Teşekkür ederim canım inşallah belirti olarak akıntı meme hassasiyeti ağır kokularda mide bulantısı vardıHayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtin var mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım inşallah belirti olarak akıntı meme hassasiyeti ağır kokularda mide bulantısı vardıHayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtin var mıydı
Canım sen kanda ne zaman öğrenmiştin günün geçtiğinde miHayırlı olsun canım
bizimki de hiç kutlamaz öyle sevgililer günü falan bende alıştım artık onun ne zaman içinden gelse gül alır süprız yapar o yuzden bende cok takılmıyorumKızlarcığım canlarım sevgililer gününüz kutlu olsun sırf ortamı cıvıtmak için yazıyorum bunu ben yine her özel güne denk geldiği gibi yine adetim eşimle bugün dişçide kutlayacağız eve gelince de sızarız zaten hoş şimdiye kadar sevgililer günü diye bir kutlama falan da yapmadık zaten. Şu an laf olsun diye yazıyorum
hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin öncesinde test yapmışmıydınBen 1 gün kala yaptım silik çıktı ümidini kaybetme
Hayır canım ilk test bu takvime göre bir günhayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin öncesinde test yapmışmıydın
takvim uygulamasına göremi gittin ilişki olarak yumurtlama günü nasıl degerlendirdin yani hepsini mi yoksa bir dolu bir boş muHayır canım ilk test bu takvime göre bir gün
Bence öylesi daha güzel düşündüğü için almış oluyor, sevgililer gününde mecbur olduğu için almış gibi oluyor diğer türlüsü bence daha degerliibizimki de hiç kutlamaz öyle sevgililer günü falan bende alıştım artık onun ne zaman içinden gelse gül alır süprız yapar o yuzden bende cok takılmıyorum
Takvime göre canım pek boş yok yumurtlama öncesi sonrası oldu ekran atayımtakvim uygulamasına göremi gittin ilişki olarak yumurtlama günü nasıl degerlendirdin yani hepsini mi yoksa bir dolu bir boş mu
takvim uygulamasına göremi gittin ilişki olarak yumurtlama günü nasıl degerlendirdin yani hepsini mi yoksa bir dolu bir boş mu
Canım ben 16-17. günde gördüm.Merhaba arkadaşlar
Benim suan 16. Gunum hala pik goremedim kacinci gunde pik gordunuz pcolular adetlerim 28-30 nadiren 32 gunleri arasi oluyorum
Tebrik ederim kuzucum, inşallah sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın.Filtresiz
Teşekkür ederim canım inşallahTebrik ederim kuzucum, inşallah sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın.
Benim eşim hiç almaz çiçeğe verilen para boşa der onun yerine ne istersen onu alayım derBence öylesi daha güzel düşündüğü için almış oluyor, sevgililer gününde mecbur olduğu için almış gibi oluyor diğer türlüsü bence daha degerlii
hayır hayır sakın beyaz eşyalara güvenmeyin. Ahbap ta çalışan tanıdığımız var beyaz eşyalar tost gibi oluyor dedi depremde. Buzdolabını bilemem ne kadar korur,ama çamaşır makinası bulaşık makinası teneke sonuçta dedi.Oyle canım rabbim göstermesin ama en iyisi sakin kalip yatak kenarına kapanmak en iyi yer orası ve camasir makinasi yani diyorlar camasir makinasi en sağlam şeymiş yinede rabbim göstermesin tekrar böyle bir acı bu vatana millete
Ben kan vermek için adet gunumu bekledım bilerek kuzum, o zamana kadarda kaset test ıle koyulasma takıp ettım.Bat gununden de 5 gün önce aksam golge cıkmıstıCanım sen kanda ne zaman öğrenmiştin günün geçtiğinde mi
sen test yaptınmı noldu durumlar dun cıkmadı demıstın sankıTebrik ederim kuzucum, inşallah sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın.
Canım testlerin duruyorsa bi atarmısın kıyaslamak içinBen kan vermek için adet gunumu bekledım bilerek kuzum, o zamana kadarda kaset test ıle koyulasma takıp ettım.Bat gununden de 5 gün önce aksam golge cıkmıstı
O da mantıklı, ya da saksı çiçeği alinabilir illa cicekseBenim eşim hiç almaz çiçeğe verilen para boşa der onun yerine ne istersen onu alayım der