2023 Şubat gebelik planlayanlar🌺🌺

Galiba ben güzel bi hediye verecem bizde kutlamazdık

Bızdede cok sevgılıler gunu kutlanmaz normal sartlarda da yaaa hep ıstedım ama yok bana oyle bı adam gelmedı yada 4 gun sonra dogum gunum oldugu ıcın ıkısı hep arada bırlıkte cıkartılıyor sanırım o degıl bende aynısını yapıyorum benden 6 gun sonrada esımın dogum gunu ortak bı gunde kutluyoruz hepsını gecıyor gıdıyor

Boşver her gün sevgililer günü bana hep esnaf uydurması gibi bir gün olarak gelmiştir gül satanlarin falan herkes 14unde kutlar zaten siz regl bittiği gün kutlayın

Ben 1 gün kala yaptım silik çıktı ümidini kaybetme

Ne demek canım rica ederim, kalma olayını bilmiyorum ben ama belirlenen günlerde mutlaka ziyaret etmeniz gerektiğini biliyorum, umarım dilediğiniz gibi olur bir çocuğa umut olmak çok güzel bir şey
Sanırım bu depremzede çocuklarda farklı birinin açıklamasını duydum veriliyor diye hatta kardeşi varsa 2 sini birden vermeye çalışıyorlar ayrılmasınlar diye

Hahaha çok mantıklı ama devir tasarruf devri

Boşver her gün sevgililer günü bana hep esnaf uydurması gibi bir gün olarak gelmiştir gül satanlarin falan herkes 14unde kutlar zaten siz regl bittiği gün kutlayın
Anam sabah kalktığımda öptüm kutlu olsun falan dedim hıı iyili hatırlattın dedi niye dedim yoo benim aklıma gelmezdi o açıdan sadece ahaha dedi odun

Her zorluğun ardından kolaylık vardır canım. İnşirah suresini bol bol dinle. Çokça namaz kılıp bunun bir sınav olduğunu ve geçici olduğunu özümse. Kabullenmek iyileşmek için en büyük adım. İnşAllah kısa sürede tekrar normal hayatınıza dönersiniz canım benim

Hayırlısı olsun İnşAllah. Regl gelene kadar bekleyelim olmadı önümüzdeki ay daha hayırlıymış diyip yine devam ederiz

Hadi yapayım test içimde kalmasın ilk kez 14 Şubat kutlarız dedim nasip degilmis vücudum belirti konusunda kendini aştı artık akıntılar falan, daha da inanmam

amh degerin gayet iyi neden tüp bebege yöneldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…