- 30 Ocak 2023
- 122
- 203
Yok Vallahi yapamadm bulamadım ,Tamam ben yaptım
Resmine tıkla
Orda forum seçenekleri var
Ordan imzaları göster dıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok Vallahi yapamadm bulamadım ,Tamam ben yaptım
Resmine tıkla
Orda forum seçenekleri var
Ordan imzaları göster dıyor
Körüm göremiyorumBuldum hesap seçeneklerinde başkalarının inzasını gör yazıyor orası tiklencek
canım telefonun en üst satırında kendi profil resmine tıkla hesağ seçenekleri var onun içinde de imza var tik atçan oraya. Teknoloji konusunda benim kadar özürlü değilsindir yaparsın ha gayret bir daha deneYok Vallahi yapamadm bulamadım ,
ÜstteKörüm göremiyorum
Körüm göremiyorum
Normalde bende kendimden beklemem ama cahil kaldım resme tıklıyorum hesap detaylarında da forum seceneklerinde de bişey bulamadım trajikomikcanım telefonun en üst satırında kendi profil resmine tıkla hesağ seçenekleri var onun içinde de imza var tik atçan oraya. Teknoloji konusunda benim kadar özürlü değilsindir yaparsın ha gayret bir daha dene
Est canım allah razı olsunBu ay için demiştim kuzum anlatamadim kusura bakma
Forum seçeneklerinin içine gir şu ekran bak oraya tik atNormalde bende kendimden beklemem ama cahil kaldım resme tıklıyorum hesap detaylarında da forum seceneklerinde de bişey bulamadım trajikomik
Ayyy Rabb'im senden razı olsun mal'a anlatır gibi anlattın yaptım şükürForum seçeneklerinin içine gir şu ekran bak oraya tik at
Cahillikle ne alakası var canım bazen göÜnün önündeki eşek kadar da olsa göremiyor insan takılıyor normal yani annemde çok azar işitmişimdie öyle görmüyon mu görmüyonmuuuu deyip gelip alıp gözümün önündekini gözüme aokar gibi aha burda derdiNormalde bende kendimden beklemem ama cahil kaldım resme tıklıyorum hesap detaylarında da forum seceneklerinde de bişey bulamadım trajikomik
Hayırlısı olsun Rabb'im isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.Regl oldum
Elendim kızlar
Cahillikle ne alakası var canım bazen göÜnün önündeki eşek kadar da olsa göremiyor insan takılıyor normal yani annemde çok azar işitmişimdie öyle görmüyon mu görmüyonmuuuu deyip gelip alıp gözümün önündekini gözüme aokar gibi aha burda derdi
Canımsın estğ. olur aradaAyyy Rabb'im senden razı olsun mal'a anlatır gibi anlattın yaptım şükür
Hayırlısı olsun canım martta hep birlikte çıkarız inşallahRegl oldum
Elendim kızlar
Ayy ne güldüm kendime yaCanımsın estğ. olur arada
Profilinize girinBişey sorcam bilen yardımcı olursa sevinirim gebe olanların gebelik takvimini neden göremiyorum acaba?
10gun kaldı Şubat bitimine hep birlikte gideriz bnde gelirim oraya nasip olursaHayırlısı olsun canım martta hep birlikte çıkarız inşallah
İlk yukarda s yazan sizin f yazan yere tiklayinYok Vallahi yapamadm bulamadım ,