Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moralini bozmak yok canımTestim var elimde de yine negatif gorcem diye hissediyorum akıntılar beni çok umutlandirmisti negatifi görünce moralim bozuldu
Psikolojim çok çok kötü nasıl toparlanacağız bidaha nasıl normale döneceğiz bilmiyorum. Evimi memleketimi çok özlüyorum. Uzun bir süre orada barınamıyacağımızı bilmek içimi çok acıtıyor çok karışığım kısacası ya bir süre sonra psikiyatriye gitmeyi düşünüyorumKuzum psıkolojım cok bozuktu annemlerde kaldım hep korktum cok etkılendım.hıc gıremedım bıle buray uyuyamadım gunlerce.sımdıde adanada fln olcak dıyolar tetıkteyız her ıhtımale karsı.benım ev kendı evımız ama 23 senelık olunca ıcımı bı korku aldı evden korkuyorum yanı enınde sonunda gırecegım eve ama eskı evler yıkılıyor dıyorlar sureklı.psıkolojımız bozuldu ıyıce savascii kuzum sımdı gordum senınde yazdıgını nasılsın ıyımısın ?
Hey maşallah be değere bak sağlıkla devam etsin canım hrmen emojini koyiiim bariiii zaten koymuşuz kafa gitmiş valla9 şubatta adet olmam gerekiyordu nasıl değer
Yaa görüyorumm tebrik ederimmFiltresiz
Canım ya çok güzel bariz görünüyor çok sevindim inşallah sağlıkla devam ederTest yüklenmemiş yeniden yüklüyorum
Teşekkür ederim canım kamerada zor görüldüYaa görüyorumm tebrik ederimm
Hayırlı olsun canımFiltresiz
Pozitif görünüyor, hayırlı olsun inşallah❤Filtresiz
Teşekkür ederim canım inşallah yaa daha eşime söylemedim ilk ay olunca pek ümidim yoktuCanım ya çok güzel bariz görünüyor çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder
Teşekkür ederim canımPozitif görünüyor, hayırlı olsun inşallah❤
Yoo gayet net gözüküyor bence, sağlıkla ilerler inşallahTeşekkür ederim canım kamerada zor görüldü
Ayy çok teşekkür ederim perşembe randevum var ne olur ne olmaz diye iptal etmemiştim. İnşallah her şey yolunda gider❤❤Hey maşallah be değere bak sağlıkla devam etsin canım hrmen emojini koyiiim bariiii zaten koymuşuz kafa gitmiş valla
İnşallah canım yaa darısı sizlere inşallahYoo gayet net gözüküyor bence, sağlıkla ilerler inşallah
Fatma hanıma gittimErzurum da hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım