- 25 Eylül 2022
- 9.216
- 13.357
- 36
Ne kadar büyümüş canım yumurtan bende doktoe tabiki ile devam ediyorum klomen kullandım bu aybaya az büyümüş 11. gün olmasına rağmen pqzar bakıp karar verecek..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar büyümüş canım yumurtan bende doktoe tabiki ile devam ediyorum klomen kullandım bu aybaya az büyümüş 11. gün olmasına rağmen pqzar bakıp karar verecek..
Ss aldım hemen Bende uygulayacağımEvet canım üroloji doktorumuz bize de söyledi fındık fıstık badem kabah çekirdeği çiğ olacaklar birde siyah kuru üzüm
Bende yorumunuza kahkaha attım affetHahha kahkaha atarak izledim
Yok yemiyoruz ama deneyelim canım sayı fazla ama varikosele bağlı morfoloji 2 severiz de alayım deneyelim canım teşekkür ederimAynı fikirdeyim ben eşime çiğ kabak çekirdeği yedircem günlük bir avuç. Çok faydalıymış her şeye. Yapmıyorsanız sizde yapın Sperm sorunumuz var mı bilmiyorum ama önlem olarak yesin
Ahahahhaha kız benim tarhanayı tarlada yetişen bir şey sanmamla senin bu olay kapışır
Aktar e vitaminli polenli hap ile çay verdi ama bir ay içti sürekli yapsa olacaktaMorfolojiye e vitamini iyi geliyor diye okumuştum eşime de aldım veriyorum hatta takvşye ver canım eşine mecbur kalınmadığı sürece varikoseli önermiyorlar aynen
Kişiden kişiye değişiyor canım ameliyat yapan doktorun kalitesine bağlı benim eşim ocakta tekrar ameliyat oldu mesela önceki dört sene olmasına rağmen bir sene önce verilen testte 240 milyon çıktı
İşte kabak çekirdeği de kalitesini arttırıyormuş Eşim sigara kullanıyor elimden geldiğince azalttırcam seninki de kullanıyorsa bırakabilirse bıraksın yada azaltsınYe
Yok yemiyoruz ama deneyelim canım sayı fazla ama varikosele bağlı morfoloji 2 severiz de alayım deneyelim canım teşekkür ederim
Doktorumuzun verdiği kağıt sayesinde zaten ben enerjimi hemen topladım bı an önce adet olayım da çalışmalara baslayalim diyorumSs aldım hemen Bende uygulayacağım
Valla denk geliyor desemAhahahhahahahha kız sen hazırda mı tutuyosun videoları
AffettimBende yorumunuza kahkaha attım affet
Ay bende gün sayıyorumDoktorumuzun verdiği kağıt sayesinde zaten ben enerjimi hemen topladım bı an önce adet olayım da çalışmalara baslayalim diyorum
Kuzum bizim 3. Seviyeydi sizin 1 mis aslında yedirdigin şeyler ile tedavi edilebilir bence doktorumuz sperra diye bir takviye verdi araştırdım biraz beğeniliyor ki sayısı için değil kalitesini falan arttiriyormus sende bir bak derim kuzucum inşallah sağlıklı gebeliğin olurSayıda sıkıntı yokta morfoloji 2 ymiş canım bakalım bir sene daha olmazsa artık ya ameliyat ya aşılama vb bişeyler yaparız belki Teşekkürler
İşte kabak çekirdeği de kalitesini arttırıyormuş Eşim sigara kullanıyor elimden geldiğince azalttırcam seninki de kullanıyorsa bırakabilirse bıraksın yada azaltsın
Canım benim teşekkür ederim araştıracam inşallah ikimizin de olur sağlıkla canım benimKuzum bizim 3. Seviyeydi sizin 1 mis aslında yedirdigin şeyler ile tedavi edilebilir bence doktorumuz sperra diye bir takviye verdi araştırdım biraz beğeniliyor ki sayısı için değil kalitesini falan arttiriyormus sende bir bak derim kuzucum inşallah sağlıklı gebeliğin olur
Bide hamile çıkıyormuş biz burda yırtınirken