım ama aranızda acaba çatlama iğnesi kullanan veya daha önceden kullanan olduysa bana bi dönüş yapabilir mi rica etsem
Çatlamadan önce ani düşüş olmuyormuyduKizlar 20 ocak saat 15.00 da ovu testim pikti ertesi gun 21 ocakta yine pikti neyse aksama çatlar dedim yine pik cikti neyse gece degerlendiriyim gece veya sabaha çatlar ateşle anlarım dedim atesimi olctum çıkacağı yerde hiç görmediğim bir ateşe indi testte yapamadım yola çıkmam lazimdi neden böyle olurki catlayamayip kist olur filan yaziyor bu ateşi boyle düşürür mü acaba
Canım benimde biri kiste dönüştü ama böyle bir etkisi olmadı ateş üstünde , bir kaç kere denedin mi ateşini ölçmeyi yani ölçüm hatası değilse anlık o güne mahsus bişeydir belkide kötü bişey çıkacağını sanmıyorum endişelenme bence yarın ki ateşine göre bakarsınKizlar 20 ocak saat 15.00 da ovu testim pikti ertesi gun 21 ocakta yine pikti neyse aksama çatlar dedim yine pik cikti neyse gece degerlendiriyim gece veya sabaha çatlar ateşle anlarım dedim atesimi olctum çıkacağı yerde hiç görmediğim bir ateşe indi testte yapamadım yola çıkmam lazimdi neden böyle olurki catlayamayip kist olur filan yaziyor bu ateşi boyle düşürür mü acaba
Canım değerlendirmeye devam et her zaman tutacak diye bir şey yok test ya da ateşinYa kızlar ben bu ay yumurtayı kaçırdım galiba bugün az kasıklarım ağırdı dedim herhalde geliyor şimdi test yaptım yok
Kullananlar var canım sen sormak istediğimi söyle görenler cevap verirArkadaşlar merhaba bu topiğe daha önce yazmadım ama aranızda acaba çatlama iğnesi kullanan veya daha önceden kullanan olduysa bana bi dönüş yapabilir mi rica etsem
Biz yumurtayı değil lh hormonunu takip ediyoruz belki senin ki daha da büyüyünce pik göreceksin bilemiyorum ama en sağlıklı takip tabiki doktor kontrolünde ölçümle olanKızlar bir sorum olacak size umarım anlatabilirim şimdi doktor bana 21mm olmuş yumurtan demişti o ara ben de ovulasyon testleriyle kontrol ediyorum ama hep silik. 21mm yeterince olgun değil mi neden ovu testlerinde çıkmıyo? Biz hep diyoruz ya pik olduğunda yumurta olgunlaşmış oluyo diye. Yoksa yanlış mı biliyoruz? Çatladığında mı pik görünüyor yoksa? Kafamda deli sorular. Please help meeee
Kız hurafelere inanma saçma sapan bilgi kirliliği bunlar. Rabbimin ne nasip edeceğini önceden nasıl bilebilirlerKızlar bir de 26 ocak hem benim doğum günüm bebisim o gün tutunur bana inşallah diyordum ama kandilmis. Annanem evlenirken bana hep kandil günleri sakın birlikte olmayın çocuğunuz Allah korusun sorunlu olur diye söylemisti. Ama doktor 26 ocak sabahına değerlendirme yazdı. Internette de araştırdım kandil günü evli çiftlerin beraber olmasında sakınca yok demiş Nihat hatiploglu. Bu biraz içimi rahatlattı sizin düşünceniz nedir bu konuda. Sabahını degerlendirecegim doktorum öyle söyledi internette de annanemin dediği gibi birsey yazmiyor
Tekrar yumurtlama olabilir mi?Kizlar 20 ocak saat 15.00 da ovu testim pikti ertesi gun 21 ocakta yine pikti neyse aksama çatlar dedim yine pik cikti neyse gece degerlendiriyim gece veya sabaha çatlar ateşle anlarım dedim atesimi olctum çıkacağı yerde hiç görmediğim bir ateşe indi testte yapamadım yola çıkmam lazimdi neden böyle olurki catlayamayip kist olur filan yaziyor bu ateşi boyle düşürür mü acaba
Ben geçen sene kullandımArkadaşlar merhaba bu topiğe daha önce yazmadım ama aranızda acaba çatlama iğnesi kullanan veya daha önceden kullanan olduysa bana bi dönüş yapabilir mi rica etsem
Teşekkür ederim canımKullananlar var canım sen sormak istediğimi söyle görenler cevap verir
Evet olctum hep aynı çıktı yani kac aydir ölçüyorum bu kadar düşük ilk defa gördüm hatta kac gundur cok düşüm catlayamadimi acaba diye taktik kafaya bakakim ne olacak her gun yarin çıkar diyorum pek bisey yok hayirlisi artıkCanım benimde biri kiste dönüştü ama böyle bir etkisi olmadı ateş üstünde , bir kaç kere denedin mi ateşini ölçmeyi yani ölçüm hatası değilse anlık o güne mahsus bişeydir belkide kötü bişey çıkacağını sanmıyorum endişelenme bence yarın ki ateşine göre bakarsın
3 gün üst üste mi olabilir mi zaten cok gec oldu yumurtlamada normalde benim 13 gün olur bu ay bir garip yaTekrar yumurtlama olabilir mi?
Gecen ay olmustu ama ertesi gün yükseldi kac gundur iyice düşük cikiyor 3 gundur mu yumurta catlayamadi bide hiç bu kadar düşmedi kac aydir olcuyorumÇatlamadan önce ani düşüş olmuyormuydu
Özelden yazdım sordum canım biraz uzun oldu hakkını helal et5 defa kullandım canım
Bunu benim annem kendine yapmış ilk gebeliğinde 10.gününde ama sadece sütle. Ve o ay hamile kalmışKızlar bşy sorucam aranızda süt maydonoz buharı yapan oldu mu?
Mehrii34Kız açık saçık garip şeyler mi yazdın da özelden yazdınortaya yazsaydın herkesin tecrübesinden faydalanırdın belki o açıdan
Bi çok kişi var bu şekilde hamile kalan bunu da denemek lazım sankiBunu benim annem kendine yapmış ilk gebeliğinde 10.gününde ama sadece sütle. Ve o ay hamile kalmış
Yazdım sanaÖzelden yazdım sordum canım biraz uzun oldu hakkını helal et
Ben yaptim kuzum hatta arkadaşım yapti oldu hatta bu ay başka birine tavsiye ettik 5 6 yıldır olmuyordu bu ay hamile kalmış aslinda uzun zamandır benimde aklımda bi türlü fırsat bulamadım bu ay olmazsa deniycem tekrarKızlar bşy sorucam aranızda süt maydonoz buharı yapan oldu mu?