- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Masallah ya insallah güzel haberinide bekliyoruz bugunİlk yaptığım iki test strip testti canım bu attığım battan birgün sonra olan en son yaptığım kaset testti o da bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah ya insallah güzel haberinide bekliyoruz bugunİlk yaptığım iki test strip testti canım bu attığım battan birgün sonra olan en son yaptığım kaset testti o da bu
10-16 gün arası değişiyormus canım o. Ben ovulasyon ile takip ettim ne zaman yumurtladigimi biliyorum 13. Günde geldi reglcanım yumurtlamada kesinlik yok evet o kişiden kişiye göre değişiyor adetin kaçıncı günde olacağı ama ikinci faz sabit deniyor. yani adetinden geriye 14. gün sayınca o tarihte yumurtlamış sayılıyor kişi eğer gerçekleşiyorsa yumurtlama tabi. yani aslında ben son adet tarihinden 14 gün saymadım da regl olduğum tarihten geriye 14 gün saydım.
Rabbim güzel haberler duymayı bana da sizede nasip etsin saat 16.00 a bulabildim gece randevu bekliyorum bakalım randevu saatinin gelmesini dualarınızı eksik etmeyin lütfenMasallah ya insallah güzel haberinide bekliyoruz bugun
Kuzum benim bende artık anlamıyorum benim pazar ve pazartesi günü özellikle aşırı bir akıntım geldi böyle yoğundu salı çarşamba çok çok azdı, normalde hep test yapıyordum iki iç aydır lh tersti ama olmadı Yumrtlama pik ve çatlamayı denk getirtmiştim bu ay bi şey yapmadım nolur bilmiyorum artık ki olur olmaz 1 gecelik ilişkiyle olur mu onu da bilmiyorumbence olmuo canım.. 18. günde gördüm ben geçen ay.. yumurtlama diye düşündüm gün aşırı değerlendirme falan filan ama sonrası hüzün..28. günde regl oldum. 14 gün geriye sayınca demek ki 14. günde oldu yumurtlama
Cnm tiksinti belirtileri bu kadar erken başlamaz dıye bılıyorumkızlar 2 gündür sigarayı zor içiyorum midem bulanıyor sizce bu bir belirti olabilir mi bat a 6 gün var ve yüzümün neredeyse her tarafı sivilcelendi yorum bekliyorum kızlar (
sigarayı çok severek kullanıyorum gripken bile içerim ilk defa böyle oluyor 2 gündür böyleyimCnm tiksinti belirtileri bu kadar erken başlamaz dıye bılıyorum
İnşallah kavuşursun bebişine sende bizim için dua et. Benimde bat 28. Aynı gün inşallah ikimizde mutlu haberler alırız.Kızlar lütfen benim için de dua edin bat 28
Önemli günleri değerlendirdik
Yumurtlama ve çatlama da bi sıkıntı yok demişti doktorum artık gerisi Allahtan biliyorum ama üzülüyorum olmayınca sizlerden dua bekliyorum lütfen
Canım bildiğim kadarıyla bunun önceside önemli. Öncesinde T çizgisi C den koyu yada aynı koyulukta çıktımı ?Kızlar bu çatlama oluyor değil mi Eki Görüntüle 3206948
Evet ben regl bittiği günden beridir takip ediyorum son 4 gündür ful degerlendiyprum iki gün çok belirgin şekilde çift çizgi çıktı bugünde böyle çıktıCanım bildiğim kadarıyla bunun önceside önemli. Öncesinde T çizgisi C den koyu yada aynı koyulukta çıktımı ?
O zaman çatlamış yumurtan canım bugünüde değerlendir mutlakaEvet ben regl bittiği günden beridir takip ediyorum son 4 gündür ful degerlendiyprum iki gün çok belirgin şekilde çift çizgi çıktı bugünde böyle çıktı
Tamamdır bugünden sonra degerlendirmeme gerek var mı pekiO zaman çatlamış yumurtan canım bugünüde değerlendir mutlaka
Ben regl oldum canmKızlar durumunuzu günceller misiniz listeyi düzenleyeyim Arada yazanlarınız var ama belirsiz kalanları ayırt etmeden etiketledim ..
@Duma Duma @Aysegul6108 @bebibabuli @tubishh35 @Mrv0655 @Heidi_59 @canancan11 @tubiiloji @siyah yada gri @Safransari L lavinya- @naz1997 H Hasretimm123 @mbaytekin @firuzedadas @happymoon06 @Eglencesineee344
Tam olarak benaklından sildim unttum diyenlere brova valla adet olduğum ilk gün bile test yapmışlığım var :))
Yumurtlama günü, bi sonraki günü ve ertesi günü ilişkiye girin diyorlar canım bu 3 ü önemli bildiğim kadarıyla.Tamamdır bugünden sonra degerlendirmeme gerek var mı peki
Cnm sen bu akşam mutlaka değerlendirTamamdır bugünden sonra degerlendirmeme gerek var mı peki
Yani hamilelikte tiskininleri cok duydum ama erken biraz misal benim bu ay surekli midem bulanıyor daha yumurtlama günlerim bide havalar vs etkiliyor olabilir belki yine de insallah bebis vardır belirtileri hic düşünme hepsi aldatıcı ben her ay yaşardım hamile kaldığım ay hic bisey yaşamadım regli bi iki gün kala test yapabilirsinkızlar 2 gündür sigarayı zor içiyorum midem bulanıyor sizce bu bir belirti olabilir mi bat a 6 gün var ve yüzümün neredeyse her tarafı sivilcelendi yorum bekliyorum kızlar (
valla bende soklar ıcerısındeyım resmenBir güvendiğimiz predictor vardı o da patladı