- 7 Kasım 2022
- 3.129
- 5.788
Ekliyorum canım uğurlu gelsinmerhaba 30 ocak sat 22 şubat bat beni de eklerseniz :)) umarım nasipse hepimizin bebişi olur :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekliyorum canım uğurlu gelsinmerhaba 30 ocak sat 22 şubat bat beni de eklerseniz :)) umarım nasipse hepimizin bebişi olur :))
Hayırlısı olsun canım bir sonraki ayda inşallahkızlar günaydın hamile arkadaşları tebrik ediyorum moralim cok bozuk sabah kırmızılarla uyandım bata 2 gün vardı ama erken geldi nasip degilmiş ne yapsam olmuyor tutmuyor sanki sizleri çok seviyorum takip edecem durumlarınızı ama sanırım biraz uzaklaşmak bana daha iyi gelecek sevayd
Sat mı 28 ocak bat ? :)Merhaba bat 28 ocak benide ekler misiniz
Bat 28 Ocak :) Yani o tarihte olmam gerekiyor. Yoksa yanlış yere mi yazdımSat mı 28 ocak bat ? :)
28 ocagı gecelı epey oldu Subattır oBat 28 Ocak :) Yani o tarihte olmam gerekiyor. Yoksa yanlış yere mi yazdım
ayyyyyy hahahahah kızlar baştan sona buraları okumaktan satlar batlat birbine girdi bide bakıyorum bakıyorum çözemiyorum ahahahahah. Evet Bat 28 şubat28 ocagı gecelı epey oldu Subattır o
Şaşkın bir anne adayıyımdır inşallahhh Bat 28 şubatSat mı 28 ocak bat ? :)
Ben adette olmadı. Testte negatif canımKızlar durumunuzu günceller misiniz listeyi düzenleyeyim Arada yazanlarınız var ama belirsiz kalanları ayırt etmeden etiketledim ..
@Duma Duma @Aysegul6108 @bebibabuli @tubishh35 @Mrv0655 @Heidi_59 cans16 tubiiloji @siyah yada gri @Safransari L lavinya- @naz1997 @Hasretimm123 @mbaytekin @firuzedadas @happymoon06 @Eglencesineee344
Tamam canım ama bu ay sıfır takip korkudan bir şey yapamıyorum ://Tamam canım listenin altına güncelliycem o zaman 28 diye
Bu Yumrtlama uzayan akı olunca Yumrtlama mı oluyor kızlarTamam canım listenin altına güncelliycem o zaman 28 diye
Bn regl oldum bir süre de katılamayacağım depremden etkilendikKızlar durumunuzu günceller misiniz listeyi düzenleyeyim Arada yazanlarınız var ama belirsiz kalanları ayırt etmeden etiketledim ..
@Duma Duma @Aysegul6108 @bebibabuli @tubishh35 @Mrv0655 @Heidi_59 cans16 tubiiloji @siyah yada gri @Safransari L lavinya- @naz1997 @Hasretimm123 @mbaytekin @firuzedadas @happymoon06 @Eglencesineee344
eklyorum canım uğurlu gelsinŞaşkın bir anne adayıyımdır inşallahhh Bat 28 şubat
Tamam canım biliyorum hayırlısına varsın inşallahBen adette olmadı. Testte negatif canım
Çıkabilir ama bugün geçmiş deyip yarın sabah yap bence artıkKızlar adetime 4-5 gün var.kaset testlerde negatif,2 gün önce erken gebelik yaptım negatif.Sadece predictor markada pozitif çıktı (güvenmiyorum o teste).Bugün erken gebelik testi yapsam varsa kesin çıkar mı ?
evet ya ben de koyverdim valla bu ayı hem hevesim kaçtı hem de umudumTamam canım ama bu ay sıfır takip korkudan bir şey yapamıyorum ://
Yaklaşmış her an olabilir demek oluyor ovu testi ile takip etmiyorsan gün aşırı değerlendirmek lazımBu Yumrtlama uzayan akı olunca Yumrtlama mı oluyor kızlar
( Tamam canım hayırlısı olsunBn regl oldum bir süre de katılamayacağım depremden etkilendik