Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba ben güzel bi hediye verecem bizde kutlamazdıkKızlarcığım canlarım sevgililer gününüz kutlu olsun sırf ortamı cıvıtmak için yazıyorum bunu ben yine her özel güne denk geldiği gibi yine adetim eşimle bugün dişçide kutlayacağız eve gelince de sızarız zaten hoş şimdiye kadar sevgililer günü diye bir kutlama falan da yapmadık zaten. Şu an laf olsun diye yazıyorum
Bızdede cok sevgılıler gunu kutlanmaz normal sartlarda da yaaa hep ıstedım ama yok bana oyle bı adam gelmedı yada 4 gun sonra dogum gunum oldugu ıcın ıkısı hep arada bırlıkte cıkartılıyor sanırım o degıl bende aynısını yapıyorum benden 6 gun sonrada esımın dogum gunu ortak bı gunde kutluyoruz hepsını gecıyor gıdıyorKızlarcığım canlarım sevgililer gününüz kutlu olsun sırf ortamı cıvıtmak için yazıyorum bunu ben yine her özel güne denk geldiği gibi yine adetim eşimle bugün dişçide kutlayacağız eve gelince de sızarız zaten hoş şimdiye kadar sevgililer günü diye bir kutlama falan da yapmadık zaten. Şu an laf olsun diye yazıyorum
Boşver her gün sevgililer günü bana hep esnaf uydurması gibi bir gün olarak gelmiştir gül satanlarin falan herkes 14unde kutlar zaten siz regl bittiği gün kutlayınKızlarcığım canlarım sevgililer gününüz kutlu olsun sırf ortamı cıvıtmak için yazıyorum bunu ben yine her özel güne denk geldiği gibi yine adetim eşimle bugün dişçide kutlayacağız eve gelince de sızarız zaten hoş şimdiye kadar sevgililer günü diye bir kutlama falan da yapmadık zaten. Şu an laf olsun diye yazıyorum
Ben 1 gün kala yaptım silik çıktı ümidini kaybetmekızlar dünden beri 4-5 test yaptım hepsi negatif çıktı.bütün hevesim kaçtı kan vermeye gitmedim o yüzde.birisi pozitif birisi de hayalet çizgili çıkmıştı ama sonrakiler hep negatif 2 gün var adetime adeti bekliyorum üzülerek
Sanırım bu depremzede çocuklarda farklı birinin açıklamasını duydum veriliyor diye hatta kardeşi varsa 2 sini birden vermeye çalışıyorlar ayrılmasınlar diyeNe demek canım rica ederim, kalma olayını bilmiyorum ben ama belirlenen günlerde mutlaka ziyaret etmeniz gerektiğini biliyorum, umarım dilediğiniz gibi olur bir çocuğa umut olmak çok güzel bir şey
Ben de öyle totem yapmıştım ama nanay sanki şu hayyatta bir totemimim tutmuş ta bu tutacaktı çok güzel canım sizin için inşallah sağlıkla devam ederGaliba ben güzel bi hediye verecem bizde kutlamazdık
Hahaha çok mantıklı ama devir tasarruf devriBızdede cok sevgılıler gunu kutlanmaz normal sartlarda da yaaa hep ıstedım ama yok bana oyle bı adam gelmedı yada 4 gun sonra dogum gunum oldugu ıcın ıkısı hep arada bırlıkte cıkartılıyor sanırım o degıl bende aynısını yapıyorum benden 6 gun sonrada esımın dogum gunu ortak bı gunde kutluyoruz hepsını gecıyor gıdıyor
İnşallah canım inanıyorum Rabbimin sizleride mutlu edecekBen de öyle totem yapmıştım ama nanay sanki şu hayyatta bir totemimim tutmuş ta bu tutacaktı çok güzel canım sizin için inşallah sağlıkla devam eder
Anam sabah kalktığımda öptüm kutlu olsun falan dedim hıı iyili hatırlattın dedi niye dedim yoo benim aklıma gelmezdi o açıdan sadece ahaha dedi odunBoşver her gün sevgililer günü bana hep esnaf uydurması gibi bir gün olarak gelmiştir gül satanlarin falan herkes 14unde kutlar zaten siz regl bittiği gün kutlayın
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahTeşekkür ederim canım inşallah yaa daha eşime söylemedim ilk ay olunca pek ümidim yoktu
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
E napacaaz hepsıne ayrı hedıye ayrı pasta mı alıp kescez hedıye bıle almıyoruz denebılır yanı ıstedıgın bısey varsa alayıma donuyo muhabbet bende aldırıyorum romantıklık hat safhadaHahaha çok mantıklı ama devir tasarruf devri
Her zorluğun ardından kolaylık vardır canım. İnşirah suresini bol bol dinle. Çokça namaz kılıp bunun bir sınav olduğunu ve geçici olduğunu özümse. Kabullenmek iyileşmek için en büyük adım. İnşAllah kısa sürede tekrar normal hayatınıza dönersiniz canım benimPsikolojim çok çok kötü nasıl toparlanacağız bidaha nasıl normale döneceğiz bilmiyorum. Evimi memleketimi çok özlüyorum. Uzun bir süre orada barınamıyacağımızı bilmek içimi çok acıtıyor çok karışığım kısacası ya bir süre sonra psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum
Hayırlısı olsun İnşAllah. Regl gelene kadar bekleyelim olmadı önümüzdeki ay daha hayırlıymış diyip yine devam ederizkızlar dünden beri 4-5 test yaptım hepsi negatif çıktı.bütün hevesim kaçtı kan vermeye gitmedim o yüzde.birisi pozitif birisi de hayalet çizgili çıkmıştı ama sonrakiler hep negatif 2 gün var adetime adeti bekliyorum üzülerek
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllahFiltresiz
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah
amh degerin gayet iyi neden tüp bebege yöneldinTatlis kızlar Selam yukarıdaki olaya da yorum yaparsanız sevinirim amh 2.26 yaş 34.
Rahim filmini kendi Dr umda çekinme kararı almıştım o da 4750 tl istediler. Eşime dedim tüp bebek kararı alirsak o zaman zaten cekecekler o parayı ona ekleriz dedim zaten battık geçen ay ilaçlardı araba sigortasıydi özel sağlık sigortasiydi 15 binden fazla para harcadık. Bu ay da yukarıda yazdığım Dr omepa q10 ve gonamax verdi 995 tl de onlar tuttu :) arkadaş biz de bebis bile parayla gelsin sağlıkla yeterki de para harcamadan ya da enerji güç emek hiç kolay birseye sahip olamadım bu yasa kadar :) hayırlı zamanda gelsin de yavrum yeterki. Bu ay da deprem yardım paraları topla isteyen herkese de kendi maaşımdan da yolladım topladığım parayla aldiklarimizin üstüne ekle derken helali hoş olsun yine baya harcama yaptık
Rahim filmi çekinmeme kararı aldım bu sebeple.
Klomenin etkisi diğer ay oluyormuş bu sebeple ctsi yumurta kontrolü için kendi Dr umla konuştum ona gidecegim
Hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtin var mıydıTest yüklenmemiş yeniden yüklüyorum