- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 31
Hahaha gercekten oyle esim diyor yumurtlama yarinsa ptesi sali sonrasi brni sal diyorSorma çocuk olsada 1 sene girmesek artık usandık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha gercekten oyle esim diyor yumurtlama yarinsa ptesi sali sonrasi brni sal diyorSorma çocuk olsada 1 sene girmesek artık usandık
Evet cizgi var pozitif sadece bu testte biraz böyle bir sorun oluyor yalancı cizgi ama sizin 4 de pozitif se bence hamilesiniz kaset test yaptınız mı veya başka marka ama ben büyük ihtimalle hamilesin diyorumKızlar bat 2 gün gecikti testime bi bakarmısınız varmı gebelik ilk gebeliğim olacak bilmiyorum var mı sormak istedim 4 tane test yaptım hepsi böyle silik Eki Görüntüle 3195317
canım bu test prodoctor marka başka marka denemedim bide normalde hiç reglim gecikmez şuan 2 günlük bi gecikme yaşadım bakalım inşallahEvet cizgi var pozitif sadece bu testte biraz böyle bir sorun oluyor yalancı cizgi ama sizin 4 de pozitif se bence hamilesiniz kaset test yaptınız mı veya başka marka ama ben büyük ihtimalle hamilesin diyorum
İnsaallah hayirlisi olsun kan en ii sonuc birkez daha cikrsa kana koşun:)))İlk test erken gebelik testi. Bende pozitif olduğunu düşündüm ama ikinci testte benzer çizgi çıkmadığı için kafam karıştı.
Pazartesi günü tekrar test yapmayı veya direkt kan vermeyi düşünüyorum.
Bu silik degil canim basbaya ben burdauim diyor. Birde kaset test yap hayrlisi olsunnCanım 4ünde de bu şekilde çıktı çok kafam karışık vardır değilmi boşa ümitlenmek de istemiyorum ama içim içimi yiyor
Banada eşim yumurtladın mı tavuk diyor çıkartcan mı civciv diyorHahaha gercekten oyle esim diyor yumurtlama yarinsa ptesi sali sonrasi brni sal diyor
Evet canım bide kaset test alıp deneyeceğim teşekkür ederim inşallah vardırBu silik degil canim basbaya ben burdauim diyor. Birde kaset test yap hayrlisi olsunn
Benimde boyle cikmisti hamileydim kasettede net gozukurEvet canım bide kaset test alıp deneyeceğim teşekkür ederim inşallah vardır
Kan ver canım eğer beklemek istersende yarin ilk idrarla normal kaset test denecanım bu test prodoctor marka başka marka denemedim bide normalde hiç reglim gecikmez şuan 2 günlük bi gecikme yaşadım bakalım inşallah
Öyle yapcam canım yazarım sonuçları burdan birbirimize dua edelimKan ver canım eğer beklemek istersende yarin ilk idrarla normal kaset test dene
Var takibi canım gözün aydınKızlar bat 2 gün gecikti testime bi bakarmısınız varmı gebelik ilk gebeliğim olacak bilmiyorum var mı sormak istedim 4 tane test yaptım hepsi böyle silik Eki Görüntüle 3195317
Teşekkür ederim canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahVar takibi canım gözün aydın
9. Gün canımDöngünün kaçıncı günü canım
Cnm düzenli olmuyorumHangı program kuzum normal adet programları ort verıyor yanıltıcı olabılıyor malesef ama duzenlı oluyorsan hep tutar kuzum. Ben dongumun 14. Gunundeyım catlama ile birlikte ucuncu gunum
Ben de ilk kez duydum oğlumun sayesinde her türlü hastalıkla tanışıyoruzBetayı ılkkez duyuyorum ama esımde aynı oldu benım kulak bıraz problemlı bana da cok vurdu
Benim de 3.50 çıktı.Bana doktorum levatron 25 mg verdi her akşam bir tane içiyorum.subat ayındaki adetimde tekrar bakılacak 1 ay oldu bakalım inşallah düşer.Tüp bebekte bile 2.50 altı istiyorlarKızlar benim tsh 3.50 ama her yerde gebelik için 2.50 altı olması gerek yazıyor.referans değeri de 4.2 normal gozukuyor doktor da ilaç falan yazmadı zaten bi bilginiz var mı
Kuzum senin toplam döngü günün kaç gün ?Cnm düzenli olmuyorum
Verimli dönemde günaşırı ilişki oluyo
Bu sekılde ilerliyoruz bakalım
Uygulamaları pek baz almıyorum
Yaa benim normalde hep en fazla 2.5 çıkıyordu iyotlu folik asit kullandım 3.78 çıkmış acaba onun etkisi olabilir mi bide acaba gebelik hiç mi olmuyor öyle olunca yoksa düşüğe mi sebep oluyorBenim de 3.50 çıktı.Bana doktorum levatron 25 mg verdi her akşam bir tane içiyorum.subat ayındaki adetimde tekrar bakılacak 1 ay oldu bakalım inşallah düşer.Tüp bebekte bile 2.50 altı istiyorlar
Ya benim doktorum yumurta kalitesi bozuluyor gebelik şansı azalıyorYaa benim normalde hep en fazla 2.5 çıkıyordu iyotlu folik asit kullandım 3.78 çıkmış acaba onun etkisi olabilir mi bide acaba gebelik hiç mi olmuyor öyle olunca yoksa düşüğe mi sebep oluyor
Aaa iyot dusuruyormus kullanmam iyi de ben doğum kontrol ile korunuyorum sanırım oda yükseltiyor bide ben hamileyken 3.78 çıkmıştı sonrasında kimyasal olduBenim de 3.50 çıktı.Bana doktorum levatron 25 mg verdi her akşam bir tane içiyorum.subat ayındaki adetimde tekrar bakılacak 1 ay oldu bakalım inşallah düşer.Tüp bebekte bile 2.50 altı istiyorlar