Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrarlarsa hemen yarın giderim inşallah canım internetten fln bakıyorum şuanBu hafta bence git başka doktora görün en azından canım belki bir fitil yazar sana..
Amin canım Rabbim sizlerede hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallahHayırlı olsun Rabb'im saglicakla kucağına almayı da nasip etsin
Bakıb strese sokma kendini..yine tekrar gelirse bekleme git canımTekrarlarsa hemen yarın giderim inşallah canım internetten fln bakıyorum şuan
Amin canım Rabbim sizlerede hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallahSağlıkla gelsin bebişin, hayırlı olsun
Benim de eşimin ailesi bı ara arıcılık yapmıştı onların temiz balı aslında kışın donuyor hep sıcak suya koyuyoruz kavanozuŞekersiz bal donar diyorlar.hangisi doğru acaba? Balparmak donmuyor ama hakiki diye aldığımız donuyo
Aminn cnm bnde bugün öğrendimAmin canım Rabbim sizlerede hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahAminn cnm bnde bugün öğrendim
Amin ecmainRabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah
Hüma hastanesi var Kayseri’de bizim bina yöntemi orası ile anlaşmalı olunca testler uyguna geliyor.yani bir teste 100 lira versem 300 liraya 3 kez test yaptırırımKız 100₺ye nerede 3 kere yaptırıcan söyle biz de faydalanalım
Bizimki de öyle oluyorBenim de eşimin ailesi bı ara arıcılık yapmıştı onların temiz balı aslında kışın donuyor hep sıcak suya koyuyoruz kavanozu
Ben de kayserideyim canım, Melikgazi hastanesi bile 200₺ yapmış testi, Hüma baya iyiymiş fiyat konusundaHüma hastanesi var Kayseri’de bizim bina yöntemi orası ile anlaşmalı olunca testler uyguna geliyor.yani bir teste 100 lira versem 300 liraya 3 kez test yaptırırım
Gecmiş olsun canım acaba biliyormusun neden ara vermeden doktorlar yapıyor sürekli yumurtalıkları uyarmak yumurtaları mı çalıştırır? Öyle düşünüyorum da ben..Benim ilk ay kimyasal olmasına ragmen ara vermedik canım üst üste yapıyorlar
O baya denemişsin canım gelişme varmı peki veya sorun neydi acaba sormamda sakınca yoksa bende pko var mesela..Ben 3 ay ust uste denemistim
3 denemede de pozitif sonuç elde edemedim sonra c life başlayip 2 gebelik yaşadim, yumurta tembelligi ve hormon dengesizligi var.O baya denemişsin canım gelişme varmı peki veya sorun neydi acaba sormamda sakınca yoksa bende pko var mesela..
anladım Hayırlısı olsun Teşekkür ederim bilgi için bakalım benim 2. Denemem nasıl olacak3 denemede de pozitif sonuç elde edemedim sonra c life başlayip 2 gebelik yaşadim, yumurta tembelligi ve hormon dengesizligi var.
Rabbim gönlunuze göre versin pco olup çok gebe kalan var bizlere umut olan, Rabbim nasibinizi çok bekletmeden tezinden temizinden nasip etsinanladım Hayırlısı olsun Teşekkür ederim bilgi için bakalım benim 2. Denemem nasıl olacak
Tebrik ederim canım darısı bizlere inşaallah. İlk testini ne zaman yapmıştınBugün 9. gecikme günüm bitmiş oldu canım Evet bekledim biraz artimed testlerde koyulaşma takip ettim damlatır damlatmaz köyü kırmızıyı gördüğüm günün ertesi günü kan vermeye gittim canım Rabbim hayırlısıyla buradaki herkese de en yakın zamanda nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım Rabbim sizlerede hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah Battan bir gün sonra sabah ilk idrarla yaptım canımTebrik ederim canım darısı bizlere inşaallah. İlk testini ne zaman yapmıştın
Aa canım sen hamile miydin görmemeişim ben hiç yazmış mıydın bize de kocamanda olmuş maşallah sağlıkla ilerlemeye devam eder inşallahKızlar dün kan testi verdim ve değer 4765 çıktı ama az önce çok az kahverengi akıntım oldu sıkıntı olur mu kasık ve karnımda aniden giren ağrı var..