- 1 Nisan 2022
- 12.527
- 15.402
Yaşıcaz kuzum tabi..bu sene bizde anne olucazHepimiz İnşAllah canım İnanıyorum sevinçlerimizi en güzel şekilde yaşayacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşıcaz kuzum tabi..bu sene bizde anne olucazHepimiz İnşAllah canım İnanıyorum sevinçlerimizi en güzel şekilde yaşayacağız
Acaba bu tek kullanımlık biseymi yoksa şeker aleti gibi çubuklar degisiyor mu bana biraz onu anımsattıKan testi çıkmış kızlar bizler için dev hizmet
Amiiiin aminYaşıcaz kuzum tabi..bu sene bizde anne olucaz
Kız 100₺ye nerede 3 kere yaptırıcan söyle biz de faydalanalımKız ben Kayseriliyim gider 100 liraya üç kere yaptırırım
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişinİnşallah sizde tez vakitte güzel haber alırsınız canım cuma vercem ama sonucu pazartesi öğrenecem artık yapacak bişey yok
Doktoruna söyle canımKızlar dün kan testi verdim ve değer 4765 çıktı ama az önce çok az kahverengi akıntım oldu sıkıntı olur mu kasık ve karnımda aniden giren ağrı var..
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişinCnm bnm bat 13 Şubat birliktelik gün aşırı denedik fakat pek düzgün olmadı zaten yumurtlama günü öncesi ve sonrası da olmadığı için pek umidim yoktu bnde tm anlamadım ne zaman tuttu
Daha kadın doğum doktoruna gitmedim canım haftaya randevum hem kalp atışlarını da duyarım diye düşünmüştüm dün acile kan testi için gittiğimde de böyle bişey yoktu yaklaşık bir yarim saat önce oldu çok az kahverengi bi akıntı geldiDoktoruna söyle canım
Kuzum kan değerin cok guzel ama yinede dr git belki fitil verir tedbir amaçlı sen yinede tedbirini al bazen normal olabiliyor zaten şimdi kesen vs görünür dr daha iyi bilgilendirirKızlar dün kan testi verdim ve değer 4765 çıktı ama az önce çok az kahverengi akıntım oldu sıkıntı olur mu kasık ve karnımda aniden giren ağrı var..
Masallah canım sabırla bekleyip kan testine gtmışsınKızlar dün kan testi verdim ve değer 4765 çıktı ama az önce çok az kahverengi akıntım oldu sıkıntı olur mu kasık ve karnımda aniden giren ağrı var..
Kız ben Kayseriliyim gider 100 liraya üç kere yaptırırım
Sanmam kuzucum direkt pozitif negatif gösterip atılmalıktırAcaba bu tek kullanımlık biseymi yoksa şeker aleti gibi çubuklar degisiyor mu bana biraz onu anımsattı
Çok teşekkür ederim canım en erken gün haftayaydi aldım randevumu gidicem inşallah Ama yarın veya randevu gününe kadar tekrarlarsa özel hastanelere bakicamKuzum kan değerin cok guzel ama yinede dr git belki fitil verir tedbir amaçlı sen yinede tedbirini al bazen normal olabiliyor zaten şimdi kesen vs görünür dr daha iyi bilgilendirir
Bu hafta bence git başka doktora görün en azından canım belki bir fitil yazar sana..Daha kadın doğum doktoruna gitmedim canım haftaya randevum hem kalp atışlarını da duyarım diye düşünmüştüm dün acile kan testi için gittiğimde de böyle bişey yoktu yaklaşık bir yarim saat önce oldu çok az kahverengi bi akıntı geldi
Valla pahalı olmasa alınırdıAyyyyy çok iyiiii işe yarıyor mu acaba
Çok saol aminnnHayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişin
Bugün 9. gecikme günüm bitmiş oldu canım Evet bekledim biraz artimed testlerde koyulaşma takip ettim damlatır damlatmaz köyü kırmızıyı gördüğüm günün ertesi günü kan vermeye gittim canım Rabbim hayırlısıyla buradaki herkese de en yakın zamanda nasip etsinMasallah canım sabırla bekleyip kan testine gtmışsın
Adetın kaç gun geçti?
Hayırlı olsun Rabb'im saglicakla kucağına almayı da nasip etsinKızlar dün kan testi verdim ve değer 4765 çıktı ama az önce çok az kahverengi akıntım oldu sıkıntı olur mu kasık ve karnımda aniden giren ağrı var..
Sağlıkla gelsin bebişin, hayırlı olsunBugün 9. gecikme günüm bitmiş oldu canım Evet bekledim biraz artimed testlerde koyulaşma takip ettim damlatır damlatmaz köyü kırmızıyı gördüğüm günün ertesi günü kan vermeye gittim canım Rabbim hayırlısıyla buradaki herkese de en yakın zamanda nasip etsin
Canım aslında eşimin ailesi arıcılık yapıyordu onların balı, doğal yani. Marketten almamistikbaby temiz bal donmaz, muhtemelen şeker ilavesi çok dayım arıcı, dayımlarda büyüdüm. etkili olmasını istiyorsan şeker ilavesi az olan temiz bal bul bulman mümkünse