- 30 Ocak 2023
- 122
- 203
Saolun yardımınız için saolsun sevayd adım adım gösterdiProfilinize girin
Forum seçenekleri
Baskasinin yorum altinda imzasini goruntule gibi bir sekme var ona tik yapin duzeliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saolun yardımınız için saolsun sevayd adım adım gösterdiProfilinize girin
Forum seçenekleri
Baskasinin yorum altinda imzasini goruntule gibi bir sekme var ona tik yapin duzeliyor
gelirsin ziyaratimize belirtilerini tecrübelerini paylaşmaya mart benim 5.topiğim olacak toplamda da 2 seneyi geçiyor10gun kaldı Şubat bitimine hep birlikte gideriz bnde gelirim oraya nasip olursa
Rabb'im bu yıl bitmeden ettiğiniz duaların kabulunu görmeyi nasip etsin. Benim 2hamileligimde hastanelerde geçti yatış yapılıyor bunda daha bişey yok şükür olmaz inşallah. Su bile içemiyorum zofran serumlarla ayakta kalıyorum oğlumda 1,5kg aldım kızımda -3kg ile doğuma girdim 1,5 2.aya yakın başlıyor herşeygelirsin ziyaratimize belirtilerini tecrübelerini paylaşmaya mart benim 5.topiğim olacak toplamda da 2 seneyi geçiyor
Yaaa ( canım inşallah bu gebeliğin off dedirtmeyecek kadar sağlıklı ve kolay geçer . Herşeyin her dönemin zorluğu garklı tabi kimisi son güne kadar ayakta geçiriyor kimisi öğrendikten itibaren yatarak ve sıkıntılı. İnşallah bu defa seni de şaşırtır kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsınRabb'im bu yıl bitmeden ettiğiniz duaların kabulunu görmeyi nasip etsin. Benim 2hamileligimde hastanelerde geçti yatış yapılıyor bunda daha bişey yok şükür olmaz inşallah. Su bile içemiyorum zofran serumlarla ayakta kalıyorum oğlumda 1,5kg aldım kızımda -3kg ile doğuma girdim 1,5 2.aya yakın başlıyor herşey
Aminnnn ecmain Rabb'im senden razı olsun ne güzel dua ettin ayyy yicem seni ya içime koyasim geldiYaaa ( canım inşallah bu gebeliğin off dedirtmeyecek kadar sağlıklı ve kolay geçer . Herşeyin her dönemin zorluğu garklı tabi kimisi son güne kadar ayakta geçiriyor kimisi öğrendikten itibaren yatarak ve sıkıntılı. İnşallah bu defa seni de şaşırtır kolaylıkla sağlıkla kucağına alırsın
Canımsın Ne istiyoruz ki başka sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla hayırla evlat yetiştirmek.Allah hepimize nasip etsin inşallah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısıyla nasip etsinAminnnn ecmain Rabb'im senden razı olsun ne güzel dua ettin ayyy yicem seni ya içime koyasim geldi
Aminnnnn dualarını tez vakitte yaşaman dilegiyle bu arada ben hala eşime hamile olduğumu söylemedimCanımsın Ne istiyoruz ki başka sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla hayırla evlat yetiştirmek.Allah hepimize nasip etsin inşallah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısıyla nasip etsin
Neden ki sürpriz mi yapçanAminnnnn bu arada ben hala eşime hamile olduğumu söylemedim
Yoo öyle soyleyesim gelmedi ¹⁴subatta regl oldum öyle biliyo bnde kendimi dinlendiriyorumNeden ki sürpriz mi yapçan
Yaptim bendede görülmüyormus oldu şimdiTamam ben yaptım
Resmine tıkla
Orda forum seçenekleri var
Ordan imzaları göster dıyor
Maşallah tek seferde çözmüşsünYaptim bendede görülmüyormus oldu şimdi
Forum seçeneklerinde buldum benNormalde bende kendimden beklemem ama cahil kaldım resme tıklıyorum hesap detaylarında da forum seceneklerinde de bişey bulamadım trajikomik
Biraz yazılar fazla olunca insan göremiyor gözünün önünde olsadaMaşallah tek seferde çözmüşsün
O nasil bir sabır ya bende iştiyorum ondan ben direk teste daha çizgiyi görmeden söylüyorum ama bu sefer tutmam lazım kendimi hamile kalırsamYoo öyle soyleyesim gelmedi ¹⁴subatta regl oldum öyle biliyo bnde kendimi dinlendiriyorum
Ben de direkt söylüyoruö garibim heveslenmesn umutlanmasın diye benim umudum devam etse de ona söylemiyorum ilk negatifte söylüyorum hemenO nasil bir sabır ya bende iştiyorum ondan ben direk teste daha çizgiyi görmeden söylüyorum ama bu sefer tutmam lazım kendimi hamile kalırsam
Ay ben bu ay olursa soylemicem kendim kan testimi yptiririp iyice emin olurum oyle soylerim hep heveslendiriyorum adami bide bunda herkes duydu sonra kimyasal oldu simdi herkes cocuk istediğimizi biliyor sormaya başlarlar artık ama bilemedim iste hic kimyasal ne yaşamadım bilmiyorumki değerim düşüktü ama oglumdada oyleydi artar diye düşündüm soyledim bana guzel bir ders oldu artıkBen de direkt söylüyoruö garibim heveslenmesn umutlanmasın diye benim umudum devam etse de ona söylemiyorum ilk negatifte söylüyorum hemen
Ahh kuzum ahtım vardı soylemicem diye yakında bulantı hast falan derken öğrenecek zatenO nasil bir sabır ya bende iştiyorum ondan ben direk teste daha çizgiyi görmeden söylüyorum ama bu sefer tutmam lazım kendimi hamile kalırsam
Aynen cnm bende kimyasalım da Bi kaç arkadaşıma söylemiştımAy ben bu ay olursa soylemicem kendim kan testimi yptiririp iyice emin olurum oyle soylerim hep heveslendiriyorum adami bide bunda herkes duydu sonra kimyasal oldu simdi herkes cocuk istediğimizi biliyor sormaya başlarlar artık ama bilemedim iste hic kimyasal ne yaşamadım bilmiyorumki değerim düşüktü ama oglumdada oyleydi artar diye düşündüm soyledim bana guzel bir ders oldu artık