- 26 Aralık 2022
- 231
- 306
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım sende kullandın muıHayır büyüyo çatlatma iğnesi veriliyor 36 saat sonra ilk ilişki sonra gün aşırı ilişki ile değerlendirme yapılıyor
Ben yaptııım ama bir işe yaramadı ama aynı zamanda bir arkadaşımla yapmıştım o hamile şuan. O ay hamile kaldıKızlar bşy sorucam aranızda süt maydonoz buharı yapan oldu mu?
Bu nasıl oluyor? Burnumuzdan mı soluyoruz buharı?Ben yaptııım ama bir işe yaramadı ama aynı zamanda bir arkadaşımla yapmıştım o hamile şuan. O ay hamile kaldı
Yok kız yarım demet maydonozla yarım litre sütü kaynattım ilk buharı çıkınca bir kovaya koydum altımda ne var ne yok çıkartıp üstüne çömelip belime bir battaniye sardım 15 dk falan dayanabildiğim kadar buharına oturdum. Sütün içine oturmuyoruz buharı gelmeli sadeceBu nasıl oluyor? Burnumuzdan mı soluyoruz buharı?
Inşallah canım inşallah 6 aydır çok yoruldum salayım diyorum oda olmuyorBak hatırlıyorum deepblues 10. Ayımda hamile kaldım demişti. Demek ki vazgeçmeden denemeye devam etmek gerekiyor Bizim bebişlerde ısrardan hoşlanıyor
Sanırım sen doktora gitmiştin ama eşin gitmemişti. Bence eşin de gitsin. Bir sorun olmadığına emin olun.Inşallah canım inşallah 6 aydır çok yoruldum salayım diyorum oda olmuyor
.
Sanırım sen doktora gitmiştin ama eşin gitmemişti. Bence eşin de gitsin. Bir sorun olmadığına emin olun.
Beklemedeyim canım 6 gün oldu çatlayalıAynen öyle sizde gebelik var mı
Evet evet.Gidecek canım zaten öyle konuşmustuk ama artik hic sorun olmasa da hamilelik cok zormuş halbuki hemen olur diyorduk
Biz yeni aya adım artık hayırlısı olsun sen ne durumdasın kaç gün kaldiEvet evet.
Baksana her ay listelenen konulara. Kaç kişi bekliyor gebe kalmayı... Listeden gebe çıkan sayılı oluyor, bazıları da kimyasal diye geri dönüyor
Nasip ..
Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde versin hepimize inşallah. Allah izin verirse illa ki olur Beklemek zor geliyor.
Az kalmışBeklemedeyim canım 6 gün oldu çatlayalı
Benim 2 gün kaldı.Biz yeni aya adım artık hayırlısı olsun sen ne durumdasın kaç gün kaldi
O nedir ? her gün yeni bir yöntem duyuyorumKızlar bşy sorucam aranızda süt maydonoz buharı yapan oldu mu?
Walla sorma cnmSende salgından nasibini aldın demek ki çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Regl başlayınca insanın modu çok düşüyor ama bitmeye yakın tekrar aynı enerji ile yola devam edeceğiz Kendine biraz zaman tanı, regl sürecini düşünmeden rahat rahat geçir. İstediğin kadar yeşil çay ve kahve iç, eşyaları çeke çeke temizlik yap rahatla beleşinden başak burcu terapisiInşallah canım inşallah 6 aydır çok yoruldum salayım diyorum oda olmuyor
Yani arkadan gelip büyüyen yumurtalar çatlıyor olabilir Bugün iyi değilsen yarın değerlendir canım nasip olacaksa her türlü olur inanıyorumWalla sorma cnm
İşin ilginç tarafı felaket kasık ağrım var
Ve akıntım var
Acaba yumurtlamamı
Döngümün 20. Gunu
Olur mu olur
Ama hastayım nasıl olcak
Süt buharını bnde duydum, eskii Bi yöntemO nedir ? her gün yeni bir yöntem duyuyorum
Tuzlu su modaydı bir arada süt buharına oturmak ne etki ediyorsa artıkSüt buharını bnde duydum, eskii Bi yöntem
Annem bna süt buharıyla hamile kalmış
Walla bnde Hersey mumkunYani arkadan gelip büyüyen yumurtalar çatlıyor olabilir Bugün iyi değilsen yarın değerlendir canım nasip olacaksa her türlü olur inanıyorum