kaçıncı günŞeytan dürtüyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçıncı günŞeytan dürtüyor beni
9 bugünkaçıncı gün
Olsa da olmasa da çıkmayacak şeytan negatifi görüp üzülesin diye yapıyor düşme bu tuzağa daha çok erken. Bikaç gin sonra gönüllü düşersinŞeytan dürtüyor beni
Offf 19 u bat ya. Acaba 14 şubatta yaptırsam diyorum.Olsa da olmasa da çıkmayacak şeytan negatifi görüp üzülesin diye yapıyor düşme bu tuzağa daha çok erken. Bikaç gin sonra gönüllü düşersin
Bir ihtimal olabilir belki ama o bile düşük ihtimal bence üzülüpte o günüde ziyan etme kendine 15 e anlaşalım bizOfff 19 u bat ya. Acaba 14 şubatta yaptırsam diyorum.
Öyle mi diyosunBir ihtimal olabilir belki ama o bile düşük ihtimal bence üzülüpte o günüde ziyan etme kendine 15 e anlaşalım biz
Çatlamanın üstüne 10 11.günlerine denk geliyorsa çıkadabilir aslında varsa inşallah gebelikOfff 19 u bat ya. Acaba 14 şubatta yaptırsam diyorum.
4 ü pikti işte. Ateş 5 inde çatladı diyo.Çatlamanın üstüne 10 11.günlerine denk geliyorsa çıkadabilir aslında varsa inşallah gebelik
2 gün daha sık dişini :)9 bugün
Tamam sıkıyım bari2 gün daha sık dişini :)
sana güveniyoruz hayırlı haberler inşallahTamam sıkıyım bari
Bende 10 gün kanda cikmadi 13 gün testte 29 çıktı kanda testtede çıkmıştı silik pembe yumurtlamama göre birde erken yumurtlama olmadıysa 12 günden önce yapmamak lazımŞeytan dürtüyor beni
yok bende gunde 1 tane 5 gunSende mi klomen 2 tanemi
Ohh be içim rahatladıAynen öyle der canım hamile kalabilmişsin sonuçta takılmaz yani eşinin testine
canım ben geçen ay yasadım silik çizgi de çıktı ama adet oldumKızlar yerleşme zamanında üşüme yaşayan oldumu? Dün akşamdan beri evin içi sıcak ama ben üşüyorum, ara ara oluyor bir de sürekli değil. Parmaklarım morardı demin üşümekten oysak doğalgaz falan açık.
Tamam cnm öyle yapim Bn en iyisikafana göre kullanma bence çünkü ultrosonda bakıyor doktor yumurtalıklara yumurtalara ona göre ilaç yazıyor günde kaç tane kullanacağını söylüyor vs. hapın bitimine göre yumurtalıklara göre kontrole çağırıyor ona görede iğneyi söylüyor
Öyle bişey yok en erken 9.Valla Google'a yazdım. En erken 4. günde çıkar yazıyordu ama ne kadar doğru bilgi bilmiyorum.
ben istiyorum) Aynur Shahin :)İkiz gebelik isteyen 5 kişi için dua etmek istiyorum böyle bir dileğim vardı bana 5 kişi ismini yazar mı