2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

Kızlarcığım canlarım sevgililer gününüz kutlu olsun sırf ortamı cıvıtmak için yazıyorum bunu 😂😂 ben yine her özel güne denk geldiği gibi yine adetim 😂eşimle bugün dişçide kutlayacağız eve gelince de sızarız zaten hoş şimdiye kadar sevgililer günü diye bir kutlama falan da yapmadık zaten. Şu an laf olsun diye yazıyorum 😂😂
Galiba ben güzel bi hediye verecem bizde kutlamazdık 😅

Kızlarcığım canlarım sevgililer gününüz kutlu olsun sırf ortamı cıvıtmak için yazıyorum bunu 😂😂 ben yine her özel güne denk geldiği gibi yine adetim 😂eşimle bugün dişçide kutlayacağız eve gelince de sızarız zaten hoş şimdiye kadar sevgililer günü diye bir kutlama falan da yapmadık zaten. Şu an laf olsun diye yazıyorum 😂😂
Bızdede cok sevgılıler gunu kutlanmaz normal sartlarda da yaaa hep ıstedım ama yok bana oyle bı adam gelmedı yada 4 gun sonra dogum gunum oldugu ıcın ıkısı hep arada bırlıkte cıkartılıyor sanırım 🙈 o degıl bende aynısını yapıyorum benden 6 gun sonrada esımın dogum gunu ortak bı gunde kutluyoruz hepsını gecıyor gıdıyor 😂

Boşver her gün sevgililer günü 😂 bana hep esnaf uydurması gibi bir gün olarak gelmiştir gül satanlarin falan 🤪 herkes 14unde kutlar zaten siz regl bittiği gün kutlayın 😂😂

kızlar dünden beri 4-5 test yaptım hepsi negatif çıktı.bütün hevesim kaçtı kan vermeye gitmedim o yüzde.birisi pozitif birisi de hayalet çizgili çıkmıştı ama sonrakiler hep negatif :KK43: 2 gün var adetime adeti bekliyorum üzülerek :KK43:
Ben 1 gün kala yaptım silik çıktı ümidini kaybetme

Ne demek canım rica ederim, kalma olayını bilmiyorum ben ama belirlenen günlerde mutlaka ziyaret etmeniz gerektiğini biliyorum, umarım dilediğiniz gibi olur bir çocuğa umut olmak çok güzel bir şey 🌸
Sanırım bu depremzede çocuklarda farklı birinin açıklamasını duydum veriliyor diye hatta kardeşi varsa 2 sini birden vermeye çalışıyorlar ayrılmasınlar diye

Bızdede cok sevgılıler gunu kutlanmaz normal sartlarda da yaaa hep ıstedım ama yok bana oyle bı adam gelmedı yada 4 gun sonra dogum gunum oldugu ıcın ıkısı hep arada bırlıkte cıkartılıyor sanırım 🙈 o degıl bende aynısını yapıyorum benden 6 gun sonrada esımın dogum gunu ortak bı gunde kutluyoruz hepsını gecıyor gıdıyor 😂
Hahaha çok mantıklı ama devir tasarruf devri 😂😂

Boşver her gün sevgililer günü 😂 bana hep esnaf uydurması gibi bir gün olarak gelmiştir gül satanlarin falan 🤪 herkes 14unde kutlar zaten siz regl bittiği gün kutlayın 😂😂
Anam sabah kalktığımda öptüm kutlu olsun falan dedim hıı iyili hatırlattın dedi niye dedim yoo benim aklıma gelmezdi o açıdan sadece ahaha dedi😂😂😂 odun 😂

Psikolojim çok çok kötü nasıl toparlanacağız bidaha nasıl normale döneceğiz bilmiyorum. Evimi memleketimi çok özlüyorum. Uzun bir süre orada barınamıyacağımızı bilmek içimi çok acıtıyor çok karışığım kısacası ya bir süre sonra psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum
Her zorluğun ardından kolaylık vardır canım. İnşirah suresini bol bol dinle. Çokça namaz kılıp bunun bir sınav olduğunu ve geçici olduğunu özümse. Kabullenmek iyileşmek için en büyük adım. İnşAllah kısa sürede tekrar normal hayatınıza dönersiniz canım benim 🤲🏻

kızlar dünden beri 4-5 test yaptım hepsi negatif çıktı.bütün hevesim kaçtı kan vermeye gitmedim o yüzde.birisi pozitif birisi de hayalet çizgili çıkmıştı ama sonrakiler hep negatif :KK43: 2 gün var adetime adeti bekliyorum üzülerek :KK43:
Hayırlısı olsun İnşAllah. 🤲🏻 Regl gelene kadar bekleyelim olmadı önümüzdeki ay daha hayırlıymış diyip yine devam ederiz

Hadi yapayım test içimde kalmasın ilk kez 14 Şubat kutlarız dedim nasip degilmis 😂😂 vücudum belirti konusunda kendini aştı artık akıntılar falan, daha da inanmam 😂

Tatlis kızlar Selam yukarıdaki olaya da yorum yaparsanız sevinirim amh 2.26 yaş 34.
Rahim filmini kendi Dr umda çekinme kararı almıştım o da 4750 tl istediler. Eşime dedim tüp bebek kararı alirsak o zaman zaten cekecekler o parayı ona ekleriz dedim zaten battık geçen ay ilaçlardı araba sigortasıydi özel sağlık sigortasiydi 15 binden fazla para harcadık. Bu ay da yukarıda yazdığım Dr omepa q10 ve gonamax verdi 995 tl de onlar tuttu :) arkadaş biz de bebis bile parayla gelsin sağlıkla yeterki de para harcamadan ya da enerji güç emek hiç kolay birseye sahip olamadım bu yasa kadar :) hayırlı zamanda gelsin de yavrum yeterki. Bu ay da deprem yardım paraları topla isteyen herkese de kendi maaşımdan da yolladım topladığım parayla aldiklarimizin üstüne ekle derken helali hoş olsun yine baya harcama yaptık
Rahim filmi çekinmeme kararı aldım bu sebeple.
Klomenin etkisi diğer ay oluyormuş bu sebeple ctsi yumurta kontrolü için kendi Dr umla konuştum ona gidecegim
amh degerin gayet iyi neden tüp bebege yöneldin

X